(ФОТО) ОН ЈЕ УБИЦА КНЕЛЕТА: Жестоки момак с београдског асфалта ослобођен је због недостатка доказа, његово тело никад није нађено

Foto: Printscreen

Убиство Александра Кнежевића Кнелета, једног од жестоких момака с београдског асфалта, значило је почетак крваве серије убистава у Београду.

Имао је само 21 годину када је 28. октобра 1992. ликвидиран у чувеном апартману 331 хотела “Хајат” у Новом Београду.

(ВИДЕО) ПОД БУДНИМ ОКОМ РУСИЈЕ! Објављен снимак: НАТО бродови упловљавају у Црно море

“НАТО спрема ‘обојене револуције’ у државама чланицама Организације Уговора о колективној безбедности”

Творац чувене дизел – генерације жестоких момака пронађен је у тој соби, како мртав лежи на стомаку, а на огледалу је крвљу била исписана порука “број 1”.

Иако је увек неколико пута проверавао кога пушта у собу, а пиштољ у руци наводно држао чак и када су му у посету долазили блиски пријатељи, кобног дана нападача је пустио у собу.

“Био сам на увиђају у соби 331 хотела Хајат када је Кнеле убијен. Лежао је на стомаку, упуцан с леђа. Мислимо да су у соби биле две особе, једна која је очигледно имала нешто да му саопшти и стајала је испред њега, и друга, која му је ставила пиштољ на потиљак и натерала га да клекне на колена. На огледалу је био исписан број 1, што је можда била порука да је Кнеле први са списка за одстрел”, раније је објаснио бивши функционер београдске полиције, из одељења за крвне деликте.

(ВИДЕО) Руски С-500 са ОВОМ НОВОМ РАКЕТОМ штити Русију од НАПАДА ИЗ КОСМОСА!

“БИЛИ БИ СРЕЋНИ ДА ГА ОБЕСЕ НА ТЕРАЗИЈАМА!” Исповест Жељка Митровића о удесу свог сина и додељеној ПРЕСУДИ

Ekskluzivna fotografija: Miodrag Cvijetinović zvani Miša Tajger

Legende devedesetih 发布于 2019年7月1日周一

За Кнелетово убиство био је осумњичен Ћентин зет Миодраг Цвијетиновић звани Миша Тајгер, који је касније пуштен из затвора услед недостатке доказа. Њему је, како је раније објављивано, у затвору Ћента слао много новца тако да је Миша купио наклоност затвореника и стражара.

УСМРТИЛА СВЕКРВУ ВИЛАМА па мужу кроз ОСМЕХ хладнокрвно рекла “Убила сам ти мајку”! Детаљи злочина код Бечеја

СТИЖУ НОВЕ ИЗМЕНЕ ЗА СТУДЕНТЕ: Приликом уписа на факултет долази до НОВИНЕ У ДОКУМЕНТАЦИЈИ

Наводно, само један дечко решио је да му се супротстави, али га је Миша претукао. Ћента га је једном посетио и рекао да је све сређено, након чега је Тајгер ослобођен због недостатка доказа.

Убрзо након тога Цвијетиновићу се губи сваки траг, а упућени у истрагу кажу да је највероватније убијен, а његов леш уништен.

Miodrag Cvijetinović, zvani Miša Tajger uhapšen je za Kneletovo ubistvo. U zatvoru mu je Ćenta slao mnogo novca tako da…

Legende devedesetih 发布于 2016年2月18日周四

Миша је такође хапшен за убиство Дарка Станојевића, Кнелетовог нераздвојног друга са ким су убице ушле у Кнелетову собу под претњом. Сумња се да је Дарко убијен јер мртва уста не говоре.

ОН ЈЕ УБИО ОЛИВЕРА ИВАНОВИЋА?! Ко је Фљорим Ејупи кога је Вучић данас поменуо на конференцији за медије?

БАХАНАЛИЈЕ НА МОРУ Црногорски политичари наручују ВИП проститутке из Србије! Три ријалити учеснице најтраженије, ево колико ЗАРАЂУЈУ

Када је Воја Американац убио Ћенту, Бојан Петровић који је претендовао да преузме поџемље, заједно са још пар људи међу којима је био и Миша, отимају и муче Воју док није признао да је убио Ћенту, све то снимају, а онда га убијају. Врло брзо их стиже освета. Бојан је изрешетан са својим телохранитељем, а Мишино тело никад није нађено и води се као нестао.

ПАНИКА У ПРИШТИНИ ЗБОГ ИЗБОРА НОВОГ ВИСОКОГ ПРЕДСТАВНИКА ЕУ! Дијалог ће водити Шпанац који се противи независности Косова!

ДРАМА У ПАТРИЈАРШИЈИ! Бивши црквењак узео таоце, претио пиштољем и тражио 200.000 евра!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Пали Facebook, WhatsApp и Instagram у целом свету, а у Србији – само у Београду

(ВИДЕО) ТРАМП ИЗВОДИ ТЕНКОВЕ НА УЛИЦЕ, РАСПОРЕДИО БОМБАРДЕРЕ, СПРЕМАН И Ф-35: Напето у Америци!

СВЕДОК-САРАДНИК ДЕЈАН МИЛЕНКОВИЋ БАГЗИ ОТКРИО НЕПОЗНАТЕ ДЕТАЉЕ: Ђинђића хтели да убију после 5. октобра

Рањен је на Кошарама, има гелер поред срца. Једва дише, ради и храни 8 деце. Бори се са кошмарима, a…

(ВИДЕО) Вучић открио: Имамо ИМЕНА УБИЦА Оливера Ивановића! Тражимо снимке са аеродрома у Тирани!

извор: Kurir/Espresso

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име