(ВИДЕО/ФОТО) ВЕЛИКА ПОЛИЦИЈСКА АКЦИЈА! УХАПШЕНИ ЧЕЛНИЦИ ОПШТИНЕ БЛАЦЕ!

Ухапшени челници општине Блаце: Кадровирали за 3000 евра!

Због примања мита у износу од 3000 евра, како би на седници Скупштине општине кадровирали у Ветеринарској станици, које је у надлежности Општине, ухапшени су председник Скупштине општине Блаце Милош Васиљевић и начелник Општинске управе Зоран Милутиновић.

ТУГА ДО НЕБА! Након мајке, преминула и беба у нишком Клиничком центру

МЕГА ПРОЈЕКАТ, ВЕЛИКА РАЗВОЈНА ШАНСА ЗА ПРОКУПЉЕ: ГРАДИ СЕ НОВА ИНДУСТРИЈСКА ЗОНА НА 16 ХЕКТАРА ПОВРШИНЕ!

Ови високи блачки функционери лишени су слободе по налогу Посебног одељења за сузбијање корупције Вишег јавног тужилаштва у Нишу, а у сарадњи са Безбедоносно информативном агенцијом и Управом криминалистичке полиције.

Како стоји на сајту Вишег јавног тужилаштва у Нишу, до хапшења је дошло након вишедневног оперативног рада Посебног одељења за сузбијање корупције ВЈТ у Нишу и Безбедоносно информативне агенције.

ПРЕМИНУЛА повређена трудница код Прокупља коју су лекари данас хитно породили, БЕБА КРИТИЧНО!

МЕГА ПРОЈЕКАТ У ПРОКУПЉУ: ИНВЕСТИЦИЈА ВРЕДНА 2.5 МИЛИЈАРДЕ ДИНАРА!

-Дошло се до сазнања да су напред наведена лица захтевала од М.Р. из Блаца, представника малих акционара Ветеринарске станице Блаце да им исплати новчани износ од 3000 евра како би другоосумњичени М.З. поднео оставку као представника СО Блаце у Ветеринарској станици Блаце, а првоосумњичени В.М. ставио на дневни ред Скупштине општине избор новог представника, на основу предлога малих акционара Ветеринаске станице Блаце.

Дана 29.08.2018. године, у поподневним часовима, у просторијама Ветеринарске станице Блаце, извршена је примопредаја новца, након чега су најпре М.З., а затим и В.М. лишени слободе од стране припадника УКП Посебног одељења за борбу против корупције и одређено им је задржавање у трајању од 48 сати, у ком периоду ће бити саслушани у Посебном одељењу за сузбијање корупције ВЈТ у Нишу, наводи се на сајту Вишег јавног тужилаштва у Нишу.

ЛЕКАРИ НАСИЛНО ПОРОДИЛИ ПОВРЂЕНУ ТРУДНИЦУ, БЕБА ПРЕБАЧЕНА У НИШКИ КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР!

Обзиром да су Васиљевић и Милутиновић однедавно чланови СНС, поједини чланови ове странке у Блацу сматрају да су њих двојица ушли у Српску напредну странку са мотивом да прикрију дотадашња кривична дела.

-Храбри нас чињеница да нема заштићених, да свако мора да одговара за оно што је урадио. Очигледно је да правда функционише. Зашто људи мисле да ако се учланиш у Српску напредну странку нећеш да одговараш и постајеш заштићен? Па закон мора увек да се поштује! Ово дешавање је врх леденог брега, клупко почиње да се одмотава, кажу неки чланови Српске напредне странке Блаце.

фото: printscreen youtube

видео: МУП РС

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Како унапредити живот Рома у Прокупљу?

САОБРАЋАЈНА НЕЗГОДА У ГОРЊОЈ СТРАЖАВИ, ПОВРЕЂЕНА ТРУДНИЦА!

САОБРАЋАЈНА НЕЗГОДА У ПРОКУПЉУ, ЈЕДНА ОСОБА ТЕЖЕ ПОВРЕЂЕНА!

