(Видео) ОВАКО ЈЕ МИША БРАНИО СЛОБУ: Кад је у Хаг послао ОВАЈ снимак, СВЕ СУДИЈЕ ЗАНЕМЕЛЕ!

Убијени адвокат Драгослав Миша Огњановић гостовао је у емсиији Ћирилица 2015. године, када је објаснио како се нашао у тиму који је бранио Слободана Милошевића, али и како су изнели кључни доказ после којег су у Хагу сви занемели!

ДАЧИЋ ОТКРИО ДУГО СКРИВАНУ ТАЈНУ: Слобина задња понуда АМЕРИМА ЗА КОСОВО

– Шест година сам провео у Хагу сарађујући са њим, мада га претходно нисам ни познавао. Пре тога сам га видео само на телевизији. Нисам био ни његов политички истомишљеник. Мој колега Бора и ја смо оснивали партију Народна странка правда. Он је био председник, а ја генерални секретар. То је фама са којом никада нисам хтео да се јавно сучелим, писало је да сам члан ЈУЛ-а, СПС-а итд, немам намеру да такве ствари деманујем – почео је причу Огњановић.

ЛЕГЕНДАРНИ ДУЛЕ САВИЋ ЗАТРЕСАО РЕГИОН: Нађите кревет у болници за ове наше БУДАЛЕ које навијају за УСТАШЕ! А тек шта је рекао за Албанце!

На питање водитеља Миломира Марића како су га одабрали да буде у тиму који заступа Милошевића, Огњановић је тада изјавио да је био најмлађи члан тима, али да не зна којим сплетом околности је позван.

– Ја сам у то време био најмлађи члан тима, било је девет адвоката, на челу са Томом Филом. Неки су одбијали због његове политике. Ја сам позван, заиста не знам којим сплетом околности, а он је чак једном приликом мени рекао да зна да сам бранио неке припаднике Отпора. Оно о чему се овде приче је најболније у предмету који је вођен против њега. Навешћу вам један пример који је фрапантан, а колико се сећам то је било током сведочења генерала Божидара Делића, који је био фантастичан и говорио је са позиције знања. Он је заиста један врхунски војни експерт, широко образован – рекао је тада адвокат.

 

Како је даље навео, он је „једним транспарентним сведочењем побио све наводе иза којих су стајали експерти тужилаштва у Хагу, Најса и Карле Дел Понте“ .

ВУЧИЋ УПОЗОРИО НА ДЕЛОВАЊЕ ТАЈНЕ СЛУЖБЕ МИ-6: Енглези би да запале Србију!

– Ми смо, а то ме немојте питати како, дошли до филма, аутентичног, који је сведочанство о томе да је Педи Ешдаун, изасланик британског премијера, илегално прешао тадашњу границу СРЈ у координацији са припадницима УЧК, непосредно пре бомбрадовања. И то преко Јуничких планина, а то су козје стазе којима не можете да прођете не знам каквим мотором или неким возилима. То се једва надлеће и авиониома и хеликоптерима. Он је прешао границу, дошао у једно село на Косову, једну албанску кућу у којој се у том примаћој соби на шаторским крилима, налази гомила наоружања, од митраљеза, пушко-митраљеза итд. Он је прегледао цев по цев, оцењујући квалитет оружја. Припадници УЧК су ћутали и стајали око њега и онда је рекао „Оружје вам није добро. Ја сам специјални изалсаник првог министра, тада Тонија Блера и дошао сам овде да вам помогнем да убијате Србе. То се на снимку и види и чује, не постоји никакав трик у овоме што ја вама сада говорим – присећао се Огњановић.

 

Сцена која је уследила у Хагу их је све посебно изненадила.

СИН МАКРОА КОЈИ СЕБЕ ЗОВЕ ЛОРД ПОДВОДИО ДЕВОЈЧИЦУ ИЗ КРАГУЈЕВЦА: Проситуцију развио као породични бизнис! Малолетница падала у несвест од батина!

– У том тренутку састав судећег већа тужалашка страна је била комплет британска. По извођењу тог доказа, на затвореној седници, било је и тужно и јадно и са одређеним поносом посматрати њихова лица јер су били без текста. Ништа нису рекли, настао је мук. Доказ је изведен, нико ниједну реч није рекао. Ми смо најавили снимак, и он се налази у судским списима. Тај снимак је сведочанство о учешћу страних служби о ономе шта је рађено пре, за време и после свих ових догађаја на Косову – додао је тада адвокат.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ШИПТАРСКИ ПАКЛЕНИ ПЛАН: 1. јануара укидају границу између Косова И Албаније!

(ФОТО/ВИДЕО) НЕЗАПАМЋЕНО НЕВРЕМЕ У ВРАЊУ! Подивљала река РУШИЛА ПУТЕВЕ И МОСТОВЕ!

МИТРОПОЛИТ АМФИЛОХИЈЕ ОТКРИО ШОКАНТНУ ИСТИНУ О ТАЧИЈУ! Ово је доказ да ИМА СРПСКО ПОРЕКЛО!

СТОП! БОЛЕСНА ИНИЦИЈАТИВА НЕ СМЕ ДА ПРОЂЕ: Овако би да убаце педофилију у Србију!

Не држите картице у задњем џепу! Ако вам приђу са апаратом, можете остати БЕЗ НОВЦА (ВИДЕО)

Полиција запленила списе након убиства адвоката – ТАЈНА ДОКУМЕНТА МАФИЈЕ!

ОРБАНОВ ПЛАН ЗА СРБИЈУ: Мађарски премијер открио свој програм – ШЕСТ ЗЕМАЉА ПРАВИ НОВУ УНИЈУ

SrbijaDanas/GovoriSrbija

4 КОМЕНТАРА

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име