МРТВУ ГЛУМИЦУ СИЛОВАО ВОЂА НАВИЈАЧА: Тукао је, терао да пије алкохол и седативе, а онда СЕКАО ножем!

Ивана Млађовић (30), Плејбојева зечица и глумица у серији „Село гори, а баба се чешља“, која је у суботу пронађена мртва у стану у Крагујевцу, пре неколико година била је жртва силовања, а њен нападач Стеван Јевтић, вођа навијача из Крагујевца, због тога је осуђен на две године затвора, сазнаје Курир.

(ВИДЕО) ВУЧИЋ У ПАЛАТИ СРБИЈА ОТКРИО: Имам сазнања да ће Албанци 28. новембра формирати војску Косова

Према речима нашег извора, Млађовићева је пре неколико година пријавила Јевтића полицији за злостављање, наводећи да ју је он силовао, тукао и мучио.

Нанео јој тешке повреде

– Јевтић, који је био одраније познат полицији, тада је ухапшен и осуђен на две године затвора, које је већ одлежао. Истрага је показала да је он Ивану силовао и мучио у стану у ком је она живела. Како је писало у оптужници, Јевтић је терао Ивану и да пије алкохол и „бромазепам“ – прича наш извор из истраге и наставља:

– Он је зечицу напао и на њеном радном месту, тукао ју је песницама, али јој је, према наводима оптужнице, нанео и тешке повреде оштрим предметом. Њему се, осим силовања, на терет стављало и наношење тешких и лаких повреда, као и недозвољено држање оружја и експлозивних материја – наводи саговорник Курира и додаје да је Јевтић био ухапшен у филмској акцији.

– Јевтића је полиција ухватила у близини Младеновца. Приликом хапшења он је из аутомобила бацио пиштољ с метком у цеви и пет метака које је имао у оквиру – додао је саговорник.

Након што је овај вођа навијача осуђен због иживљавања над лепом Иваном, њеним мукама није дошао крај. Ивана, која је позната и по томе што се појавила у једној епизоди серије Радоша Бајића, почела је да добија озбиљне претње.

Над њеном судбином Србија плаче! Преминула глумица у Крагујевцу била ТРУДНА?!

– Стизале су јој поруке у којима је од ње захтевано да повуче изјаву коју је дала пред судом, као и пријаву полицији. Наводно, после тога јој је додељено полицијско обезбеђење, које је било уз њу неко време – каже извор.

Убоди од игле

Подсетимо, Млађовићеву, која је родом из Косовске Митровице, и њеног вереника Милоша Ковачевића у суботу је пронашао пријатељ А. Н., код кога су они те ноћи преспавали. Како је за Курир испричао отац А. Н., њих троје су се упознали у установи за лечење од наркоманије. Међутим, он је навео да их његов син не би пустио у кућу да је знао да ће се дрогирати, јер је успео да се излечи од дроге.

ДАРКА ЛАЗИЋА ПРОБУДИЛИ ИЗ КОМЕ!

– Хитна помоћ и полиција затекли су Ивану на кревету, без свести, окренуту на бок са полуиспруженим рукама и ногама. Из уста јој је ишла сукрвица, а на десној руци је имала више убода од игле, који су били стари од једног до неколико дана. У моменту кад је пријатељ позвао полицију и лекаре, она је била мртва између три и седам сати. На телу није било повреда насталих насилним путем, али ће обдукција показати тачан узрок смрти – навео је наш извор из истраге.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

„Бићеш ти нечија девојчица“: Робијаши прете манијаку из трамваја, тражио да га преместе у самицу!

УБИСТВО И САМОУБИСТВО НА ЗЛАТИБОРУ: Убио рођака па пресудио себи

(ФОТО) Председник сео на степенице да слуша говор супруге на сајму књига

Суво грожђе као лек: Смањује ризик од кварења зуба и настанка многих опаких болести

Курир

 

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here