Ловачко удружење “Топлица”: Сезона лова протиче у најбољем реду

(ФОТО) ПСС Прокупље подржала манифестацију “Дани шљиве” Блаце

У недељу сви у Блаце, састају се ОФК Топличанин и ФК Јастребац

Дом здравља Прокупље: Нагле промене времена сметају свима

У знак сећања на дан када је рођен Драинац

Почела обука за пружање услуге “Лични пратилац детета” у Прокупљу

Кукуруз на територији општине Прокупље добро родио!

КОЦ “Топлица” организује обуку за кројење и шивење одеће

Министар културе уручује Драинчеву награду Власти Младеновићу

ХАПШЕЊЕ У ПРОКУПЉУ: СА УКРАДЕНИХ КАРТИЦА ПОДИЗАО НОВАЦ СА БАНКОМАТА!

(ФОТО) Бабин Поток добио асфалт

ТРАГЕДИЈА У СЕЛУ ПОТОЧИЋ КРАЈ ПРОКУПЉА, ГРОМ УДАРИО У ЖЕНУ: СТРАДАЛА НА ЛИЦУ МЕСТА!

(ФОТО) Ђаци из Прокупља, које је локална самоуправа наградила бесплатним летовањем, супер се проводе на мору!

Још недељу дана: Све спремно за манифестацију „Драинчеви сусрети“

При крају комунални радови у железничком парку у Прокупљу

Презентација Студије аутопута Е-80 и јавна расправа у петак у Нишу

Хитнa помоћ Прокупљe: Како се чувати од великих врућина

Пакети најугроженијим грађанима општине Прокупље

ГО СНС Прокупље: Пуна подршка председнику Србије Александру Вучићу!

Општина Прокупље брине о најмлађима: Бесплатно летовање за 90 ученика!

Удружимо се, помозимо Николини Тасковић из Прокупља да има нормално детињство!

53 КОМЕНТАРА

  1. Joziću ti si sledeći, tako treba bravo za organe reda. Ovaj Miloš Vasiljević je toliko zaplovio u kriminalne vode da je čak i Vanja njegov potpredsednik u FSTO zgrožen. Eeee možete da zamislite Vanju jednog prevaranta i osobu protiv koje se vode 4 postupka za zloupotrebu službenog položaja da se zaprepasti količinom krivičnih dela koje Vasiljević radi. TEK ĆE DA VAS HAPSE LOPOVI !!!

  2. Hahaha bravoooo!! ne mogu da verujem najzad dobili ono sto ih je sledovalo. Kradu ovaj narod dugo vremena i svi u blacu znaju da ako nesto treba da se zavrsi mora da se plati Vasiljevicu ili Milutinovicu.

  3. Lopovcine su toliko dugo krale Blace i gradjane da su misliki ako se uclane u SNS odmah ce da ih stiti Vucic. Nema toga u SNS ako si korumpiran padas! Celu opstinu Blace procistiti ima tu jos njih.

  4. Васиљевић и његов партнер Вања Стојановић имају толико малверзација у окружном FS да је то невероватно. Када ће се ипитати те малверзације ? Вања Стојановић је докторирао на тему злоупотребе службеног положаја, па против њега се воде 4 поступка, има да лежи 20 година затвор. Добар ти је ментор Васиљевићу, послаће и тебе и Јозоћа у затвор а он има да ужива …

  5. Svi mi u Toplici znamo ko je porodica Jozić, i da u Blacu ne smeš da uradiš ništa bez aminovanja Zorana Jozića i davanja podebelog mita. Ova dvojica su Jozićevi glavni pajtaši, ali će ispasti kolateralna šteta jer je gazda još uvek na slobodi, a dokle će videće se. Ove pare su namenjene Zoranu Joziću ova dvojica samo skupljaju. A pogledajte samo fb profile ovih uhapšenih i njihovo baškarenje po belom svetu i sve će vam biti jasno….

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име