Општина Прокупље награђује најбоље студенте

Фонд за финанасирање талената и доделу новчаних средстава за стипендирање и усавршавање надарених ђака и студената Општине Прокупље расписао је конкурс за доделу једнократних новчаних награда најбољим студентима и постдипломцима државних факултета у Републици Србији који имају пребивалиште у општини Прокупље.

Ромео и Јулија са срећним крајем у прокупачком Дому културе

Право да конкуришу имају само студенти државних факултета који су по први пут уписани у наредну годину студија 2017–2018. године.

Како би остварили право на добијање новчане награде, студенти морају да приложе потврду са факултета да се њихово студирање финанасира из буџета Републике Србије, као и да су студенти друге, треће и четврте године са просечном оценом на студијама која износи 9,00 и висе, и да су редовно уписани у 2018-2019. студентску годину.

Велико интересовање за програм фестивала „Лектирићи фест”

За конкурс је потребно приложити уверење са факултета о просечној оцени на студијама, потврду о упису године или апсолвентског стажа из буџета Републике Србије, фотокопију личне карте, захтев са личним подацима студента, као и број динарског банковног рачуна на који ће се награда уплатити.

Доња Стражава добија библиотеку и читаоницу

Документа се предају у згради Општине Прокупље, на писарници, са назнаком за Комисију за доделу новчаних средстава за подстицање образовања и усавршавање надарених ученика и студената из општине Прокупље.

Рок за предају докумената је од 17.10. до 19.11.2018. године.

Имена награђених биће истакнута на огласној табли у згради Општине и објављена у електронским медијима.

(ProkupljeOnline.com)

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Шумска управа Прокупље: Не купујте дрво без жига и пропратнице

Одржана акција “Војни лекар на селу”: Војска је увек са народом

(ФОТО) Почиње реконструкција објекта “Радост”

Школа вратила живот Товрљану

Још једна победа: ОК “Топличанин” савладао ОК „Хајдук Вељко“

Задруге у интересу пољопривредника

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име