Над њеном судбином Србија плаче! Преминула глумица у Крагујевцу била ТРУДНА?!

Ивана Млађовић (30) из Косовске Митровице, Плејбојева зечица и епизодна глумица из наше познате телевизијске серије, која је у суботу увече преминула пошто се предозирала хероином, крила је ужасну тајну.

ДАРКА ЛАЗИЋА ПРОБУДИЛИ ИЗ КОМЕ!

Плејбој зечица и епизодна глумица серије „Село гори, а баба се чешља“, пронађена је мртва у стану свог пријатеља, у суботу увече. Како је убрзо потврђено, она је преминула од предозирања хероином.

Поред њеног тела, без свести затечен је њен вереник М.К. такође у тешком стању од велике количине дроге. Он је одмах превезен у КЦ Крагујевац, где су лекари успели да му спасу живот, и за сада му је према последњим информацијама стање стабилно.

„Бићеш ти нечија девојчица“: Робијаши прете манијаку из трамваја, тражио да га преместе у самицу!

Ivy Iv 发布于 2015年5月12日周二

(ФОТО) Председник сео на степенице да слуша говор супруге на сајму књига

Према фотографијама са профила њеног верника, Ивана је у мају 2017. године била у другом стању. А ако је судећи по фоткама, старлета је тада била у поодмаклој трудноћи. После тога се међутим ни на једној њеној фотографији не види ни стомак, нити се помиње беба која би сада вец требало да има годину дана. Ово би могло да алудира на то да је Ивана била у другом стању, па изгубила бебу, што с обзиром на то да је наводно већ лечена од хероинске зависности, није неуобичајена последица.

Ивана и М.К. пронађени су у кући њиховог пријатеља у суботу увече. Хитна помоћ је само могла да констатује смрт Плејбој модела, док је њен вереник хитно пребачен у болницу.

Статисткиња из популарне серије је неколико година била у вези са М.К., који ради као таксиста у Крагујевцу, а пре месец дана су се и верили.

На друштвеним мрежама редовно су делили заједничке фотографије и размењивали емотивне поруке.

Суво грожђе као лек: Смањује ризик од кварења зуба и настанка многих опаких болести

Ivy Iv 发布于 2014年1月18日周六

Ивана Млађовић постала је позната након учешћа у такмичењу за Плејбојеву зечицу 2011. године, у сезони у којој је победу однела Сораја Вучелић. Њен наступ обележио је тада мањи пех, када јој је испала хаљина и у преносу уживо открила груди. Млађовићева се потом саплела и умало пала на сцени, а због хаљине на туфнице прозвали су је „порно Мини Маус“.

У представљању кандидаткиња на поменутом такмичењу наведено је да се она годинама бавила ритмичком гимнастиком, после чега је постала фото-модел.

Тело несрећне девојке послато је на обдукцију, где ће се након токсиколошких налаза знати тачан узрок смрти.

извор: Srbija Danas/Espreso

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here