(ФОТО) ОЗБИЉНА ПОЈАЧАЊА “КК ПРОКУПЉЕ” ЗА ПРЕДСТОЈЕЋИ ДЕО СЕЗОНЕ!

Огњен Вукадиновић је нови-стари играч Кошаркашког клуба “Прокупље”. Након успешно завршених преговора, момак који је прве кошаркашке кораке направио у Прокупљу, одлучио је да се врати у свој матични клуб. Вукадиновић је ове сезоне први део играо за Ртањ из Бољевца, док је прошле сезоне наступао за екипу Димитровграда.


Још једно појачање у кошаркашом клубу је и Никола Мићић, момак који је прошао комплетну школу ФМП-а, играо за Јуниор, Здравље, Књажевац, Југ баскет.

-Након годину и по дана одсуства из свог КК Прокупље, Огњен Вукадиновић, који је ове сезоне наступао за Кошаркашки клуб Ртањ из Бољевца, одлучио је да се врати у свој град, у свој клуб, и у никад тежој ситуацији за КК Прокупље, својим знањем, искуством и доказаним талентом помогне саиграчима да безбрижно наставе кошаркашку сезону у јединственој Првој српској лиги група Исток, рекао је Чедомир Вуковић, спортски директор и први оперативац КК “Прокупље”.

Што се тиче Мићића, преговори су трајали од септембра месеца.

-Договорили смо се и потписали уговор до краја сезоне. Никола је сјајан момак и играч, сигуран сам да ће допринети победама и успесим клуба. Прокупље је град кошарке, тако да позивам публику да нам да што већу подршку, додао је Вуковић.

Огњен Вукадиновић се слаже са њим да је Прокупље град кошарке.

-Имао сам прилике да играм у Нишу, Димитровграду и Бољевцу. За мене је Прокупље одувек град кошарке. Најбоље се осећам у свом граду, поред својих родитеља, поред својих пријатеља и саиграча. Потрудићу се да ове године максимално допринесем победама и успесима КК Прокупље, а уједно, уз активно бављење кошарком у Прокупљу, у плану ми је и веће ангажовање на факултету Универзитета у Нишу, каже Вукадиновић.

Никола Мићић веома је задовољан и срећан што је дошао у КК “Прокупље”.

-Клуб има традицију дугу 65 година. Иза себе има сјајне резултате. Даћу све од себе да остваримо што више победа. Позивам публику да нам да подршку, изјавио је Мићић.

Сарадња ОК Топличанин и КК Прокупље

Због хаварије која се десила на једном од кошева у Спортском центру “Др Зоран Ђинђић”, Одбојкашки клуб Топличанин изашао је у сусрет Кошаркашком клубу и уступио им своје термине у салама у којима има кошева.

-Ово је само једна у низу сарадњи са Кошаркашким клубом Прокупље, а све у циљу промоције спорта у нашем граду. Циљ нам је да прокупачки клубови остваре што боље резултате, истиче Душан Ђорђевић, председник ОК Топличанин.

(ProkupljeOnline.com)

Оставите одговор

You have to agree to the comment policy.