Рекламе - Маркетинг - Контакт

Иван Михајловић нови директор Регионалне развојне агенције „Југ“

Одлуком Скупштине Регионалне развојне агенције „Југ“, за новог директора постављен је Иван Михајловић, досадашњи менаџер Сектора за развој економије и људских ресурса.

Градоначелник Ниша Дарко Булатовић обишао Cumtobel и IMI: Све спремно за отварање!

Заменик градоначелника проф. др Милош Банђур представио је новог директора ове агенције као човека чији је сектор једини постигао запажене резултате у претходном периоду и да је његово ангажовање на новој позицији веома важно, јер агенцију очекује у јануару процес реакредитације на нови петогодишњи период, па је постављање човека који добро познаје посао био приоритет.

Према његовим речима, Скупштина РРА „Југ“ је једногласно пре постављања новог директора сменила досадашњег директора Бојана Аврамовића.

Вучић сутра долази у Ниш, отварају се “Cumtobel” и “Imi”

„Представници локалних самоуправа и невладиних организација који чине Скупштину РРА „Југ“ били су једногласни у одлуци да се са места директора смени Бојан Аврамовић, јер током његовог мандата Регионална развојна агенција „Југ“ после два пропала јавна позива за нову регионалну депонију „Келеш“, од 2015. године до данас, ништа није предузела“, рекао је заменик градоначелника и додао да такође, ван оних средстава које обезбеђују локалне самоуправе од чега Град Ниш издваја две трећине средстава, сама агенција није ништа приходовала током прошле године.

Потресне речи несрећног оца девојчице коју је убио комби у Нишу: Где год погледам, видим Исидору, отишла је срећна у школу у новим патикицама и није се вратила

„Ако узмемо у обзир и да су истовремено четири општине (Куршумлија, Прокупље, Бабушница и Алексинац) иступиле из чланства, уз образложење да чланство у Регионалној развојној агенцији „Југ“ Ниш њима производи само трошкове плаћања чланарине, без повратне користи за чланове друштва и да су иступање најавиле и остале локалне самоуправе, онда је јасна оправданост одлуке скупштине да смени досадашњег директора“, рекао је заменик градоначелника Милош Банђур.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Обележен Светски дан контрацепције у Дому здравља Ниш

Ова деца су снага и спас Србије: Хтели да се одрекну матурске екскурзије да би скупили новац за болесног друга!

Састали се градоначелник Ниша Дарко Булатовић и амбасадор Египта Амр Алгувејли

Успешна акција: Одложено 20 тона стакла у Нишу

Почетак информатичких обука у Нишу

НЕСРЕЋА КОЈА ЈЕ ЗАВИЛА НИШ У ЦРНО! МРТАВ ПИЈАН ПРЕГАЗИО ДВЕ СЕСТРЕ И БИЦИКЛИСТУ: Стојан Николов (30) осуђен на 11 година затвора!

ХАОС У НИШУ! СТРАВИЧНА ТУЧА У СРЕДЊОЈ ШКОЛИ! Повреде које је дечак (16) задобио УЗНЕМИРУЈУЋЕ ПРИРОДЕ!

Ужасна трагедија у Нишу: Возио у рикверц ПА УБИО ДЕВОЈЧИЦУ (12)

Обновљена дечја игралишта у насељу Бранко Бјеговић у Нишу

За санацију атарских путева у Нишу 6.357.750 динара

ЈКП „Медиана“ Ниш уређује двориште амбуланте у Дуваништу

Оставите одговор

You have to agree to the comment policy.