„Пети Медијана спорт фест“ следеће недеље у Нишу: Промоција спорта и здравог живота

„Пети Медијана спорт фест 2018“ у организацији Градске општине Медијана почиње у понедељак, 24. септембра, на теренима Основне школе „Душан Радовић“ у Нишу и трајаће до 28. септембра, у времену од 17 до 21 сат.

Председник Градске општине Медијана Небојша Коцић напомиње да је циљ манифестације промоција спорта, склањање деце са улице и указивање на значај здравог начина живота.

„Комбинуј и крећи се“: У Нишу одржана манифестација „Дан без аутомобила“

– Ученици доста времена проводе у школским клупама. Ово је један од начина да осете спортски и такмичарски дух. Није толико важно да ли ће се касније професионално бавити неким спортом, много је важније да спорт буде део њихових живота, аматерски и сходно времену које им друге обавезе дозвољавају, рекао је први човек ове нишке општине.

Обележено 65. година постојања Клинике за неурологију у Нишу, градоначелник Дарко Булатовић запосленима честитао јубилеј

Обновљена дечја игралишта у насељу Бранко Бјеговић у Нишу

Промотер манифестације биће Новак Радуловић, познати млади нишки кик-боксер, и као пример успешног спортисте дружиће се са ученицима који учествују у Медијанином такмичењу. Новина ове године је укључивање спортских клубова са подручја Градске општине Медијана.

Њихови чланови ће током пет дана трајања манифестације на лицу места заинтересованим учесницима и посетиоцима презентовани спортске вештине.

За санацију атарских путева у Нишу 6.357.750 динара

Клубови ће најбољима доделити и учлањење без надокнаде за одређени временски период и тако на свој начин промовисати предности и значај спорта.

У овогодишњем „Медијана спорт фесту 2018“ учествоваће око 700 ученика из 10 основних и 12 средњих школа са подручја највеће нишке општине.

ЈКП „Медиана“ Ниш уређује двориште амбуланте у Дуваништу

Млади спортисти такмичиће се у пет дисциплина: мали фудбал, одбојка, рукомет, атлетика и баскет. Партнери Градској општини Медијана су ОШ
„Душан Радовић“, нишки Факултет спорта и физичког васпитања и Одред извиђача „Вожд Карађорђе“.

(Prokupljeonline.com)

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Потписано писмо о намерама између Града Ниша и кинеског Града Хангџоу

Полицијским возилом ударио девојчицу на пешачком прелазу у Нишу

Отворена Роса Школа Родитељства у Нишу

Љубав је СВЕ САВЛАДАЛА: Венчали се мали људи из Ниша! Речи Слађане и Горана ТОПЕ СРЦА (ФОТО)

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име