Рекламе - Маркетинг - Контакт

Директор ПСС Прокупље Жарко Копривица: Произвођачи препознали рад саветодаваца ове службе!

У протеклом месецу саветодавци Пољопривредно стручне службе из Прокупља одржали су низ предавања по сеоским месним заједницама. Велики број присутних пољопривредних произвођача изразили су задовољство што им се пружила прилика да дођу до драгоцених информација које су овом приликом могли да чују.

(ВИДЕО) ДАРКО ЛАКЕТИЋ: ОСИРОМАШЕНИ УРАНИЈУМ ЈЕ САМО ВРХ ЛЕДЕНОГ БРЕГА – НАТО НАС ЈЕ ТРОВАО И ДРУГИМ КАНЦЕРОГЕНИМ МАТЕРИЈАМА!

Предавања су одржана у Џигољу, Доњој и Горњој Бресници, Вичи, Прекадину, Петровцу, Бреговини, Житном Потоку, Пасјачи, Гласовику, Микуловцу, Мађару, Бацу, Јовиним Ливадама, Белом Камену, Кончићу, Крњи-граду, Прекопуцу, Булатовцу, Балиновцу и градским МЗ РЈ Сеља, ДР Топлица, Страхиња, СМ Мика, НС Татко.

МЕГА ПРОЈЕКАТ, ВЕЛИКА РАЗВОЈНА ШАНСА ЗА ПРОКУПЉЕ: ГРАДИ СЕ НОВА ИНДУСТРИЈСКА ЗОНА НА 16 ХЕКТАРА ПОВРШИНЕ!

Највеће интересовање пољопривредних произвођача је било за актуелне подстицаје Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Прокупље. Саветодавци Пољопривредне стручне службе Прокупље су на предавањима говорили о актуелним радовима у воћарству, ратарству и заштити биља. Пољопривредна стручна служба пружа стручне савете на територији целог Топличког округа и произвођачи се могу обратити како би се информисали о подстицајима Министарства пољопривреде шумарства и водопривреде, такође наглашавају у служби да сви проивођачи који су заинтересовани за хемијску анализу землишта могу са де јаве у ПСС Прокупље која се налази на адреси Василија Ђуровића Жарког у Прокупљу.

МЕГА ПРОЈЕКАТ У ПРОКУПЉУ: ИНВЕСТИЦИЈА ВРЕДНА 2.5 МИЛИЈАРДЕ ДИНАРА!

Директор ПСС Прокупље Жарко Копривица каже да су произвођачи препознали радсаветодаваца ове службе у коме виде поузданог партнера у пољопривредној производњи и да је у служби попуњен велики број захтева за нову прикључну механизацију за коју Министарство пољопривреде врши повраћај средстава.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

АУТОМОБИЛ НАЛЕТЕО НА ПЕШАКА У ПРОКУПЉУ!

УХАПШЕН МЛАДИЋ У ПРОКУПЉУ: УКРАО АУТОМОБИЛ ПА “ПАО” У ЖИТОРАЂИ!

Црвени крст Прокупље: Породични пакети за најугроженије грађане!

НЕСРЕЋА У БЕЛОЉИНУ КОД ПРОКУПЉА, ЗАКУЦАО СЕ АУТОМ У ВОЗ

Компјутер Даници на поклон

ТЕШКА САОБРАЋАЈНА НЕЗГОДА КОД ПРОКУПЉА! Настрадао десетогодишњи дечак!

БРАВО: ДЕЦА ИЗ ПРОКУПЉА ПУТУЈУ У ИТАЛИЈУ, И ТО СВЕ ЗАХВАЉУЈУЋИ ЊЕМУ!

(ФОТО) ЛЕПЕ ВЕСТИ! ОТВОРЕНА ЈОШ ЈЕДНА АМБУЛАНТА И АПОТЕКА У ПРОКУПЉУ!

(ВИДЕО/ФОТО) ВЕЛИКА ПОЛИЦИЈСКА АКЦИЈА! УХАПШЕНИ ЧЕЛНИЦИ ОПШТИНЕ БЛАЦЕ!

Оставите одговор

You have to agree to the comment policy.