АКЦИЈА СЕ НАСТАВЉА! САНИРАН сеоски пут у дужини од 1600 метара!

У селу Бериље, удаљеном четири километра од Прокупља, завршени су радови на санацији пута у дужини од 1600 метара. Пут који повезује село са засеоком Велебић, био је у веома лошем стању, а на иницијативу мештана, Општина Прокупље обезбедила је средства за његову санацију.

Очекује се добар род грожђа у Гојиновцу код Прокупља

Према наводима надлежних у ЈП за урбанизам и уређење општина Прокупље, у оквиру радова на уређењу овог пута извршена је обрада постојеће постељице и насипање целом дужином, а урађени су и пропусти и канали за одвод воде.

-Покренули смо иницијативу да нам Општина поправи овај пут који нам свима много значи, јер нас спаја са засеоком. Лепо је што локална самоуправа ослушкује наше проблеме и изналази могућност да их реши, како би свима било боље. Зато смо веома задовољни и захвални, јер знамо коме треба да се обратимо за помоћ, истичу мештани овог села.

Практична настава за ученике Пољопривредне школе и током распуста

Општина Прокупље и током летњег периода наставља са уређењем путне инфраструктуре на подручју целе општине.

У великој акцији коју Општина Прокупље спроводи још од самог почетка ове године, многе улице по први пут су добиле асфалт.

(ФОТО) Асфалтира се и Партизанска улица, ако време послужи радови готови до краја недеље

Како је и изјавио председник Општине Прокупље, Александар Симоновић, радови на инфраструктури одвијају се строго плански, сваки динар уложен у инфраструктуру строго је контролисан. И даље ће приоритет имати најугроженији путеви, како би сви грађани наше општине имали боље услове за живот, што је и циљ рада локалне власти.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Саниран потпорни зид у Доњој Стражави, сада деца могу безбедно у школу

Уређен пут у Баботинцу, мештани ће сад лакше до својих њива

Власта Младеновић добитник “Драинчеве награде”

Одржана школа знаковног језика

Библиотека у Прокупљу добила нове књиге

9 КОМЕНТАРА

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име