„Бићеш ти нечија девојчица“: Робијаши прете манијаку из трамваја, тражио да га преместе у самицу!

Манијак из трамваја Михаило Исаиловић (37) пребачен је у Окружни затвор у Београду после два дана проведена у полицијском притвору. Он је смештен на пријемно одељење, што је уобичајена процедура, али је тражио да што пре буде изолован јер не сме да спава у страху од осталих притвореника, сазнаје Српски телеграф.

Исаиловић ће, према речима нашег саговорника, на пријемном одељењу проћи кроз прегледе, а потом ће бити одлучено шта ће и како ће даље са њим.

– Он је узнемирен и плаши се да ће га малтретирати други притвореници јер се зна да робијаши баш не воле силоватеље, поготово оне који нападају и силују децу. Чим су чули ко је и шта је, почели су да му добацују: „Нисмо ти бабе из трамваја“, „Бићеш ти овде нечија девојчица“… Због тога је тражио да га преместе у самицу – додаје наш саговорник.

По понашању Исаиловића у полицијском притвору постоји сумња да је у питању особа са озбиљним психичким проблемима. Он је, наводно, причао сам са собом у полицијској ћелији, радио је склекове, позивао се на бога, а наводно је и онанисао.
– Када је пребачен у притвор у Окружном затвору и сусрео се са погледима и добацивањем других притвореника, био је мањи од маковог зрна. Постоји могућност да из тужилаштва затраже Исаиловићево вештачење и, уколико комисија утврди да је он психички болесна особа и да није у стању да прати суђење, да буде пребачен у затворску болницу – додаје наш саговорник.

Хапшење
Исаиловић је постао најомраженија особа у Србији након што је на друштвеним мрежама објављен снимак од 25. октобра на коме у трамвају сексуално злоставља девојчицу од 15 година. Он је жртву у једном тренутку притиснуо скроз до прозора и додиривао је по интимним деловима тела. Бес јавности изазвале су и жене које су све то немо посматрале. Ипак, исте вечери он је ухапшен пошто је у једној пекари украо парче бурека. Када је полиција дошла по њега, одмах су га препознали и схватили да се ради о манијаку из трамваја.

Сви га избегавали
Комшије из насеља Котеж, у коме живи Исаиловић, кажу да су последњих година зазирали од њега јер се чудно понашао.

– Сви су га избегавали јер су га се плашили. Не могу да кажем да је био насилан, али се понашао чудно. Често је ишао улицом и причао сам са собом, неповезано, а често и неразумљиво. Последњих година се све мање и дружио са људима, чак су и његови пријатељи почели да га избегавају – каже комшиница која је желела да остане анонимна.

Још жртава манијака
Девојчица из трамваја можда није једина жртва овог сексуалног предатора. На друштвеним мрежама још једна тинејџерка испричала је да је Исаиловић и њу спопадао, а јавио се и отац једне малолетнице који тврди да је и његова ћерка била на мети овог манијака. Полиција проверава ове наводе, а није искључено да има још жртава.

извор: republika.rs

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име