„Лектирићи екс ју фест“ по шести пут у Прокупљу

У оквиру овогодишњег шестог по реду фестивала „Лектирићи екс ју фест“, који се одржава у Прокупљу, већ су одигране четири представе. Гостовала су позоришта из Македоније, Београда, Инђије и Смедеревске Паланке.

Школа вратила живот Товрљану

-Остало је још шест представа са којима ће гостовати глумци из Блаца, Лесковца, Ниша, Лознице и Малог Црнића код Пожаревца. Пет је дечијих представа, а других пет омладинских. Овај Фестивал је јединствен у Европи, јер траје онда када позоришта која учествују могу да дођу и наступају у нашем граду, али и осталим прокупачким општинама, истакао је организатор „Лектирићи екс ју фест“ Зоран Цветковић.

Још једна победа: ОК “Топличанин” савладао ОК „Хајдук Вељко“

Представом „Браћа Грим и принцеза Луиза“, куршумлијске ђаке обрадовали су њихови другари глумци из Основне школе „Станоје Главаш“ из Глибовца код Смедеревске Паланке. Према речима Цветковића, ово је последња, али не и задња представа овог Фестивала, која је одиграна у Куршумлији, за ученике Основне школе „Милоје Закић.

Прокупачки спортисти забележили важне победе овог викенда

Позоришни фестивал „Лектирићи екс ју фест“ организује Народна библиотека „Раде Драинац“, уз финансијску подршку Општине Прокупље и Министарства културе и информисања.

(ProkupljeOnline.com)

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Задруге у интересу пољопривредника

Прокупчани још једном показали хуманост, велики одзив давалаца крви

Обавештење!

Наредне године откуп стамбених јединица за избеглице

ОБЕЛЕЖЕН СВЕТСКИ ДАН ЗДРАВЕ ХРАНЕ

Пијачни барометар: Цене поврћа и дрва за огрев у Прокупљу

Бесплатна подела садница власницима пољопривредног земљишта

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here