Општина Прокупље донирала ватрогасцима душеке за одмор

Председник Општине Прокупље Александар Симоновић  уручио је представницима Независног синдиката полиције Одељења за ванредне ситуације у Прокупљу  донацију општине Прокупље.
-Данас смо овде са вама који 24 часа бринете о безбедности наших грађана и њихове имовине. Свесни смо колико је ваш посао тежак и колико сте у раду изложени опасним ситуацијама. За вас је веома важно да будете одморни, да би сте на прави и адекватан начин реаговали у случају потребе и позива грађана, зато смо вам и обезбедили душеке који ће вам послужити за краћи одмор у току дежурства, рекао је председник Симоновић приликом уручења ове донације.

Он је овом приликом истакао веома добру сарадњу између локалне самоуправе и Одељења за ванредне ситуације која ће и убудуће бити настављена. Председник Независног синдиката полиције Одељења за ванредне ситуације у Прокупљу, Зоран Младеновић, захвалио се Општини Прокупље на овој донацији.

-Општина Прокупље препознала је наше потребе и обезбедила нам душеке који ће нам бити од велике користи у тренуцима одмора после напорног рада. Због тога смо веома захвални целом руководству општине, а посебно председнику Александру Симоновићу који нас традиционално обилази и у новогодишњој ноћи. Том приликом нас је и питао шта ће нам бити од највеће користи и на који начин локална самоуправа може да нам олакша рад и данас је оно што је обећано и испуњено, рекао је Младеновић.

1 КОМЕНТАР

  1. Drago mi je kada vidim da se misli i na vatrogasce jer su oni nasi heroji,koji su tu u vanrednim situacijama,koji bezuslovno stite nase gradjane,svaka cast rukovodstvu opstine koje ne zaboravlja nase heroje.

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here