ЈАВНИ ИЗВРШИТЕЉИ ГОРИ ОД НАЈГОРИХ ЗЕЛЕНАША: Ратном хероју плене све ствари из куће! И то због отплаћеног дуга!

Драгослав Алексић (95) из Београда, ратни херој и носилац чак седам ордена из Другог светског рата, остаће без свих ствари из куће због дуга његовог сина Мирољуба (61) од 112.000 динара који је отплаћен још 2016. године!

(ВИДЕО) ПОСЛЕ ОВОГ ГОВОРА ЈЕ УХАПШЕН МЕДОЈЕВИЋ: Опозиционар раскринкао везу црногорског режима и Косова!

Алексићу су јавни извршитељи пописали комплетно покућство, од ормара и фотеља, до телевизора и веш-машина, и у понедељак, 3. децембра, долазе да му све те ствари заплене и продају их на аукцији за укупно 79.500 динара! Притом, извршитељи се не обазиру ни на чињеницу да Алексић има признаницу да је његов син давно отплатио дуг!

Докази
Тражили су да докажем да су ствари моје ако хоћу да их задржим. Одакле ми рачуни за ормаре од пре пола века?!

Тешка неправда
Овај једва покретни декица, који је са 19 година узео пушку и отишао да брани народ од фашизма, не може да верује да му под старе дане извршитељи због неспоразума плене сву покретну имовину.

РОД И ОДРОД СВОГ ПЛЕМЕНА: Како је Мило, кад је порастао, постао Црногорац

– У новембру 2015. године окончан је судски спор по ком је мој Мирољуб био у обавези да том свом пријатељу врати 112.000 динара, што је он у фебруару 2016. и урадио. Међутим, 28. маја ове године извршитељи су ми закуцали на врата и рекли да тај дуг још није плаћен и да ће ми због тога запленити све ствари из куће. Шокирао сам се, мислио сам да је грешка, јер ја сам васпитан војнички, да будем дисциплинован и одговоран, да никоме ништа не дугујем. Рекао сам им да имам признаницу да је тај дуг враћен, али они се нису обазирали – каже Драгослав и додаје да је посебна ујдурма настала када је покушао да докаже да су ствари које извршитељи хоће да заплене његове, а не његовог сина:

Како су МИЛОГОРЦИ започели ПРОГОН СРБА у Црној Гори илити Мило Ђукановић – ПОТУРИЦА КРВАВ ДО РАМЕНА!

Србији сам дао све, сада ме раскућује
Драгослав Алексић је носилац седам ордена, од којих су посебно значајни Орден заслуга за народ и Орден са мачевима другог реда, као и медаље за војне заслуге.

ЦРНА ГОРА НА ИВИЦИ ГРАЂАНСКОГ РАТА ПОСЛЕ ХАПШЕЊА МЕДОЈЕВИЋА! Мандић: ОВО ЈЕ СКАНДАЛ! Кнежевић: НЕЋУ СЕ ПРЕДАТИ!

– Имао сам свега 19 година када је почео Други светски рат и током целог његовог трајања крвио сам се са Немцима. Поштено сам и после рата четири деценије служио војсци ове државе, а сад Србија хоће да ме убије. Уместо да последње дане живота проводим у миру и спокоју, овако болесног ме раскућују и малтретирају због наводног дуга мог сина – очајан је Драгослав.

За нас царински рат није ништа ново! Србија је у трговинском сукобу ОБОРИЛА НА ПЛЕЋА силу којој Албанци нису ни до колена

КФОР плени српске производе за Шиптаре! Задржали камион са нашом робом у Зубином Потоку!

– Стан у ком живим у Београду, у Улици кнегиње Зорке, мој је, као и све ствари у њему. Ту живимо моја унука и ја, а син Мирољуб је само пријављен на тој адреси, иако не живи са нама. Ствари у кући немају никакве везе са њим, али то извршитеље није занимало, они су само махали папиром да је мој син пријављен код мене и да морам да докажем да су ствари моје ако желим да их задржим. Само сам се насмејао, и питао их како да докажем власништво над ормаром купљеним пре пола века или телевизором који сам купио још пре 30 година.

УХАПШЕН НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ! Посланику Демократског фронта притвор до ДВА МЕСЕЦА!

Све ми узимају
Он каже да је, после ове неугодности, био принуђен да у 95. години проучава право и законе Србије и да се упушта у борбу са њима.

Извршитељка: Ја сам само преузела случај
Извршитељка Тамара Пајковић рекла је за Информер да је она овај предмет преузела од разрешеног колеге Бојана Исоског и да је према закону обавезна да настави оно што је он започео.

Испливао снимак са ратишта! Погледајте како је Легија војницима утеривао страх у кости

– Мада је увек незгодно преузимати посао који је неко други започео, морам да кажем да у овом предмету нема ничег спорног. Колега Исоски је пописао ствари, организовао прву продају, која је била неуспешна, а ја сам у обавези сада да спроведем другу. Увидом у овај случај видела сам да је “подебео”. Препун је жалби које су упућиване судовима, Комори извршитеља, Министарству правде и видим да су оне на свим нивоима одбијене.

Tакође, видим да се господин Алексић жалио свим инстанцама на то да је колега Исоски направио силне пропусте у раду. Међутим, сви су утврдили да је урадио све по закону – рекла је Тамара Пајковић.

(ВИДЕО) СИРИЈЦИ ОБОРИЛИ ИЗРАЕЛСКИ АВИОН: С- 300 немилосрдан према непријатељским летелицама

– Мој син, као и његова ћерка, незапослен је, живимо од моје пензије, а све што у кући имамо стекли смо моја покојна супруга и ја. Зато сам суду уложио приговор на извршење. Иако су судије биле у обавези да га реше у року од пет дана, решавали су га пет месеци. На крају сам изгубио јер немам рачуне о куповини намештаја и кућних апарата које смо пазарили пре 40-50 година.

У понедељак долазе да ми узму све из куће, остаће ми само празни зидови. Имам пензију 40.000 динара, од ње живимо и син, и унука, и ја, тако да паре за нове ствари немамо – прича он и наглашава да на његове притужбе неми остају и Комора извршитеља и Министарство правде.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Европски парламент донео СРАМНУ ОДЛУКУ: Србија не може у ЕУ док не призна геноцид у Сребреници?

Шта се ово дешава? Тројица осуђеника у нишком затвору убијена за 3 дана!

БРИСЕЛСКИ ДИЈАЛОГ ЈЕ МРТАВ, СПОРАЗУМ ВИШЕ НЕ ВАЖИ!

Шта нам то треба: Србија извози у Русију ЗАБРАЊЕНЕ украјинске производе

КАКО ЈЕ СРПСКА ВОЈСКА ЋЕБАДИМА ПОБЕДИЛА НАТО АВИЈАЦИЈУ: Невероватна варка која је ослепела авионе агресора!

Informer

 

6 КОМЕНТАРА

  1. Žalosno…. .. šta da se radi – narod hoće da živi ”kao sav normalan svet”, u tom ”normalnom svetu” kojei uporno imitiramo – nema milosti niti osećaja za pravo i pravdu! Sve je formalizovano do besvesti i potpuno obesmišljeno! Samo u holivudskim iluzijama još ima pravde, ali naši zakatančeni umovi to ne znaju niti žele da znaju!

    • Smem da se kladim da je drug Aleksic,taj stan isto nekom oteo,i da je iz neke vukojebine,i da je kasno ali ipak doslo vreme za naplatu! Gresna mi dusa,ako mu je u nasledstvu ostalo,a intuicija mi kaze ‘oteto prokleto’ i kako doslo,tako i otislo

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име