АЛБАНЦИ СПРЕМАЈУ ТЕРОР! Лажна косовска полиција вршиће ПРИСИЛУ НАД СРБИМА за тачно ТРИ ДАНА! Саопштен ШОКАНТАН ПЛАН!

„Предузимање оваквих мера је неопходно ради веће безбедности свих…“

Драма у београдском Ургентном центру: Девојчица дошла са боловима у стомаку, па се ПОРОДИЛА

Лажна косовска полиција саопштила је да ће од понедељка 24. септембра спроводити појачану контролу током које ће одузимати технички неисправна и нерегистрована возила, а против лица која буду управљала оваквим возилима, биће предузимане законске мере.

РТК у програму на српском језику објашњава да је пререгистрација возила на КС таблице постигнута договором у Бриселу, заживела у српским општинама јужно од Ибра, али не и на северу лажне државе Косова, где су грађани углавном одбијали да пререгиструју своја возила или да их уопште не региструју.

– Од 24. септембра 2018. године полицијски службеници региона Митровица Север предузеће полицијске мере у свим општинама на подручју овог региона, укључујући појачану контролу возила увезених из иностранства, као и свих других возила која немају потребну документацију или су нерегистрована.

Није више Косово! Албанци променили ИМЕ лажне државе

Хорор у Бору: У пола ноћи покуцала на врата, па ловачком пушком убила жену пред мужем и децом

На основу оперативног плана Регионалне дирекције полиције, таква ће возила бити искључена из саобраћаја, а према лицима која управљају њима биће предузете и законске мере, конфисковање возила и процесуирање случајева – наводи се у саопштењу косовске полиције.

Наводи се и да су из косовске полиције поручили да је „предузимање оваквих мера неопходно ради веће безбедности свих учесника у саобраћају и како би се смањио број незгода са смртним исходом“.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ШОКАНТНО! Децу у Србији би да кљукају “КАПИМА” и лековима за смирење, РОДИТЕЉИ У ПАНИЦИ!

Генерал Диковић ОТВОРИО ДУШУ: Открио како му теку пензионерски дани, а једном изјавом све ОДУШЕВИО

Полицијским возилом ударио девојчицу на пешачком прелазу у Нишу

Кинези нам шаљу СОФТВЕР помоћу кога ћемо бити убедљиво НАЈВЕЋА ВОЈНА СИЛА на Балкану!

Лазански потврдио: Србија се наоружава и послао комшијама поруку због које дуго, дуго, неће спавати (ВИДЕО)

СТОМАЧНИ ВИРУС ХАРА СРБИЈОМ: Коси малишане, али ни старији нису имуни! ОВО СУ СИМПТОМИ

ГОВОРИЛИ СУ ДА ИМА СТОМАЧНИ ВИРУС ИЛИ ДА ЈЕ ПОЈЕО НЕШТО ПОКВАРЕНО! Огњена (8) је сепса убила за 2 недеље, а лекари га упорно враћали кући

извор:  

1 КОМЕНТАР

  1. Pozdrav,
    Ako želite da ljudi čak u svijetu da čitaju vaše tekstove i članke pišite u latinici,jer ne znaju svi da čitaju ćirilicu! Bar tako bi i ostali svjet video šta se dešava u vašom regionu i kosmetu! Ja lično znam čitati, a ostali u državi odakle sam ne znaju svi,u stvari skoro niko osim nas Srba, i to ne svi, a želeli bi da podelimo ovakve stvari i sa ostalim ljudima! Lep i srdačan pozdrav iz Slovenije.

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here