У ЧЕТВРТАК ЈЕ НАЈМРАЧНИЈИ ДАН У ГОДИНИ: Овај феномен се није десио 350 година и најбоље је да не излазите из куће

Зимска краткодневица ће дословно и фигуративно бити најмрачнији дан у овој години.

Као да нам овај месец већ није довољно луд, већ ће нам и зимска краткодневица бити прави пакао захваљујући једном космичком инциденту који се последњи пут десио пре 350 година.

Према речима астролога, 21. децембар ће бити најгрознији дан у 2017. години. Овогодишња краткодневица ће се разликовати од претходних јер по први пут након 1664. године Сунце улази у кућу Јарца само пар сати пошто и Сатурн направи исту промену. Ово доводи до поравнања Сунца и Сатурна које доноси јако негативне последице.

-На индивидуалном плану оваква промена и паралела може да буде добра, али на макро плану никако, рекао је Нил Спенсер.

Он саветује да 21. децембра све што радимо може да нам изгледа теже него обично, а започињање нечег новог се никако не препоручује. Овог дана можете се осећати ограничено и принуђено на неке ствари, али не дозволите да такав осећај утиче на ваше обавезе. Предузмите све мере опреза овог дана и не користите изговоре како бисте недостатком енергије оправдали лењост. Ако требате да решите неки проблем, побрините се да је то решење најбоље за све не само за вас.

Такође, стручњаци из области фенг шуија саветују опрез јер је 21. децембар најпроблематичнији дан и било каква активност треба да се избегава по сваку цену. Наглашава да ће се сваки посао који будете радили тога дана само одуговлачити и да ће вас многе околности успоравати све до јануара наредне године.

Све активности које сте планирали за 21. и 30. децембар подложне су изненадним променама у последњем тренутку, а неки се могу одложити чак и за више месеци па и годину.

Избегавајте да држите састанке, да путујете, а све док је Меркур ретроградан нећемо моћи да се опустимо. Иако се 22. децембра он премешта и креће правим ходом, осећаћемо његов ретроградни утицај још пар недеља.

Можда би било најбоље да овај дан проведемо у кући уз неки добар филм и да уопште не излазимо напоље како бисмо избегли све проблеме и компликације које нам овај датум доноси.

Извор: Курир

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here