Санација путева у Доњој Бресници

Ових дана реализује се уговор о изградњи и уређењу сеоских путева и улица у селима Доња Бресница. Предстоје радови у Клисурици, а недавно је у оквиру истог уговора саниран пут у селу Вича. За ове радове Општина Прокупље определила је из буџета 1.200.000 динара.


Изградња путева на сеоском подручју један је од важних услова за развој и опстанак топличких села, а колики значај Општина Прокупље придаје томе, говори чињеница да се на подручју прокупачке општине скоро свакога дана санира по један атарски пут или сеоска улица.


Ових дана у току је санација путева на подручју села Доња Бресница, где ће две улице које су биле у веома лошем стању добити сасавим нови изглед а житељи овог села боље услове за живот и рад.


-Искрено, помало сам завидео својим комшијама у околним селима где су путеви већ санирани, и надао сам се да ће та срећа задесити и нас. Нама су добри путеви најпотребнији, јер живт на селу је тежак и напоран а још више га отежавају лоши путеви, каже један становник Доње Бреснице и додаје да ће сада житељи овог краја моћи нормално да се крећу без обзира на временске прилике и услове пута.


-Сада нам је много лакше да одемо до града, код лекара, или да без проблема са пољопривредним машинама одемо до својих њива, истичу мештани овог села. У Доњој Бресници санирана су два пута на којима је урађено насипање и ваљање у дужини од 700 метара.

 

2 КОМЕНТАРА

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име