(ФОТО) КАД ДОЂЕМ ИЗ ШКОЛЕ, ПРВО ОДЕМ ДО МАМЕ ДА ЈОЈ ДАМ ДА ЈЕДЕ: Данијела (26) из Инђије је већ 9 година у КОМИ, а тужна исповест њене ћерке (9) ће вас РАСПЛАКАТИ!

Данијела Ковачевић (26) из Инђије већ девет година је у стању будне коме, у које је запала са свега 17 и по година, када је после порођаја царским резом и рођења здраве девојчице добила сепсу!

НАГЛИ ПРЕОКРЕТ! Михољском лету дошао крај, а већ вечерас почиње: ОЛУЈНИ УДАРИ! Ево где ће бити КРИТИЧНО!

Њена породица криви лекаре што 14. октобра 2009. у новосадском породилишту „Бетанија“ нису препознали да је Данијела, која је јаукала од болова, угрожена.

“Ћерка се породила царским резом. После 13 дана је кукала да јој није добро и да јој се кочи лева страна тела. Осећала се лоше, имала је температуру и повраћала је, али су јој лекари рекли „да се мази“ – каже Данијелина мајка Весна.

Уместо игре с вршњацима у играоници, њена ћерка Марија (9) сваки рођендан проводи уз мајку и има само једну жељу – да јој мама изађе из коме и оздрави!

“Када дођем из школе, прво одем до маме да је поздравим, видим како је и да јој дам да једе”, прича за скромна Марија, која је због мајчине болести доста зрелија од својих вршњака.

СВИ СУ РЕКЛИ ДА ЋЕ ГА СТИЋИ КЛЕТВА ЗБОГ СЕЧЕ ЗАВЕТНОГ ХРАСТА НА КОРИДОРУ 11: Ево шта се десило са дрвосечом најпознатијег дрвета у Србији

НОВО ПРАВИЛО ДАНАС СТУПА НА СНАГУ: На пумпама у Србији више ништа неће бити исто

Девојчица је са баком Весном Драшковић и члановима уже породице преузела бригу о мајци, која је везана за постељу.

“Најлепши поклон за рођендан био би ми да моја мама изађе из коме. Највише желим да дође у школу и да моји вршњаци виде да и ја имам маму”, каже Марија.

Њена бака Весна у потресној исповести наводи да девојчица брине о Данијели једнако добро као и одрасли чланови њихове породице.

“Она је невероватно добро дете и одличан је ђак. Иде са дедом у манастир да пали свећу за оздрављење мајке. Радује се свакој мајчиној реакцији када јој отпева неку песму или нацрта цртеж, јер је то једина комуникација коју има са њом. Вршњацима често говори: „Имам ја моју Дацу, видећете је кад оздрави”, прича Весна о својој унуци.

Четири године након убиства Тијане Јурић, њен отац напокон проговорио о монструозном убици

Данијела Ковачевић је имала 17 и по година када је запала у стање будне коме након порођаја. Једина је особа у Србији која је толико дуго у коми. Данијелина мајка Весна већ девет година преживљава агонију, јер јој је ћерка свакодневно животно угрожена, али јој воља и снага помажу да спозна живот у сасвим другом светлу.

УБИЛА МАЈКУ ЗБОГ ВЛАШКЕ МАГИЈЕ! Старица пронађена НАГА У ЛОКВИ КРВИ

“То је мој живот, други немам. Најтеже је гледати своје дете коме не можеш да помогнеш. Немоћ је најстрашнија… Црпим енергију из моје Даце. Када видим какав је она борац, какву челичну вољу и снагу има, а толико је болесна, кажем себи да морам да издржим! Ако бог мисли да оволико могу да издржим, ја сам му захвална”, каже на крају разговора Весна Драшковић, која је услед стреса за ових девет година већ девет пута оперисана.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

УПОЗОРЕЊЕ! Ко лажира боловање ОДМАХ ДОБИЈА ОТКАЗ: Следе крупне промене Закона о раду

ЕКСПЛОЗИЈА И ПОЖАР у фабрици у Нишу, има ПОВРЕЂЕНИХ!

ШОК СВЕДОЧЕЊЕ! ГАРДИСТИ УБИЈЕНИ ЗБОГ 1,5 ТОНЕ КОКАИНА сакривеног у подземном СКЛОНИШТУ КАРАШ НА ТОПЧИДЕРУ?!

И ОНА НАС ЈЕ НАПУСТИЛА: Преминула Милена Дравић

ШИПТАРИ У ПАНИЦИ! ВЕСЕЉИ БЕСАН – СРБИЈА ЈЕ ЈАЧА! Београд не сме да одлучује о нашој судбини!

извор: Kurir

 

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име