У СРБИЈИ НАРАНЏАСТИ МЕТЕОАЛАРМ! Упозорење на СНЕГ, мраз оковаће Србију!

У Србији је на снази „наранџасти“ и „жути“ метеоаларм, а РХМЗ је издао метеоролошко упозорење јер се у већини места очекује формирање снежног покривача око пет центиметара, а у југозападним и централним крајевима до 10 центиметара.

Драма у Прокупљу: Девојка скочила са железничког моста

На планинама се очекује даље повећање висине снега. Слабљење и постепен престанак падавина очекује се увече и током ноћи.

„Жути“ аларм на снази је у Бачкој, Банату, Срему, Београду, Поморављу и Истчној Србији. „Наранџасти“ је на снази у Шумадији, Југоисточној, Југозападној Србији и на Косову и Метохији.

На Дунаву водостаји ће се наредних дана кретати око и нешто испод ниских пловидбених нивоа.

Помпео поручио Хашиму Тачију: Скидајте таксе или вам се црно пише

(ВИДЕО) РУСИЈА СПРЕМНА НА РАТ! Путин послао НАЈМОЋНИЈЕ ОРУЖЈЕ да брани полуострво! Само ЛУД БИ ГА НАПАО

Како се објашњава на сајту РХМЗ, „жути“ метеоаларм значи да време може да буде опасно. Временске појаве које су прогнозиране нису неуобичајене, али је потребан опрез ако планирате активности које су изложене метеоролошком ризику. Треба наставити са информисањем о очекиваним метеоролошким условима.

„Нараџасти“ аларм значи да је време опасно. Прогнозиране су опасне хемијске појаве, а таквог су интензитета да могу да проузоркују материјалну штету и бити опасне по људе и животиње. Треба бити врло обазрив, свестан ризика и редовно информисан о детаљима очекиваних метеоролошких услова.

ЗМИЈО ЈЕДНА, ТО НЕЋЕШ ДОБИТИ: Тачи поставио НЕПРИХВАТЉИВЕ УЛТИМАТУМЕ Србији за “компромис”!

Према прогнози за наредних седам дана, у Србији ће до суботе ће бити хладно са слабим, а од петка и умереним јутарњим мразем и највишом температуро око или мало изнад 0 степени.

У четвртак делимично разведравање, само је још ујутру понегде на југу и истоку могуће провејавање слабог снега. Затим до краја периода мало и умерено облачно и углавном суво, а од недеље и постепено топлије.

Седам мртвих за 5 дана: Мафијашки и породични злочини потресају Србију

У четвртак и петак на југу Баната и у доњем Подунављу дуваће јак, повремено и олујни југоисточни ветар, који ће у суботу бити у слабљењу.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НОВЕ НАМЕРЕ АЛБАНАЦА: Ујединити и владати Митровицом!

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here