Мештани Ђуревачког насеља задовољни уређеним улицама

Помоћник председника Општине Прокупље Владица Младеновић обишао је Ђуревачко насеље, у коме су у претходних неколико дана завршени радови на санирању улица.

МЕГА ПРОЈЕКАТ У ПРОКУПЉУ: ИНВЕСТИЦИЈА ВРЕДНА 2.5 МИЛИЈАРДЕ ДИНАРА!

Он је овом приликом истакао да Општина Прокупље настоји да у целом граду уреди улице, како би својим суграђанима олакшала свакодневно функционисање и побољшала услове за живот.

-Завршене су улице у Појатском насељу, на Царини, у Новом насељу. Обављена је санација градских улица, која је подразумевала равнање терена, комплетно насипање и ваљање, а све са циљем одржавања, до стицања услова за асфалтирање, рекао је помоћник председника Младеновић и додао да ће за те сврхе бити утрошено 1600 кубика материјала, а да вредност радова износи око три милиона динара.

УЛАГАЊЕ У ДОЊОЈ ТРНАВИ КОД ПРОКУПЉА СЕ НАСТАВЉА!

У Ђуревачком насељу у најлошијем стању су биле улице око Купињака, те су оне, на велико задовољство мештана саниране у претходних неколико дана. Такође је веома проблематичан био и наставак улице Данила Киша, који је захваљујући локалној самоуправи, у овој великој и важној акцији уређења града за добробит свих грађана, сада завршен.

Сређивање музејских депоа у Прокупљу

-Одушевљени смо и овом приликом се захваљујемо Општини Прокупље што је решила наш дугогодишњи проблем. Ја сам кућу овде сазидао 1986. године. До данашњих дана, до нас нису могле да дођу ни Служба хитне помоћи, ни комунална служба. Морали смо сами да се сналазимо, како знамо и умемо и можете да замислите како нам је било тешко, рекао је видно задовољан мештанин у насељу Купињак Мирослав Миленковић.

Његова комшиница је истакла да су сви презадовољни улицом каква је сада, а да јој се највише радују деца која морају да пешаче до школе.

Удружење оболелих од мишићних и неуромишићних болести поклонило душеке Одељењу неурологије у Прокупљу

-Ове године од септембра све ће бити лакше. Веселије и брже ћу са својим унуцима стизати до школе, јер их ја свакодневно пратим. Радујемо се томе да нећемо морати ни блато да газимо. Сада ће сва деца, која одавде иду у школу до ње стизати са чистом обућом и биће сува, што је најбитније у зимским месецима, рекла Јасмина Лазић.

Задовољство приликом обиласка помоћника председника Општине Прокупље Владице Младеновића нису крили ни мештани Ђуревачке улице у овом насељу. Они су нагласили да су једва дочекали да им улице буду уређене.

„Рок преображење“ у понедељак на Градском базену у Прокупљу

-Никада пре нисмо имали овако сређене улице. Ово је готово као да смо добили асфалт.

А и то ће се десити, јер верујемо да ће локална самоуправа одржати дата обећања и у наредним годинама асфалтирати улице у овом насељу, које је једно од најнасељенијих и које се стално шири, додала је Евица Петровић и наглсила да су за куповину плацева у овом делу града заинтересовани многи Прокупчани.

Помоћник председника Општине Прокупље Владица Младеновић је још једном мештанима овог дела града обећао да ће локална самоуправа и у наредном периоду одржавати њихове улице, како не би били одсечени од центра града и свих важних установа и институција.

„Сањалице“ и ове године на Нишвилу

-Знамо да ранијих година у ово насеље није могао да дође ни чистач снега. Ове зиме неће бити тако. Општина Прокупље наставиће да се брине о својим грађанима и да им олакшава и побољшава услове живота. Сви грађани Прокупља заслужују да боље живе, а сређивање инфраструктуре је први и основни задатак локалне самоуправе.

У наредних пет година планирамо да асфалтирамо све улице у граду, подвукао је Младеновић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Прокупчани показали хуманост, одржана још једна акција добровољног давања крви

ЧУДО НЕВИЂЕНО! Бака Злата из села код Куршумлије ПРЕЖИВЕЛА 100 УЈЕДА СТРШЉЕНОВА!

СТРШЉЕНИ НАПАДАЈУ У ПРОКУПЉУ! ЧАК 15 ПАЦИЈЕНТА ПО СМЕНИ ЗАТРАЖИ ПОМОЋ ЛЕКАРА ХИТНЕ ПОМОЋИ!

(ФОТО) Продужена Кајмакчаланска улица: Значај продужетка и уређења ове улице је велики!

Несрећа у Блацу: Тешко повређен припадник Жандармерије

И током лета уредно водоснабдевање у Прокупљу

“Сунце” реализује три пројекта

АКЦИЈА СЕ НАСТАВЉА! САНИРАН сеоски пут у дужини од 1600 метара!

За бољи живот корисника Дома за смештај и негу старих лица у Прокупљу

Очекује се добар род грожђа у Гојиновцу код Прокупља

Практична настава за ученике Пољопривредне школе и током распуста

Милан Топлица – најбољи стрелац војске кнеза Лазара и љубав Косовке девојке

Хитна помоћ хтела да му укаже помоћ а он их напао, сестри поломио прст

Саниран потпорни зид у Доњој Стражави, сада деца могу безбедно у школу

Уређен пут у Баботинцу, мештани ће сад лакше до својих њива

3 КОМЕНТАРА

  1. Цео град треба да буде леп и сређен, него шта. Глупо би било да се среди центар а околна насеља да буду ругло. Браво, само напред!

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име