Рекламе - Маркетинг - Контакт

(ФОТО) ОВО ЈЕ МАНИЈАК КОЈИ ОНАНИШЕ ПРЕД ДЕЦОМ ИСПРЕД ШКОЛЕ! Нишлијка успела да услика ПСИХОПАТУ КОЈИ СПОПАДА ЂАКЕ!

Гордана М.: Тог лудака виђам свакодневно већ скоро три месеца, вадио је пенис и онанисао и преда мном. Исти тај болесник је спопадао и девојчице код ОШ “Цар Константин”.

Пало осам чланова криминалне групе осумњичених за КРИЈУМЧАРЕЊЕ ЉУДИ!

Манијака који је вадио пенис и онанисао пред ђацима ОШ „Цар Константин“ виђам скоро свакодневно у близини моје зграде. Док вичем на њега и терам га, он не прекида да онанише! Рекао ми је: „Никад нисам видео пи*ку, прије*ало ми се“! Замислите ту дрскост! Апелујем на полицију да га што пре ухапси, прича Гордана М. из Ниша, која је недавно успела да услика овог психопату у јавном превозу.

Храбра Гордана је последњих месеци више пута викала на манијака и терала га испред своје зграде, јер се плаши за безбедност своје 18-годишње ћерке.

НОВА ПОБЕДА СРБИЈЕ: Још једна земља повукла признање независности Косова

(ФОТО) ОДЛИЧНЕ ВЕСТИ ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ! Велико повећање: ПОГЛЕДАЈТЕ колику ћете пензију примити у новембру!

– Три месеца је скоро сваког дана ту, откопчаног шлица и са руком на пенису. Док вичем на њега и терам га, он не прекида са перверзијама. Чак ме је и псовао што га терам и претио ми каменом – прича Гордана, која се огласила након жалби родитеља ученика нишке ОШ „Цар Константин“ да им тај манијак узнемирава децу.

Она је овог болесника пријавила полицији још пре два месеца, али он још није ухваћен, па се и даље скоро свакодневно суочава са њим.

ДАРКА ХАПСЕ ЧИМ СТАНЕ НА НОГЕ?! ПОЛИЦИЈА ИСПИТИВАЛА ПЕВАЧА У БОЛНИЦИ: За насилничку вожњу, појас, алкохол… ЕВО ШТА ГА ЧЕКА

– Када сам га први пут видела са откопчаним шлицем, казала сам му: „Будало једна, шта радиш ту?“ Рекао ми је: „Имам право да мочам (уринирам, прим. аут.).“ Наравно да сам одмах знала да лаже, јер је све време онанисао док сам му прилазила. Следећи пут када сам га поново терала, рекао ми је: „Никад нисам видео пи*ку, прије*ало ми се“, а све време је држао полни орган у руци и онанисао! Ниједног тренутка се није закопчао, ужас један – прича огорчена жена.

Она каже да је више пута покушала да га фотографише, али манијак би јој сваки пут умакао чим би се машила за мобилни телефон.

– Недавно сам га видела у аутобусу којим се превозе деца из Економске школе. Приметила сам једну девојчицу како се мигољи, схватила сам да јој се нешто дешава. Погледала сам боље и препознала манијака поред ње! Одмах ми је било јасно да је сексуално узнемирава. Успела сам тада да га кришом фотографишем. Покушала сам да га пратим кад је изашао из аутобуса у центру града, пошла сам за њим како би сазнала где станује или ради. Међутим, он је ушао у следећи аутобус, вероватно да настави перверзије – наводи Гордана, која је предала слику манијака полицајцима и нада се да ће он што пре бити ухапшен.

Највише се, каже, плаши за своју ћерку, као и за осталу децу која живе у овом делу града.

– Ћерка је ученица Економске школе, мора да се враћа таксијем кући јер је у поподневној смени, а тад је мрак. Жао ми је што људи који сваког јутра овде пролазе и виде га окрећу главу на другу страну. Да ми се неко од њих придружио, верујем да бисмо до сада ухватили тог болесника – закључује ова Нишлијка.

ЈАНКОВИЋ ИСПЉУВАО СРБИЈУ: Наша земља је прљаво предграђе Европе и нежељени пасторак Русије

Подсетимо, родитељи малишана из ОШ „Цар Константин“ пожалили су се да је овај манијак скидао гаће пред ђацима у близини школе, онанисао пред њима и викао им: „Где сте, девојчице?“ Насрнуо је и на 35-годишњу А. С. на споредном путу у близини ове школе и дозивао је: „Мац, мац! Дођи ‘вамо!“

С обзиром на то да је у последње време било неколико пријава да неки сумњиви мушкарац сексуално узнемирава и ђаке других основних школа у Нишу, сасвим је могуће да је реч о истом манијаку.

У полицији озбиљно схватили пријаву

Гордана М. каже да је задовољна реакцијом полиције и нада се да ће манијак ускоро завршити иза решетака.

– Инспектор Милош Пауновић је озбиљно схватио пријаву коју смо поднеле ја и ћерка. Звао ме је у више наврата, долазио је код нас, имам поверења у њега и верујем да ће онај болесник најзад завршити тамо где му је место – каже Гордана.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

УЖАС У ЗАЈЕЧАРУ: Младић упао старици у кућу, па је крвнички ПРЕТУКАО И СИЛОВАО

(ВИДЕО) СПЕКТАКУЛАРНА АКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ: Овако су ухапшени осумњичени за ПРОДАВАЊЕ СТАНОВА ПОКОЈНИКА

ДРАМА у Лесковцу: Опљачкао мушкарца на улици, па ударио полицајца?! Одвели га у станицу, тамо направио ХАОС

ПУТИНОВО НОВО ГИГАНТСКО БЛАГО: Сигурни смо наредних 20 година!

Велика победа Србије захваљујући Кини: Савет безбедности 14. новембра о Косову и Метохији

“ГДЕ СТЕ ДЕВОЈЧИЦЕ” Језива сцена у Нишу, педофил онанисао у близини ОСНОВНЕ ШКОЛЕ, добацивао деци и њиховим мајкама

извор: Информер / Говори Србија

фото: Goradana M./privatna arhiva

Оставите одговор

You have to agree to the comment policy.