Чека нас паклени новембар, а ево када нас очекује захлађење!

Према тренутним прогнозама, током већег дела месеца максимална мерења кретаће се око 20 степени, што је за чак осам више од дугогодишњег просека.

Срби на Косову страхују! Шиптари купују 100 тенкова, 300 транспортера, хиљаде противоклопних система!

У новембар ћемо ући са летњим температурама, па се у већем делу наше земље у четвртак и петак очекује чак 27 степени!

Како месец буде одмицао, и температуре ће благо падати, али ће и тада дневне температуре бити око 15 степени. Тек у последњој недељи новембра очекује се захлађење, када ће температуре бити од осам до 12 степени.

Метеоролог „Weather2Umbrella“ Ђорђе Ђурић каже да након екстремно топлог октобра у Србију стиже и веома топао новембар, који тежи да буде један од најтоплијих икада.

ЈЕЗИВА СЦЕНА СА СВАДБЕ У СРБИЈИ Усред весеља дошао ГРОБАР: “Видео сам ту жену на гробу, баците ТОРТУ”

– Колико ће овај новембар бити топао, најбоље осликава то што ће већ у петак бити 27 степени, што је за 15 више од просечне новембарске температуре, која је годинама око 12 степени! Овако високе температуре карактеристичне су за почетак септембра, али никако за новембар. Иако нам је календарски одавно стигла јесен, лошег времена са кишом и хладним данима нема ни на видику. За овакав новембар заслужан је циклон изнад Атлантика који нам доноси веома топао ваздух и дане без кише – каже Ђурић.

Лекари се огласили: Дарко мора поново на операцију!

Метеоролог Бранко Бјелић из дугорочне прогнозе Републичког хидрометеоролошког завода (РХМЗ) истиче да ће све до последње недеље новембра максималне дневне температуре бити далеко изнад 12 степени, што је вишегодишњи просек за овај месец.

– Новембар пред нама обележиће топло, углавном суво и ветровито време. У првој недељи жива у термометру достизаће летње температуре. Чак и након тога већи део месеца уживаћемо у топлим данима, јер ће максимална температура бити око 20 степени, који степен горе-доле, што је далеко изнад вишегодишњег просека за ово доба године. Како дани буду одмицали, тако ће и температуре постепено падати, али ће и даље бити доста топлије него што је иначе у новембру. Иако кише готово да неће бити, често ће се смењивати сунце и облаци – напомиње Бјелић и додаје:

ХАГ ПОНОВО ЛОВИ СРБЕ! Шешељ оплео по Брамерцу: “МАЈМУНЕ, НОС ЋУ ДА ТИ ПОЛОМИМ”

– Тек последње недеље новембра долази до јачег захлађења, када ће се максимална мерења кретати између осам и 12 степени. Ипак, често ће дувати ветар, па ће нам се чинити да је нешто мало хладније него што заиста јесте – каже Бјелић.

Октобар донео сушу

Метеоролог Ђорђе Ђурић каже да је иза нас највероватније најтоплији октобар икада.

МАЛЕНА, ОПЕТ ЋЕШ ВИДЕТИ СВОГ ТАТУ: Дарко се пробудио и угледао ПРВО ЊУ – а онда је уследила СРЦЕПАРАЈУЋА СЦЕНА!

– Морамо да сачекамо још данашње прогнозе, али по свој прилици, овај октобар ће оборити рекорде. У најмању руку биће један од најтоплијих од када постоје мерења. Поред тога, јако мало кише је пало, што задаје муке пољопривредницима јер је земља изразито сува. Како се чини, ни у новембру обилних падавина неће бити – прогнозира Ђурић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Проговорила бака мртве бебе из Параћина и открила узрок смрти малишана?

(ВИДЕО) ШОКАНТНИ СНИМЦИ СА СРПСКИХ ПРУГА! Од појединих сцена се ЛЕДИ КРВ У ЖИЛАМА! Погледајте шта су све људи спремни да ураде

МРТВУ ГЛУМИЦУ СИЛОВАО ВОЂА НАВИЈАЧА: Тукао је, терао да пије алкохол и седативе, а онда СЕКАО ножем!

(ВИДЕО) ХАОС У СКУПШТИНИ СРБИЈЕ! Шешељ загрмео: Љајић је ВОЂА НАРКО КАРТЕЛА! Посланици НАПУСТИЛИ седницу!

(ВИДЕО) ВУЧИЋ У ПАЛАТИ СРБИЈА ОТКРИО: Имам сазнања да ће Албанци 28. новембра формирати војску Косова

Informer/Alo