ДОЛАЗИЛА САМ ПАВЛУ НА ГРОБ ДАН И НОЋ И КЛЕЧАЛА: Чувена српска рукометашица имала је само једну МОЛИТВУ и у 50. години ДОБИЛА ЈЕ СИНА!

Мир и тишина у манастирској порти спас су за оне који муку муче са болестима, бедом и лошом срећом. Иако је прошла деценија од смрти омиљеног патријарха, они који се са муком боре утеху траже крај његовог гроба.

ДРЖАВА ЋЕ ПОМОЋИ МАЛОМ ДУШАНУ! Александар Вучић обећао да ће Србија финансирати одлазак на лечење оболелог дечака!

Ретки који су имали прилику да упознају патријарха и даље се клањају његовој скромности и доброти, они други лече душу мудрим мислима које је Павле оставио у својим делима. У дворишту манастира затекли смо Стану Вуковић (51), бившу професионалну рукометашицу, која је 1990. године освојила сребрну медаљу са репрезентацијом Југославије у Кореји. Она је на дан патријарховог рођења са бебом у наручју дошла да захвали свецу на срећи коју јој је даровао. Наиме, Стана је у 50. години добила сина.

ОТКРИВЕНО ЗАШТО ЈЕ УБИЈЕН ОЛИВЕР ИВАНОВИЋ: Сметао најмоћнијем АЛБАНЦУ, требао да СВЕДОЧИ!

– Данас је велики празник, зато смо овде. Много година, чини ми се читав живот, чекала сам да добијем дете. Уз пуно вере и молитву патријарху Павлу, жеља ми је услишена, добила сам сина. Често моја мама и ја долазимо овде. Молиле смо се дан и ноћ, а данас смо ту да се захвалимо. Ја сам пример да чуда постоје – каже Стана док у наручју држи седмомесечног Николу.

Борка, мајка прослављене рукометашице, каже да јој је само било потребно да добије унуче, па да свој живот заокружи, и да су јој се коначно снови остварили, те да сада као поносна бака ужива.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) Погледајте како је убијен инвеститор у Београду: Хладнокрвно упуцан у главу, али убица се ту није зауставио!

– Долазила сам код Павла на гроб, молила се и клечала, нисам обраћала пажњу на друге, нити шта ће рећи. Желела сам да моја ћерка затрудни, а ја да добијем унуче. Нисам могла да верујем када је Никола дошао на свет – испричала је мајка спортискиње, која је носилац националног признања, које држава даје за допринос спорту.

Да је патријарх Павле био као живи светац, сведочи Милена Димитријевић (69), која га је познавала. Она сваке године на дан његовог рођења одлази у манастир у Раковици и пали свеће.

„Било је много ситуација у мом живота када ми је био уз мене, Ипакм једна се посебно издваја – када сам била корак од смрти. Не знам да ли сам се више молила или борила, али сам веровала. На крају, све је у реду“, описала је своје искуство.

Крв је липтала по поду, девојчице су вриштале: Ухапшен осумњичени за напад на младића у Алексинцу

„То је пре свега нашажеља да оздравино и вера, све је у главама“, објасила је она.

Драган Цвијетић (49) из другог града се запутио у манастир да се помоли поред вечне патријархове куће. Новосађанин је наиме недавно имао врло компликовану операцију, а од других људи е чуо да су њихова искуства позитивна након посете светом месту.

Слобина КЛЕТВА из Хага: ЗАСТРАШУЈУЋЕ РЕЧИ! Све се враћа до деветог колена! ПРОКЛЕО ИХ, а поменуо и Видовдан!

„Патријарха нисам познавао, а волео бих да јесам. У последње време имао сам здравствене проблеме. Овде сам да се помолим“, рекао је он.

 

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ХОРОР У АЛЕКСИНЦУ! ПЕГЛОМ И СВЕЋАМА ПРЖИЛИ УНУКА, БАБУ И ДЕДУ ДА КАЖУ ГДЕ ЈЕ ЗЛАТО: Довели су нам крвавог сина и везали испред нас!

(ФОТО) СТИЖЕ НАМ ПАКЛЕНА ВРУЋИНА: Топлотни талас долази у Европу, температуре далеко ИЗНАД ПРОСЕКА

(ВИДЕО) ЗВЕР ОД УРАГАНА УДАРА У АМЕРИКУ, 10 МИЛИОНА ЉУДИ НА ПУТУ РАЗБИЈАЧА! Трамп: Најјача олуја која нас је икад погодила!

МИСТЕРИОЗНА СМРТ ДЕВОЈЧИЦЕ ИЗ СУБОТИЦЕ: Мију убио коксаки вирус?!

УЖАС У АЛЕКСИНЦУ! Младић избоден пред децом на рукометном тренингу!

Слобина КЛЕТВА из Хага: ЗАСТРАШУЈУЋЕ РЕЧИ! Све се враћа до деветог колена! ПРОКЛЕО ИХ, а поменуо и Видовдан!

извор: Republika

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here