Асфалтирана и Моравска улица

У оквиру велике акције изградње и уређења градских улица коју спроводи  Општина Прокупље, још једна у низу, Моравска улица  добила је асфалт.

Средствима  из општинског буџета у висини од 6.047.001,00 динара асфалтирано је 280 метара ове улице, која је до сада била у веома лошем стању.

Житељи  Моравске улице, који захваљујући овој инвестицији сада имају много боље услове за живо , не крију задовољство  јер је  локална самоуправа препознала њихове проблеме који су им отежавали кретање и комуникацију нарочито у време киша и у зимским месецима.

Становници ове улице  кажу да су веома задовољни јер сада имају комплетно уређену инфраструктуру, јер је недавно у овом делу града изграђена и нова канализациона мрежа у дужини од 400 метара.

-Општина Прокупље је  ове године издвојила значајна средства за побољшање путне инфраструктуре на целом подручју општине, како би сви грађани имали подједнаке услове за живот, истакао је члан Општинског већа, Милан Аранђеловић.

Он је овом приликом додао да је путна инфраструктура, као један од најважнијих услова за развој једне средине, ове године била приоритет локалне самоуправе јер се у њу деценијама није улагало.

Само за асфалтирање седам градских улица, од којих је пет завршено а још три ће бити асфалтиране до краја године, издвојено је 32 милиона динара, нагласио је Аранђеловић и додао да су значајна средства уложена и у атарске путеве на територији општине Прокупље.

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име