Слобина КЛЕТВА из Хага: ЗАСТРАШУЈУЋЕ РЕЧИ! Све се враћа до деветог колена! ПРОКЛЕО ИХ, а поменуо и Видовдан!

Бог види све и сваком плаћа по заслузи, а враћа до деветог колена! Ово је страшна порука којом је Слободан Милошевић из Хага практично проклео сведоке који су лагали у процесу против њега, али и оне који су га изручили Трибуналу на Видовдан 2001. године.

ВЕЛИКА НЕПРАВДА
Клетву која леди крв у жилама бивши председник СРЈ изрекао је током разговора са генералом Милошем Ђошаном, који је током НАТО агресије 1999. на Косову био командант 52. артиљеријско-ракетне бригаде ПВО.

УЖАС У АЛЕКСИНЦУ! Младић избоден пред децом на рукометном тренингу!

Према Ђошановим речима, било је то 30. септембра 2005. у Милошевићевој просторији за рад у Схевенингену, где је генерал стигао у својству сведока одбране. Тада су се видели први пут.

– Генерале, упамтите добро, ја сам овде и ни ви ни други сведоци ме одавде не можете извући. Немојте на било који начин, у жељи да помогнете мени, довести себе у незгодан положај. Говорите истину и то ће бити сасвим довољно! Бог види све и сваком плаћа по заслузи, а враћа до деветог колена – поручио је Слоба, а сведочи Ђошан, у ауторском тексту у магазину Збиља.

(ФОТО) СТИЖЕ НАМ ПАКЛЕНА ВРУЋИНА: Топлотни талас долази у Европу, температуре далеко ИЗНАД ПРОСЕКА

Фила: Познато је како су неки од оних који су изручили Слободана завршили своје животе

За наш лист Ђошан је јуче поновио оно што је написао и додао:

– Милошевић је био мој врховни командант и ја сам у то име на суду сведочио само истину. Не мора човек да буде велики верник да би призвао бога у помоћ. Волео бих да је све оне на које је мислио када ми је изговорио ове речи стигла нека божја правда, која би морала да поравна рачуне са неправдом његовог робијања у Хагу.

(ВИДЕО) ЗВЕР ОД УРАГАНА УДАРА У АМЕРИКУ, 10 МИЛИОНА ЉУДИ НА ПУТУ РАЗБИЈАЧА! Трамп: Најјача олуја која нас је икад погодила!

Помињање бога и проклетства до деветог колена адвокат и блиски Милошевићев пријатељ Тома Фила тумачи као Слобину свест да се све плаћа и све се враћа.

Генерал Пандуревић: Ово је била Слобина опомена, очигледно не узалудна, добро знамо да су многи који су се огрешили испаштали.

ХОРОР У АЛЕКСИНЦУ! ПЕГЛОМ И СВЕЋАМА ПРЖИЛИ УНУКА, БАБУ И ДЕДУ ДА КАЖУ ГДЕ ЈЕ ЗЛАТО: Довели су нам крвавог сина и везали испред нас!

– Слободан је веровао у бога, можда не сасвим, као што пише у Библији, али је био верник у неком реалистичном смислу. Па прво што је рекао кад су га изручили Хагу било је: „Да ли ви знате да је данас Видовдан?“ А они који су то урадили и наводно веровали у бога, као што су Ђинђић, Живковић, Батић и компанија, њима ништа није сметало да на такав велики празник испоруче свог председника противно одлуци Уставног суда. Није хришћански да уопште помињем све то, међутим, свима је већ познато како су неки од тих људи завршили своје животе – каже Фила.

МИСТЕРИОЗНА СМРТ ДЕВОЈЧИЦЕ ИЗ СУБОТИЦЕ: Мију убио коксаки вирус?!

ЗЛОТВОРИ СВОГ РОДА
Генерал Винко Пандуревић последњи је који је Милошевића видео живог у Хагу. Он за Српски телеграф истиче да га не изненађују овакве речи јер је Слоба био склон директном приступу.

