(ВИДЕО) ШОКАНТНИ СНИМЦИ СА СРПСКИХ ПРУГА! Од појединих сцена се ЛЕДИ КРВ У ЖИЛАМА! Погледајте шта су све људи спремни да ураде

На железничким путним прелазима у Србији у последње две године страдало је 18 људи због непажње, упозорила је данас Инфраструктура Железнице Србије.

МРТВУ ГЛУМИЦУ СИЛОВАО ВОЂА НАВИЈАЧА: Тукао је, терао да пије алкохол и седативе, а онда СЕКАО ножем!

Ово предузеће је објавило и видео снимке са сигурносних камера на којима се види шта су све људи спремни да ураде у ситуацијама када су рампе спуштене и наилази воз а они желе по сваку цену да пређу на другу страну.

УПОЗОРАВАМО ВАС ДА ОВАКО НЕШТО НИКАДА НЕ ПОКУШАВАТЕ ДА УРАДИТЕ ЈЕР ТИМЕ УГРОЖАВАТЕ СВОЈ ЖИВОТ, АЛИ И ЖИВОТЕ ДРУГИХ УЧЕСНИКА У САОБРАЋАЈУ

(ВИДЕО) ВУЧИЋ У ПАЛАТИ СРБИЈА ОТКРИО: Имам сазнања да ће Албанци 28. новембра формирати војску Косова

У надлежности тог јавног предузећа је 2.138 пружних прелаза и сви су, како је саопштено, на одговарајући начин обезбеђени.

„Безбедност саобраћаја на пружним прелазима у највећем броју случајева није само железничко-техничко питање, већ најчешће питање самодисциплине и саобраћајне културе возача и пешака као учесника у друмском и пешачком саобраћају. Поштовање законских прописа гарантује очување безбедности, али се, нажалост, учесници у друмском саобраћају, често упуштају у опасне и ризичне радње и не воде рачуна о путним сигналима“, наводи се у саопштењу Инфраструктуре Железнице Србије.

(ВИДЕО) ХАОС У СКУПШТИНИ СРБИЈЕ! Шешељ загрмео: Љајић је ВОЂА НАРКО КАРТЕЛА! Посланици НАПУСТИЛИ седницу!

Истакнуто је да годишње на пружним прелазима у Србији својом непажљивом, неопрезном и неодговорном вожњом возачи оштете преко две хиљаде браника и полубраника, чиме се наноси велика материјална штета, али и директно угрожава безбедност железничког саобраћаја.

„Забрињава што је број саобраћајних несрећа у порасту управо на потпуно осигураним и на најсавременије опремљеним прелазима, што указује на неодговорно понашање возача друмских возила и пешака, који су у готово 100 одсто случајева узрочници несрећа на путним прелазима“, указала је Инфарструктура Железнице Србије.

Над њеном судбином Србија плаче! Преминула глумица у Крагујевцу била ТРУДНА?!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДАРКА ЛАЗИЋА ПРОБУДИЛИ ИЗ КОМЕ!

„Бићеш ти нечија девојчица“: Робијаши прете манијаку из трамваја, тражио да га преместе у самицу!

УБИСТВО И САМОУБИСТВО НА ЗЛАТИБОРУ: Убио рођака па пресудио себи

(ФОТО) Председник сео на степенице да слуша говор супруге на сајму књига

Суво грожђе као лек: Смањује ризик од кварења зуба и настанка многих опаких болести

Курир

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here