Медаље за кориснике „Сунца“ из Прокупља на 9. спортским сусретима у Алексинцу

Корисници Дневног боравка „Сунце“ из Прокупља, учествовали су на 9. спортским сусретима Дневних боравака за децу и младе са сметњама у развоју јужне и југоисточне Србије, који су недавно одржани у Алексинцу.

УХАПШЕН МЛАДИЋ У ПРОКУПЉУ: УКРАО АУТОМОБИЛ ПА “ПАО” У ЖИТОРАЂИ!

Циљ ових спортских сусрета јесте да деца и млади из посебно осетљивих категорија становништва, поред дружења и склапања пријатељства, постану више присутна и видљива у друштву и боље интегрисана у социјалном окружењу.

Овогодишња традиционална манифестација окупила је 15 екипа које су се такмичиле у пет спортских дисциплина(пикадо, скок у даљ, гађање чуњева, бацање лопте у кош и шутирање на гол).

АУТОМОБИЛ НАЛЕТЕО НА ПЕШАКА У ПРОКУПЉУ!

-Наши такмичари били су веома успешни на овом такмичењу, са којег су донели захвалнице и медаље за изузетну мотивисаност и посвећеност. Уз дружење, забаву и игру провели смо сви заједно један леп дан у Алексинцу, где су наши корисници боравили у пратњи стручних радника и сарадника.

Трудили су се да буду што бољи, али су у неким дисциплинама друге екипе имале више среће. Најважније је да су поделили радост и позитивне емоције са другим учесницима, а добијена признања су мотив да буду још бољи на наредним такмичењима, казала је стручни радник Дневног боравка „Сунце“ Ивана Угреновић.

Акција превентивних прегледа запослених у фабрици ДОО Пионир-Хисар

Она је овом приликом подсетила да Дневни боравак „Сунце“ у Прокупљу, који ради у оквиру Удружења оболелих од мишићних и неуромишићних болести за Топлички округ, остварује добру сарадњу са сродним удружењима и организацијама, у циљу обезбеђивања што бољих услова за боравак корисника и рад запослених у овој установи социјалне заштите.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ДАРКО ЛАКЕТИЋ: ОСИРОМАШЕНИ УРАНИЈУМ ЈЕ САМО ВРХ ЛЕДЕНОГ БРЕГА – НАТО НАС ЈЕ ТРОВАО И ДРУГИМ КАНЦЕРОГЕНИМ МАТЕРИЈАМА!

Акција превентивних прегледа запослених у фабрици ДОО Пионир-Хисар

Црвени крст Прокупље: Породични пакети за најугроженије грађане!

НЕСРЕЋА У БЕЛОЉИНУ КОД ПРОКУПЉА, ЗАКУЦАО СЕ АУТОМ У ВОЗ

Компјутер Даници на поклон

ТЕШКА САОБРАЋАЈНА НЕЗГОДА КОД ПРОКУПЉА! Настрадао десетогодишњи дечак!

БРАВО: ДЕЦА ИЗ ПРОКУПЉА ПУТУЈУ У ИТАЛИЈУ, И ТО СВЕ ЗАХВАЉУЈУЋИ ЊЕМУ!

(ФОТО) ЛЕПЕ ВЕСТИ! ОТВОРЕНА ЈОШ ЈЕДНА АМБУЛАНТА И АПОТЕКА У ПРОКУПЉУ!

 

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име