„ГДЕ СТЕ ДЕВОЈЧИЦЕ“ Језива сцена у Нишу, педофил онанисао у близини ОСНОВНЕ ШКОЛЕ, добацивао деци и њиховим мајкама

Педофил са спуштеним панталонама и извађеним полним органом онанисао је у понедељак око 17 часова у непосредној близини ОШ „Цар Константин“ у Нишу добацујући ученицама: „где сте девојчице“, сазнаје “Блиц”.

Манијака је прво видела мајка једног ђака нижих разуреда која је потом алармирала надлежне у школи након чега се у случај укључила и полиција која је започела потрагу.

(ВИДЕО) ПРВИ СНИМАК ДАРКА ЛАЗИЋА ИЗ ШОК-СОБЕ: Овако изгледа певач после СТРАВИЧНЕ несреће! Повезан на апарате, али може да говори

– Пажња! Вечерас око 17 сати примећен педофил код ОШ „Цар Константин“. Крио се на паркингу иза Медицинског факултета, код улаза на патологију, са извађеним полним органом и добацивао је: „где сте девојчице“. Након што је примећен од стране мајки, побегао је док смо стигли и покушали да га ухватимо – упозорио је у понедељак на „Фејсбуку“ један од родитеља Саша Тасковић.

Он је за „Блиц“ испричао да је пред школом чекао дете када је наишла мајка једног ученика која је описала шокантан догађај.

ДЕТАЉНА ПРОГНОЗА ЗА НОВЕМБАР Када видите која ће бити НАЈНИЖА ТЕМПЕРАТУРА, остаћете без текста

– Жена је била врло узнемирена јер је уочила манијака са извађеним полним органом како дозва девојчице. Долазећи према школи, она је враћала је неку децу која су пошла том пречицом у правцу Медицинског факултета. Док ми је описала догађај, одмах сам отрчао у том правцу али је он већ побегао. Деца су у страху. Није искључено ни да се и раније појављивао око школе. Међу ђацима је кренула гласина да неко краде децу па се сада плаше да сами иду кући. Надамо се да ће га полиција ухватити – каже Тасковић.

Ауто школе подижу цену обуке: Ево зашто


Директор ОШ „Цар Константин“ Ненад Стефановић каже да је упозан са инцидентом који се десио изван школског дворишта и да је одмах алармирана полиција.

– То се десило за време малог одмора, у 17 часова. Мајка ученика је одмах дошла у школу и пријавила све. Она је случај пријавила учитељици која је одмах обавестила радника обезбеђења наше школе. Он је брзо појурио на место догађаја, али га није затекао. Обавестили смо и школског полицајца који је рекао да га зовемо одмах ако буде уочен поново, а послали смо и допис полицији да појачају патроле у близини школе – каже Стефановић.

ВЕЋЕ КАЗНЕ за возаче, а нови систем ће спречити и ЦАКЕ бахатих возача

Он додаје да школа има приватно обезбеђење чији припадник дежура од јутра до мрака у школи, док год има деце, а да су и једина школа у Србији где поред наставника за време великог одмора дежурају у дворишту и психолог, педагог и социолог.

Истог дана, у преподневним часовима, трауматично искуство је имала и А. С., мајка једне ученице јер је налетела је на манијака у близини школе па се претпоставља да је у питању иста особа. Она случај није пријављивала никоме, али се шокирала када је увече видела на Фејсбуку да је у близини школе виђен манијак.

Новак исписао историју: Свргнуо Надала са првог места!

– Довела сам ћерку ујутру у школу у 8 часова, оставила је и пошла кући. На око 100 метара од школе, на углу са Рендгеновом улицом, чула сам доацивање: “Мац, мац”. Мислила сам прво да неко дозива мачку али сам онда приметила мушкарца како стоји крај грмља поред зграде. Када сам видела да је пошао за мном дала сам се у трк. Након што је видео да трчим, он је стао. Ниског сам раста, па није искључено да ме је из даљине заменио са неком девојчицом. Увече сам видела објаву на “Фејсбуку” да је педофил са спуштеним панталонама виђен у близини школе – прича А. С. за “Блиц”.

Узнемирени родитељи, због појаве манијака долазе по децу у школу јер многи не смеју више да их пусте да иду сама у школу.

У полицији су само потврдили да је у току идентификација и потрага за мушкарцем који је уочен у близини ове школе.

Чека нас паклени новембар, а ево када нас очекује захлађење!

Појављивао се и пред другим школама?

Незванично се сазнаје, манијак са спуштеним панталонама наводно се појављивао и пред другим школама и често мења локацију за своје изопачене навике.

Пре две године, такође, један манијак је ухваћен у близини ОШ “Цар Константин” јер се непримерено понашао и добацивао девојчицама, али за сада није познато да ли се ради о истој особи.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

МРТВУ ГЛУМИЦУ СИЛОВАО ВОЂА НАВИЈАЧА: Тукао је, терао да пије алкохол и седативе, а онда СЕКАО ножем!

Над њеном судбином Србија плаче! Преминула глумица у Крагујевцу била ТРУДНА?!

Проговорила бака мртве бебе из Параћина и открила узрок смрти малишана?

ЈЕЗИВА СЦЕНА СА СВАДБЕ У СРБИЈИ Усред весеља дошао ГРОБАР: Видео сам ту жену на гробу, баците ТОРТУ

Blic

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here