Шљиванчанин: Знао је он врло добро ко му је направио сва зла

– Милошевић је инсистирао да сви сведоци говоре само истину јер је мислио да истина не може никако да буде на нашу штету. Иако никада није присуствовао богослужењима на које смо имали право у Хагу, веру је разумевао на свој начин. Сваки човек, па и Милошевић, кад дође у установу као што је Хаг, призове бога у неком моменту. Ово је била Слобина опомена, очигледно не узалудна јер добро знамо да су многи који су се огрешили испаштали – истиче Пандуревић.

СПЕКТАКУЛАРНА АКЦИЈА МУПА! Ухапшено више од 40 ОСОБА ЗБОГ ОПШТЕГ КРИМИНАЛА!

Веселин Шљиванчанин, који је много времена провео са Милошевићем у Хагу, за Српски телеграф потврђује да је Милошевић на многе био огорчен.Милош Ђошан: Рекао ми је да бог враћа све до деветог колена. Волео бих да је све оне на које је мислио стигла божја правда
– Знао је он врло добро ко му је направио сва зла и када сам дошао у притвор, рекао ми је: „Ето, мој Шљиво, и тебе злотвори овде доведоше.“ Када смо одлазили заједно у шетњу, умео је да ми каже: „Па боље је три дана живети како ми хоћемо, а не десет година понизно и да будемо издајници и злотвори свога рода“ – присетио се Шљиванчанин.

Како су окончали животе неки од актера из тог времена

МИЛАН БАБИЋ

бивши председник РСК и сведок против Слобе у Хагу

Обесио се 2006. у ћелији у Трибуналу

ВУК ОБРАДОВИЋ

потпредседник Ђинђићеве владе

Умро од рака 2008. године

ВЛАДАН БАТИЋ

бивши министар правде

Преминуо 2010. после тешке болести

ЗОРАН ЂИНЂИЋ

премијер

Убијен 2003. године хицем из снајпера испред Владе Србије

Хронологија

– Оптужница против Милошевића подигнута у мају 1999. године

– Ухапшен 1. априла 2001.

– На Видовдан исте године изручен Трибуналу у Хагу

– Суђење почело 12. фебруара 2002. године

– Судско веће 24. фебруара 2006. одбило да га привремено пусти у Москву на лечење

– Два дана пре смрти у разговору са адвокатом Зденком Томановићем и Момиром Булатовићем изразио сумњу да га трују и преко адвоката послао писмо о томе Русији

– Умро у притвору у Схевенингену 11. марта 2006.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Нова правила за ауто-школе ступају на снагу: За месец дана настаје ОЗБИЉАН ПРОБЛЕМ?

За Чепурина нема сумње: Косово је СРПСКИ КРИМ

Само нека нас оставе на миру: Вучићев одговор на амерички притисак због руског оружја

(ВИДЕО) УЗБУНА у САД: Шест нуклеарних електрана на путу СТРАВИЧНОГ УРАГАНА

Мило изгубио компас: СПЦ је ударна песница велике Србије и империјалне Русије на Балкану

СПЕКТАКУЛАРНА АКЦИЈА МУПА! Ухапшено више од 40 ОСОБА ЗБОГ ОПШТЕГ КРИМИНАЛА!

Данас је свети Симеон Столпник: Земљорадници обавезно треба да ураде једну ствар да година буде родна и плодна

Након скандалозне изјаве о породиљама: Представница Министарства рада биће кажњена, а ево и како

ГУЈОН СЕ НЕ ПЛАШИ ШИПТАРСКЕ БЛОКАДЕ: Макрон да ми обезбеди да уђем на Косово и Метохију!

(ВИДЕО) Овако ће изгледати Руско-српски центар у Бањалуци

Министар финансија најавио никад веће пензије, ево кад стижу први увећени чекови

УСТАШКИ РАЗБОЈНИЦИ: Хрвати нам отели 40 милијарди евра

Словенци против пријема Србије у ЕУ: Одложити планове за проширење на Западни Балкан

ЛИЦЕ ЗЛА! Ово је наркоман из Беле Цркве који је ЗАКЛАО ОЦА ЈЕР МУ НИЈЕ ДАО ПАРЕ ЗА ДРОГУ, а онда мирно ћаскао с првоим комшијама!

извор: Republika

1 КОМЕНТАР

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here