Рекламе - Маркетинг - Контакт

Штанд ПСС Прокупље изазвао велико интересовање на Златибору

Пољопривредна стручна служба из Прокупља представила је производе из Топличког округа на 9. Семинару пољопривредних саветодавних и стручних служби Републике Србије, које се одржало на Златибору од 12. до 14. децембра. Штанд ПСС Прокупље је био један од посећенијих на семинару, истицао се разноразним производима произвођача из Топлице, и изазивао је огромно интересовање присутних. 

Саветодавци Пољопривредне стручне службе из Прокупља који раде у саставу Министарства пољопривреде шумарства и водопривреде,  учествовали су на 9. Семинару пољопривредних саветодавних и стручних служби Републике Србије одржаном на Златибору.

На тродневном семинару под слоганом ,,Истина је цела да без младих нема села” који је одржан у периоду од 12. до 14. децембра у организацији Института за примену науке у пољопривреди под покровитељством Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Србије. Лиценцирани саветодавци ПСС Прокупље су на изложби традиционалних домаћих производа под слоганом „На прагу мог газдинства“ представили производе из Топличког округа.


На штанду који је био постављен у конгресној Сали хотела Мона на Златибору била су изложена вина ,,Топличких винограда,, млечни производи ,,Млекаре Лазар Блаце,, из Блаца производи фирме ,,БОКИ-фоод,, из Доње Топонице, органско воће и поврће са ПГ Васиљевић Љубинка из Горње Речице, вина винарије са ПГ Малетић Драган из Велике Плане, производи Воћарско виноградарске задруге,, Маџим С Цонфорт ,,из Г.Стражаве, сокове шумског воћа са ,,ПГ Митровић Марко,, из Куршумлије, мед удружења Јастребац и Пчелица из Прокупља.


Директор ПСС Прокупље, Жарко Копривица се захваљује свим произвођачима из Топлице који су уступили своје производе ради презентације на семинару.

” Захваљујемо се локалној самоуправи  која нам је обезбедила превоз до Златибора. Велику захвалност дугујемо општини Прокупље, која нам је једина помогла и изашла у сусрет у периоду када је служба била пред гашењем. Сада могу да констатујем да су сви проблеми иза нас, и да служба наставља са радом. Ове промене су евидентне и сваког дана нашу службу посећује све више и више пољопривредних произвођача тражећи савете наших искусних саветодаваца.   Позивам све произвођаче из целог топличког округа да посете службу  у периоду када ПСС Прокупље одржава тродневну Зимску школу  са актуелним тематиком која је била представљена на  семинару на Златибору. Очекују се и предавачи из Министарства пољопривреде. За термин одржавања предавања ПСС Прокупље ће благовремено обавестити све пољопривредне произвођаче, а и све заинтересоване грађане” – истакао је  Копривица

Један коментар у “Штанд ПСС Прокупље изазвао велико интересовање на Златибору

Оставите одговор

You have to agree to the comment policy.