Рок истиче 31. октобра: Ево како до стана за 14.000 евра и куће за 22.000

Сви заинтересовани за куповину неке од понуђених непокретности могу извршити увид у документацију сваког радног дана од 12 до 13 часова у Управи за имовину Аутономне Покрајине Војводине у Новом Саду.

НОВО ПРАВИЛО СТУПА НА СНАГУ: На пумпама у Србији више ништа неће бити исто

Покрајинска влада објавила је јавни позив за прикупљање писмених понуда за продају непокретне имовине у 11 насеља и градова у Војводини.

Рок за пријаву је 31. октобар.

Продаје се породична стамбена и помоћна зграда у Бачком Бестровцу, по почетној купопродајној цени од 16.984 евра. У записнику о процени тржишне вредности те непокретности наведено је да је помоћни објекат у рушевном стању и да није за коришћење.

УПОЗОРЕЊЕ! Ко лажира боловање ОДМАХ ДОБИЈА ОТКАЗ: Следе крупне промене Закона о раду

На продају је и породична и помоћна стамбена згада у Бајмоку с почетном ценом од 30.265 евра. За породичну стамбену зграду и помоћну зграду у Ђурђеву, селу жабаљске општине, почетна цена је 24.871,30 евра. Продаје се и породична стамбена зграда у Баноштору, селу беочинске општине, по почетној цени од 18.235 евра.

СВИ СУ РЕКЛИ ДА ЋЕ ГА СТИЋИ КЛЕТВА ЗБОГ СЕЧЕ ЗАВЕТНОГ ХРАСТА НА КОРИДОРУ 11: Ево шта се десило са дрвосечом најпознатијег дрвета у Србији

Приспеле писмене понуде биће отворене 1. новембра у 12 часова у Управи за имовину Војводине у Новом Саду. Непокретности се продају у виђеном стању, без права купца на накнадне рекламације.

НАГЛИ ПРЕОКРЕТ! Михољском лету дошао крај, а већ вечерас почиње: ОЛУЈНИ УДАРИ! Ево где ће бити КРИТИЧНО!

Продаје се и породична стамбена зграда у Инђији по почетној купопродајној цени од 25.121,78 евра. За породичну стамбену зграду и две помоћне у Панчеву почетна цена је 9.643,35 евра, уз то да су помоћне зграде изграђене без одобрења за градњу.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

АЛАРМАНТНО! Србији је потребна радна снага: Посла има али нико неће да ради

ПРОГАЊАЊЕ постало посебно КРИВИЧНО ДЕЛО, ево како да то и докажете!

Жену закачио камион док је прелазила улицу у Прокупљу

ШОК СВЕДОЧЕЊЕ! ГАРДИСТИ УБИЈЕНИ ЗБОГ 1,5 ТОНЕ КОКАИНА сакривеног у подземном СКЛОНИШТУ КАРАШ НА ТОПЧИДЕРУ?!

Најјезивији случај у историји српске медицине: Успешно му уградили пејсмејкер, пацијент извршио САМОУБИСТВО

И ОНА НАС ЈЕ НАПУСТИЛА: Преминула Милена Дравић

извор: b92/Dnevnik

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име