О ОВОМ ЧАЧАНИНУ БРУЈИ ЦЕЛА СРБИЈА: Деда устао из мртвих, па хтео да се повери ћерки! Из собе побегли сви осим кума!

Предраг Гостиљац (75), који умало није жив сахрањен јер га је доктор прогласио покојним, покушао да разговара са члановима породице у чачанској болници, али није могао.

Прича објављена у Куриру о Предрагу Гостиљцу (75), пољопривредном пензионеру из Липнице надомак Чачка, којег је екипа Хитне помоћи прогласила мртвим, а он после неког времена васкрснуо, шокирала је грађане Србије.

Трагикомичну ситуацију кроз коју је прошао људи су коментарисали с љутњом, огорчени на пропуст лекара, а човек који умало није жив сахрањен и којег су фамилија и пријатељи већ почели да оплакују смештен је потом у чачанску болницу. У посети су му јуче били ћерка и син, али он је био веома лоше.

Хитна крије грешку

Из коронарне јединице је пребачен на интерно одељење, где је родбини омогућено да га посети. Изгледа доста лошије у односу на четвртак, када се све издешавало. Са ћерком и сином није успео да проговори ни реч, а желео је. Упињао се да им нешто каже, али није успео – испричао нам је Саша, Предрагов зет.

У чачанској болници је речено да је на одељење примљен као дијабетичар, да се његово здравствено стање прати, али никакве прогнозе нити друге коментаре нису желели да дају. Из Дома здравља, у оквиру којег функционише Служба хитне помоћи, поново се нису оглашавали поводом грубог пропуста свог лекара који је породици издао смртовницу, а када је Гостиљац „оживео“, тражио је да му је врате.

Подсетимо, зет Саша је причајући о овом случају рекао да је Предрагов први комшија и кум Томо Милутиновић приметио да се „мртвацу“ помера најпре стомак, а затим и прст.

Куме, нисам најбоље

– Готово сви су побегли из собе у којој је лежао „покојник“, али кум је био присебан и одмах су поново позвали Хитну помоћ. Кум га је питао: „Предо, како си?“, а он му је с кревета одговорио: „Није баш најбоље, али добро сам“.

Извор: Курир

4 КОМЕНТАРА

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име