СТРАВИЧАН КАРАМБОЛ НА НАПЛАТНОЈ РАМПИ КОД НИША: Повређене мајка и ћерка, држављанке Швајцарске! Цистерна ударила у камион, а потом се ШЛЕПЕР ЗАКУЦАО У АУТОМОБИЛ

Швајцарска држављанка Т.И.(41) и њена ћерка (14) у суботу ујутру око 01,00 сат задобиле су тешке телсне повреде на наплатној рампи „Наис“.

Наиме цестерна је ударила у камион у зауставној траци, а шлепер се закуцао у путничко возило где су биле Швајцаркиње које су у том тренутку ишле из правца Београда ка Нишу.

У судару је учествовао још један камион који је превозио стаклене предмете па је срча била на све стране.

Швајцарске држављанке су ван животне опасности, али су одмах превезене у нишки Клинички центар.

БАХАТИ ГАСТАРБАЈТЕРИ ВИКАЛИ НА ДЕВОЈКУ ИЗ СУЗУКИЈА: После хаоса на Дорћолу урлали на жену, а сад тврде да су се уплашили ЛИНЧА! Ево какво је стање

ТРАГЕДИЈА У СУБОТИЦИ! Младић се попео на теретни вагон, па погинуо од СТРУЈНОГ УДАРА!

– На аутопуту паралелно са селом Горња Топоница ауто-пут Београд ка Нишу дошло је до саобраћајне несреће када је теретно возило чачанских регистарских ознака ударило у заустављено теретно возило лесковачких ознака. Том приликом је дошло и до незгоде где је то чачанско теретно возиило ударило у путничко возило БМЊ које је ишло левом траком и ту су повреде задобиле жена и девојчица из путничког возила – наводе у ПУ Ниш.

Након интервенције полиције и Хитне помоћи саобраћај је на тој деоници наставио да се несметано одвија.

Kurir.rs

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here