Рекламе - Маркетинг - Контакт

ЗАВРШЕН САБОР СПЦ: Ово су савети најреспектабилније српске институције о ситуацији на Косову и Метохији!

Апелујемо да државне представнике Србије да уместо на тражењу што бржег споразума са Приштином, више пажње посвете изградњи једне државне и националне платформ, саопштено је после Сабора СПЦ.

МИ-6 уз Ђинђића планирао убиство још 30 Срба

Сабор Српске православне цркве оценио је да Косово и Метохија “никада није било нити може бити само политичко питање за чије решавање монопол имају искључиво државни органи” и додао да “ни по коју цену не сме да се доведе под знак питања пун суверенитет и интегритет Србије на Косову и Метохији”.

У саопштењу након другог дана ванредног јесење заседања Сабора СПЦ се наводи да би “било какав потпис који би омогућио признање Косова, учешће у УН или одрицање Србије од њега под било којом формом, заувек укинуо свако историјско право Србије на овим темељним просторима наше духовности и државности”.

“Није Србија банана држава” Овако је Ђинђић себи потписао СМРТНУ пресуду! Испливали нови транскрипти

– Посебно забрињава што се под видом наводног “разграничења између Срба и Албанаца” намеће могућност одвајања ако не целог, онда највећег и најважнијег дела Косова и Метохије из састава Србије и његово признање као дела било независног Косова или чак такозване Велике Албаније. Последице овакве одлуке биле би трагичне за опстанак нашег народа и наши светиња – стоји у саопштењу објављеном на сајту СПЦ.

Енглески снајпериста испалио ТРЕЋИ МЕТАК: Његово ИМЕ је потресло Србију, а баш ОН је убио Ђинђића?

УДАРАЦ НА ЏЕП ГРАЂАНА СРБИЈЕ! Технички преглед уместо 1.500 динара коштаће 5.000 ДИНАРА! Нарочито су ови ВОЗАЧИ У ПРОБЛЕМУ!

Сабор СПЦ је изразио “посебну забринутост” што Црква од 2007. године “никада није била званично позвана да изнесе своје сугестије поводом заштите наших светиња, свештенства, монаштва и верног народа”.

КОСОВО СЕ НАОРУЖАВА У ХРВАТСКОЈ! Српске комшије ОБУЧАВАЈУ Албанце да РАТУЈУ!

– Апелујемо да државне представнике Србије да уместо на тражењу што бржег споразума са Приштином, више пажње посвете изградњи једне државне и националне платформе у чијој би припреми учествовали релевантни чиниоци нашег друштва. На тај начин би се очували основни интереси нашег народа и повратило би се поверење свих кључних друштвених фактора у земљи – пише у саопштењу.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ВУЧИЋ: За Угљанина сам педер и фашиста, за Хрвате терориста, за Тачија ђаво, а онда ме у Србији још прогласе за издајника!

Славимо Митровдан: Једну ствар ваља испоштовати како би вас пратили срећа, здравље и благостање

Ушли смо у БАБЉЕ ЛЕТО: Ево шта то значи, а наши преци су веровали да једну ствар никако не смете да радите!

ЗВЕЦКАЈУ ЛИСИЦЕ! Потпуни преокрет на Косову: Тачи и Харадинај ускоро ИЗА РЕШЕТАКА због ТРГОВИНЕ ОРГАНИМА!?

(ВИДЕО) Бајиног брата заробиле усташе: Мучили га, избили зубе, а онда је Книнџа чуо ВЕСТИ о њему! ПРЕТУЖНА ИСПОВЕСТ!

Албанке спремиле доказе против више СТОТИНА СРБА?! Спрема се ХАОС ако лажна држава уђе у Интерпол

РАСПАД СИСТЕМА: Оде и Пољска из ЕУ!? Туск упозорава! ПОЛЕГЗИТ!

ДЕСЕТА ЈУБИЛАРНА: Још једна земља повлачи признање Косова!

ИМА ЛИ ГДЕ ЂЕРДАНА? Шаћири занемео после пораза од “НЕ БАШ ДОБРОГ ТИМА”

извор: SrbijaDanas/Novosti

фото: Profimedia

 

Оставите одговор

You have to agree to the comment policy.