Рекламе - Маркетинг - Контакт

Почиње истрага о последицама НАТО бомбардовања, Скану сутра долази у Србију

Комисија за истрагу последица НАТО бомбардовања одржала је прву констутивну седницу, а први сведок биће председник Комисије Парламента Италије за истрагу о осиромашеном уранијуму Ђан Пјер Скаун, који сутра долази у Србију.

Милан Топлица – најбољи стрелац војске кнеза Лазара и љубав Косовке девојке

Он ће сведочити у четвртак и петак, након чега ће се, заједно са председником Комисије за истрагу последица НАТО бомбардовања у Србији, др Дарком Лакетићем, обратити медијима.

-На конститутивној седници утврђена је научна методологија како ћемо долазити до информација, а све у складу са Пословником о раду Народне скупштине. Председник 4. Комисије италијанског Парламента за истрагу о осиромашеном уранијуму, Ђан Пјеро Скану, сутра долази у Србију и почињемо са сведочењем. Он ће донети комплетну документацију коју су користили у доказивању узрочно-последичних веза обољевања италијанских војника и деловања токсина, од осиромашеног уранијума до хемијских токсина. Та документација ће нам много користити у раду. Састанак Комисије биће затворен за јавност јер се ради о осетљивој проблематици, али након тога ћемо се обратити медијима, рекао је народни посланик из Прокупља и председник Комисије за истрагу последица НАТО бомбардовања у Србији др Дарко Лакетић.

др Дарко Лакетић

фото: Tanjug

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ПУТИН ДОЛАЗИ И ДОНОСИ РАКЕТНИ СИСТЕМ“ПАНЦИР“: Србија постаје једина земља у овом делу Европе, која ИМА ТАКО МОЋНО ОРУЖЈЕ!

ЈОВАНУ ЈЕ ТЕМПЕРАТУРА БИЛА 45 СТЕПЕНИ, мозак му је био српжен од дроге, А ДРУГОВИ СУ ГА ОСТАВИЛИ ДА УМРЕ ИСПРЕД БЕОГРАДСКОГ СПЛАВА!

НЕМАЧКОЈ ФАЛИ МИЛИОН РАДНИКА: Запослиће и оне без квалификација, али под овим условима

ХОРОР У НИШУ! Мушкарац ИЗБОДЕН СРПОМ – лекари му се боре за живот!

НЕЗАПАМЋЕНА ТРАГЕДИЈА У ВРБАСУ: Алекса (7) пао и на месту остао мртав, сестра га будила, мислила да спава!

(ВИДЕО) ДЕЛИРИЈУМ У МОСКВИ, РУСИ У ЧЕТВРТФИНАЛУ! “Зборнаја” после пенала избацила Шпанију!

Пуцњава код Грачанице, повређена три полицајца

Жириновски: Русија мора победити, Хрвати су ратовали против нас и Срба

УЖАСНА ТРАГЕДИЈА У СМЕДЕРЕВУ: Малишан (4) погинуо кад је на њега пала дворишна капија

 • 3. јула 2018. at 13:33
  Permalink

  Srbi će preživeti i ovo, ali njima Bog ima da sudi …

  Одговори
 • 3. јула 2018. at 13:39
  Permalink

  Prvo tužba protiv BiH,sve rađeno na njihove incijative, po bivše Yuge, je zatrovano osiromašenim uranijom,djeca nam umiru,prostori Balkana se prazne.!

  Одговори
 • 3. јула 2018. at 13:49
  Permalink

  Samo da se utvrdi istina. Pobijene ne možemo vratiti, ali sećanje na njih mora da živi. Porušeno neće nikad nadoknaditi. Za njih je sve bilo i ostalo samo kolateralna šteta. Neću psovati…..

  Одговори
 • 3. јула 2018. at 22:06
  Permalink

  Velika je cast da je nas sugradjanin na celu ove komisije. Ocekujem objektivne nalaze da bi nase zdravstvo uticalo na smanjenje posledica nato bombardovanja. Svaka cast i budite istrajni

  Одговори
 • 3. јула 2018. at 23:18
  Permalink

  nazalost velikih posledica je ostavilo to bombardovanja..hvala Bogu pa se neko setio da pokrene istragu, zrtve su to zasluyile…a mi treba da smo ponosni na naseg sugradjanina koji je na celu komisije..Pozdrav

  Одговори
 • 3. јула 2018. at 23:34
  Permalink

  ODgovarace svi…Toliko je bolesnog naroda, zlocinci su nas upropastili…

  Одговори
 • 3. јула 2018. at 23:58
  Permalink

  Svi znamo da nista ne moze da nadomesti gubitke koje je Srbija pretrpela za vreme NATO bombardovanja i da su posledice enormnih razmera ali ova istraga je put ka istini i pravdi i ima posebnu poruku,a too je da zrtve nisu zaboravljene i da ce da odgovaraju oni koji su krivi.

  Одговори
 • 4. јула 2018. at 07:54
  Permalink

  Drago mi je sto ce istina izaci na videlo i sto je Dr Darko upravo inicijator ove istrage jer vazi za veoma uglednog i strucnog lekara.Mnogi od nas su svedoci oboljenja koja koja ranije nisu bila zastupljenja kod nas,imamo mnogo primera u nasem svakodnevnom okruzenju nazalost.

  Одговори
 • 4. јула 2018. at 20:12
  Permalink

  Овд је проблем и у онима који су повукли тужбу против НАТО, спречиће објективан налаз, бојим се да се истрага води само формално.

  Одговори
 • 5. јула 2018. at 17:48
  Permalink

  Velika cast za gradjane Prokuplja sto je njihov sugradjanin inicijator ove teme! Ova je tema koja je bitna za sve gradjane!
  Zrtve posledica je nemoguce vratiti, ali je moguce uticati na to da se neke bolesti na vreme otkriju i pravovremeno reaguje kako bi se njihov razvoj predupredio!

  Одговори

Оставите одговор

You have to agree to the comment policy.