СВИ СУ УМРЛИ У ТОЈ КУЋИ! Зло се вратило у Кајтасово, МАЛА МИЛИЦА ЖИВЕЛА НА УКЛЕТОМ ИМАЊУ?!

Мистериозна смрт мале Милице Богдан (9) из Кајтасова завила је цело село у црно. Девојчицу коју мештани села код Беле Цркве описују као насмејану и ведру, увек спремну за игру и дружење, породица данас сахрањује.

Добићете 6.000 евра само да се доселите: Место се налази на ЧЕТИРИ САТА од Београда, а ово су услови

Иако потресени и у болу, фамилија и комшије не могу да се отму утиску да је Миличина смрт дошла као гром из ведра неба. Сумња се да је узрок смрти тровање водом из бунара. Међутим, мештанка коју смо срели тврди да је реч о уклетој кући.

– Ту је живео мој девер. Имао је троје деце, али су сви до једног умрли у тој кући – каже кума породице Богдан.

Она наводи да се у пре пола века догодила трагедија слична овој која је погодила породицу Богдан.

– Јесте било пре 50 година, али је то била страшна трагедија. Исто овако, све је било чудно. Девер је након смрти деце продао имање. Није могао да поднесе ту кућу. Мислим да је уклета – испричала је кума кроз сузе.

Малу Милицу, како наводи, видела је последњи пут у суботу.

ПОЗНАТИ ПЕВАЧ ДОЖИВЕО КЛИНИЧКУ СМРТ: Сахранили га са хармоником, а онда су пљачкаши отворили гроб! НАСТАЛА БЕЖАНИЈА! (ВИДЕО)

– Возила је бицикл на улици. У пролазу ме је поздравила. Као да је сада овде гледам, не могу да верујем да је нема. Сви смо је много волели. Била је много добро дете. Једина срећа у несрећи, ако тако може да се каже, јесте та да су дечаци, колико чујем, добро – наводи она.

Први комшија породице деветогодишње Милице каже, иако се ради о социјално угроженој породици, да је реч о људима и деци за пример.

– Мене је затекла смрт детета, и то тако изненада. Видео сам је како се игра с вршњацима на улици, а после чујем малецка умрла. Па како?! Наводно, вода није како треба. Маните ме те приче, сви ми овде пијемо ту воду, уосталом и остатак те породице… Доктори треба да саопште истину, каква год да је. Миличин отац је вредан човек, иде ради на надницу где год шта има, не либи се посла. А мајка је педантна жена, брине о деци најбоље што може. Услови код њих у кући су у реду, људи живе и у много горем – каже комшија за кућу у којој је Милица живела са родитељима, два брата и још четворо деце.

НЕВЕРОВАТАН ОГЛАС ТРЕСЕ СРБИЈУ: Човек ХИТНО поклања ГОЛФА ДВОЈКУ, али само под ЈЕДНИМ УСЛОВОМ!

Подсетимо, деветогодишња Милица умрла је у недељу у Општој болници у Вршцу, а лекари сумњају да је узрок смрти тровање водом из локалног бунара. Примљена је у болницу са високом температуром и повраћањем, а убрзо је преминула. Миличина два брата примљена су са истим симптомима, а затим су пребачена за Београд. Дечаци су ван животне опасности.

Никад није било проблема са водом

Драган Поповић, директор Центра за социјални рад у Белој Цркви, каже да за све године које живи у том месту није било проблема са водом, ни у Белој Цркви, ни у околини.

Да ли знате: Зашто Срби једни друге ословљавају с “брате”?

– Породица прима социјалну помоћ, огрев и пакете с храном. Ужина и књиге за децу су бесплатне. Милица је била веома друштвена, као и остала деца. Њени родитељи, посебно отац, на надницу раде све пољопривредне послове, мајка одржава хигијену и брине се око куће – наводи Поповић и додаје да ће Центар покрити и трошак сахране.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ХОРОР КОД НИША: Пронађен угљенисан леш мушкарца, полиција истражује мистериозну смрт

ПОЛИЦИЈА УПОЗОРАВА! Ако вам се учини да видите дете како седи на улици усред ноћи, НИКАКО НЕ ИЗЛАЗИТЕ ИЗ ВОЗИЛА

БЕРЛИН УПУТИО ЈЕЗИВУ ПОРУКУ БЕОГРАДУ: Меркелин сарадник запретио Србији, подела Косова значи САМО ЈЕДНО

Само у Србији! Газда уручио радницима Правилник о брању шљива: Кад видите шта тражи, ШОКИРАЋЕТЕ СЕ

ЖИВОТ У “БЛАГОСТАЊУ” ДОШАО НА НАПЛАТУ! Титови кредити Србима још увек стоје над главом!

ДРЖАВА КРЕЋЕ У ОБРАЧУН СА ХУЛИГАНИМА: У затвор за тучу, бакље и маске

извор: Alo/GovoriSrbija

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here