ДУГО ОЧЕКИВАНО КОНАЧНО И НА НАШЕМ ТРЖИШТУ: За мање од два минута убија бактерије!

Зељонка: За мање од два минута убија бактерије!

Зељонка је најмоћнији локални дезинфицијенс са доказаним бактерицидним и фунгицидним дејством. У лабораторијским условима уништава упорне и резистентне бактерије у року краћем од 2 минута (Pseudomonas aeruginosa, Staphylococus aureus, Salmonella Typhimurium, Candida albicans, Escherichia coli, Bacilus cereus, Kllebsiela pneumoniae, Enterococus faecalis).

За више информација кликните на слику!

Састав: алкохол, вода и брилијант зелена (bis- trifenilanhidrokarbinoloksalat).

Класа: локални дезинфицијенс.

Анализа: Градски завод за јавно здравље, Нови Сад.

У Русији и осталим земљама бившег Совјетског Савеза као и земљама југоисточне Европе (Чешка, Бугарска, Словачка, Молдавија …итд) се користи стотинак година уназад за дезинфекцију и ефикасније зарастање свих рана: постоперативне ране инфициране болничким резистентним сојевима, декубитуси (ране од лежања), ulcus cruris, мање опекотине, исекотине и све друге врсте прекида континуитета коже (нарочито код деце), као и за третирање локалних инфекција коже. Користи се и превентивно тј. третирају се ране које нису запрљане али су на високом ризику да то буду (пупчана врпца, постоперативне ране, огуљотине… итд).

У Русији и другим већ поменутим земљама, саставни је део сваке кућне и школске апотеке као и апотека у домовима за старе и здравственим установама. Своју примену има и у ветерини. Годишње се, само у Руској Федерацији произведе на десетине милиона паковања. Први пут је употребљен у Немачкој још у 19. веку, и још увек је регистрован.

ПРОИЗВОДЊА

Након регистрације у надлежном министарству, препарат (biocid) је произведен у Новом Саду,
коришћењем постројења “Stojanovic Pharm d.o.o.”, са којим је уговорена производња у
интервалима који обезбеђују стално присуство у продаји, без дефицита на тржишту.

КОНКУРЕНЦИЈА

На тржишту Републике Србије постоје локални дезинфицијенси (јод, Риванол, хидроген 3%, Octanisept…) али ниједан од наведених не уништава толико врста бактерија у тако кратком временском периоду као
Зељонка.

Зељонку можете наћи у свима апотекама Здравствене установе Апотека Прокупље.

Сајт овог производа можете посетити кликом ОВДЕ!

(ProkupljeOnline – promo)

4 КОМЕНТАРА

  1. Ja sam ga kupio zato što je iz Rusije, da pomažemo braći Rusima, ali posle upotrebe video sam da pored toga što sam pomogao Rusima lek je pomogao i meni. Preporučujem ga svima, juče su me poslušale komšije imaju nestašnu decu, non stop padaju i trjaju kolena i laktove, komšije su prezadovoljne.

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име