Нова правила за ауто-школе ступају на снагу: За месец дана настаје ОЗБИЉАН ПРОБЛЕМ?

Од 25. октобра све ауто-школе у Србији мораће да имају полигон за практичну обуку кандидата!

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) Погледајте како је убијен инвеститор у Београду: Хладнокрвно упуцан у главу, али убица се ту није зауставио!

Одлагања прописа неће бити па прети опасност да само трећина ауто-школа у Србији опстане. У ауто-школама тврде да су то неисплативе инвестиције због чега ће полагање вожње поскупети.

Александра Палавестрић из МУП-а Србије рекла је да после 25. октобра на снагу ступају одредбе Правилника о оспособљавању кандидата возача.

Крв је липтала по поду, девојчице су вриштале: Ухапшен осумњичени за напад на младића у Алексинцу

– Возила за оспособљавање кандидата за возаче Б, Ц1, Ц, Д1и Д морају бити опремљена АБС противблокирајућим системом кочења – каже Палавестрићева.

Новина је и да возила морају бити оптерећена најмање 30 процената своје носивости током практичне обуке и на испиту. Ради се о возилима Б, Ц, ЦЕ и ДЕ категорије. Према новом правилнику, ауто-школе морају да обезбеде простор за скупове возила, тј. за вожњу уназад са скретањем улево, односно удесно под правим углом.

ЦЕЛА СРБИЈА НА НОГАМА: Душан (4) бије битку за живот – С ВРЕМЕНОМ, а његов отац кроз сузе поручује: Стање је јако лоше, молим добре људе да помогну

Profimedia

ХОРОР У АЛЕКСИНЦУ! ПЕГЛОМ И СВЕЋАМА ПРЖИЛИ УНУКА, БАБУ И ДЕДУ ДА КАЖУ ГДЕ ЈЕ ЗЛАТО: Довели су нам крвавог сина и везали испред нас!

Од 25. октобра све ауто-школе у Србији мораће да имају и полигон за практичну обуку кандидата. Палавестрић наводи да полигон може да буде у власништву ауто-школе или да власник ауто-школе има уговор о закупу или решење о коришћењу.

Указала је да постоје полигонске радње за Д категорију које се и даље могу изводити на полигону, али и на неком другом простору односно на аутобуском стајалишту.

Слобина КЛЕТВА из Хага: ЗАСТРАШУЈУЋЕ РЕЧИ! Све се враћа до деветог колена! ПРОКЛЕО ИХ, а поменуо и Видовдан!

– Ми смо дали предлог за измену правилника о димензијама простора, тако да смо предложили да саобраћајна трака буде од три до три и по метра – истакла је Палавестрићева.

Полигон може бити ван града, а полагања у самом граду.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Хорор у Србији: Чопор вукова заклао стадо оваца, мештани у страху

УЖАС У АЛЕКСИНЦУ! Младић избоден пред децом на рукометном тренингу!

(ВИДЕО) ЗВЕР ОД УРАГАНА УДАРА У АМЕРИКУ, 10 МИЛИОНА ЉУДИ НА ПУТУ РАЗБИЈАЧА! Трамп: Најјача олуја која нас је икад погодила!

МИСТЕРИОЗНА СМРТ ДЕВОЈЧИЦЕ ИЗ СУБОТИЦЕ: Мију убио коксаки вирус?!

(ФОТО) СТИЖЕ НАМ ПАКЛЕНА ВРУЋИНА: Топлотни талас долази у Европу, температуре далеко ИЗНАД ПРОСЕКА

За Чепурина нема сумње: Косово је СРПСКИ КРИМ

Само нека нас оставе на миру: Вучићев одговор на амерички притисак због руског оружја

(ВИДЕО) УЗБУНА у САД: Шест нуклеарних електрана на путу СТРАВИЧНОГ УРАГАНА

Мило изгубио компас: СПЦ је ударна песница велике Србије и империјалне Русије на Балкану

извор: SrbijaDanas/RTS

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here