ДЕТАЉНА ПРОГНОЗА ЗА НОВЕМБАР Када видите која ће бити НАЈНИЖА ТЕМПЕРАТУРА, остаћете без текста

Судећи према прогнози времена за новембар, нека вам при руци буду и мајице кратких рукава, али и дебље јесење јакне. Многи не памте да су 1. новембра ишли малтене летње обучени, пошто је сада напољу у просеку 25 степени, а такво време задржаће се све до понедељка.

(ВИДЕО) ПРВИ СНИМАК ДАРКА ЛАЗИЋА ИЗ ШОК-СОБЕ: Овако изгледа певач после СТРАВИЧНЕ несреће! Повезан на апарате, али може да говори

У понедељак нам следи пад темепратуре, према подацима Републичког хидрометеоролошког завода (РХМЗ), на око 18 степени, али ће и даље такво време метеоролози карактерисати као натпросечно топло за ово доба године.

Како за “Блиц” временске прилике у Србији коментарише метеоролог “Weather2Umbrella” Ђорђе Ђурић, почетак новембра биће екстремно топао и такво време задржаће се до понедељка.

Ауто школе подижу цену обуке: Ево зашто

– Почетак месеца биће његов најтоплији део. Дневне темепратуре биће до 25 степени, баш као што је то и данас. Од понедељка темепратуре ће бити у паду, али ће и даље остати топло јер ће жива у термометру бити на 18 степени. После тога, како буде одмицао месец, темепратуре ће се полако спуштати, тако да ће у другој половини новембра донети јесење време. Без обзира на то, и даље остаје натрпосечно топло, јер је просек за новембар од 10 до 15 степени – наводи он.

ВЕЋЕ КАЗНЕ за возаче, а нови систем ће спречити и ЦАКЕ бахатих возача

Јачег захлађења неће бити

Према Ђурићевим речима, јачег захлађења сигурно неће бити у првој половини месеца, а ако га и буде биће у поледње две недеље новембра.

Зашто пролећа и јесени као да више нема?

А снег?

Занимљиво је што у РХМЗ прогнозирају за последњи дан новембра снег, а то “не види” и Ђорђе Ђурић.

– За сада не може да се каже да ли ће 30. новембра бити снега. Оно што је сигурно, нећемо имати никакве праве јесење кише, нити “зимских удара” првих 15 дана, а кишу можемо да очекујемо после тога. Чим буде стала кошава, ноћне темепратуре ће се спустити на око пет степени – навео је он.

Новак исписао историју: Свргнуо Надала са првог места!

Прогноза по данима

Сутра и прекостура ћемо свакако уживати у лепом времену, јер ће максимална дневна бити око 26 степени, док ће се у суботу спустити на око 25. У недељу се температура спушта на 22, а у понедељак на око 18 степени.

Јутарње температуре у истом периоду биће – сутра око 17 степени, па ће се спуштати за по степен, да би у понедељак било 12 степени.

Према истим подацима, од понедељка, па до 12. новембра, максималне дневне темепратуре биће око 18 степени, онда ће се лагано спуштати свакога дана, да би 12. новембра било 16 степени.

Чека нас паклени новембар, а ево када нас очекује захлађење!

Кратко захлађење

Кратко захлађене, прогностичари очекују 15. новембра, за када је прогнозирана темепратура око 11 степени, али ће се она већ наредног дана попети на 16.

Та прва половина месеца, како за “Блиц” објашњава метеоролог Ђорђе Ђурић, биће натпросечно топла и сува.

Исто то предвиђају у РХМЗ, а од 16. новембра полако ћемо почети да будемо свесни праве јесени, јер ће од тога дана темепратура ваздуха почети лагано да пада.

Тако ће 17. новембра бити око 15 степени, 18. новембра око 13, док ће се испод 10 ступњева она супстити 19. новембра.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

МРТВУ ГЛУМИЦУ СИЛОВАО ВОЂА НАВИЈАЧА: Тукао је, терао да пије алкохол и седативе, а онда СЕКАО ножем!

Над њеном судбином Србија плаче! Преминула глумица у Крагујевцу била ТРУДНА?!

Проговорила бака мртве бебе из Параћина и открила узрок смрти малишана?

ЈЕЗИВА СЦЕНА СА СВАДБЕ У СРБИЈИ Усред весеља дошао ГРОБАР: Видео сам ту жену на гробу, баците ТОРТУ

Blic

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име