ЈЕЗИВА СЦЕНА СА СВАДБЕ У СРБИЈИ Усред весеља дошао ГРОБАР: “Видео сам ту жену на гробу, баците ТОРТУ”

После година конобарисања у познатој кафани, Милан је мислио да је све видео. А онда је још једна обична свадба променила све. Гробар који копа раке стигао је на весеље и преклињао домаћина да одмах баце једну торту!

Проговорила бака мртве бебе из Параћина и открила узрок смрти малишана?

– Гости су ушли у салу и сели, а за њима су дошли и млада и младожења. Пришао ми је колега и рекао да неки гробар испред ресторана тражи домаћина весеља. Нисам хтео да оптерећујем младенце, па сам се упутио ка младожењином оцу. Рекао сам му шта је у питању, а човек само збуњено подиже обрве. Кренуо сам са њим ка вратима, инстиктивно, ако му затребам – сведочи конобар.

МАЛЕНА, ОПЕТ ЋЕШ ВИДЕТИ СВОГ ТАТУ: Дарко се пробудио и угледао ПРВО ЊУ – а онда је уследила СРЦЕПАРАЈУЋА СЦЕНА!

Испред кафане је стајао ситан човек у старој одећи, ни налик госту свадбе. Према речима конобара, очи су му биле исколачене, стезао је својом једном шаком ону другу. Извинио се неколико пута домаћину и након што је младожењин отац показао нестрпљивост, мршави гробар је почео да објашњава. Најпре је рекао да он копа раке, тако је и видео шта је видео.

– Пратио сам једну жену довде, лепу и дотерану. Ушла је носећи торту на ваше весеље. Не бих Вас узнемиравао да је пре тога нисам видео на једном гробу, са том истом тортом – тихо почиње гробар док се зенице младожењиног оца шире.

Конобар Милан, који је био сведок догађаја каже да је гробар почео да “гута кнедле”, а руке су му дрхтале.

МРТВУ ГЛУМИЦУ СИЛОВАО ВОЂА НАВИЈАЧА: Тукао је, терао да пије алкохол и седативе, а онда СЕКАО ножем!

(ВИДЕО) ВУЧИЋ У ПАЛАТИ СРБИЈА ОТКРИО: Имам сазнања да ће Албанци 28. новембра формирати војску Косова

– Та жена дошла је на гробље дотерана и са тортом у рукама. Одмах ми је привукла пажњу. Оде до једног гроба и спусти торту на њега, онда је нешто мумлала, па три пута пребацила земљу са гроба преко торте. Мислио сам да тугује за неким коме је данас рођендан, па му је на гроб донела торту. Али, она колач не остави тамо, него опет узе у руке и крену ван гробља. Тада сам знао шта је. У колима је чекао мушкарац. Сео сам у свој ауто и кренуо за њима, тако сам и стигао довде – сведочио је гробар младожењином оцу.

Милан, конобар који је цео разговор слушао каже да је домаћин био “сив у лицу”, а сироти гробар је већ дрхтао.

(ВИДЕО) ХАОС У СКУПШТИНИ СРБИЈЕ! Шешељ загрмео: Љајић је ВОЂА НАРКО КАРТЕЛА! Посланици НАПУСТИЛИ седницу!

– Домаћине, опрости, али та жена ти је обајала на гробу торту за весеље и донела ти је. Обојица знамо шта је то. Она хоће кућу да ти затвори, избацуј то напоље – рекао је гробар нагло се прибравши.

Прибрао се и домаћин, а гробар је поче да описује како изгледа жена која је донела торту. После неколико речи, домаћин се ухвати за главу, страшно опсова и рече – то су нам кума и кум.

Конобар који је присуствовао сцени каже само да је младожењин отац утрчао у салу, зграбио за руку куму, позвао кума и избацио их напоље наглавачке. Конобара Милана замолио је да нађе торту и баци је у ЊЦ шољу.

Када је дошао ксеби истрчао је напоље да нађе оног гробара и позове га на славље. Али, гробар је већ отишао.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ХАГ ПОНОВО ЛОВИ СРБЕ! Шешељ оплео по Брамерцу: “МАЈМУНЕ, НОС ЋУ ДА ТИ ПОЛОМИМ”

(ВИДЕО) ШОКАНТНИ СНИМЦИ СА СРПСКИХ ПРУГА! Од појединих сцена се ЛЕДИ КРВ У ЖИЛАМА! Погледајте шта су све људи спремни да ураде

УБИСТВО И САМОУБИСТВО НА ЗЛАТИБОРУ: Убио рођака па пресудио себи

Над њеном судбином Србија плаче! Преминула глумица у Крагујевцу била ТРУДНА?!

ДАРКА ЛАЗИЋА ПРОБУДИЛИ ИЗ КОМЕ!

„Бићеш ти нечија девојчица“: Робијаши прете манијаку из трамваја, тражио да га преместе у самицу!

(ФОТО) Председник сео на степенице да слуша говор супруге на сајму књига

Суво грожђе као лек: Смањује ризик од кварења зуба и настанка многих опаких болести

извор:  

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име