УСВАЈА СЕ ЗАКОН О ПОРЕКЛУ ИМОВИНЕ: Корумпирани политичари, функционери, директори и општинари у НЕВИЂЕНОЈ ПАНИЦИ!

На удару Закона биће сви који обављају, или су обављали јавне функције у последњих 20 година.

РАДНИЦИ РЕНОВИРАЛИ СТАН, ПА ОСТАЛИ У ЧУДУ: Пронашли икону зазидану још 1970. а порука коју су затекли их је оставила у шоку!

БЕОГРАД – Како Курир ексклузивно сазнаје, до 15. јануара 2019. године биће усвојен Закон о пореклу имовине политичара и функционера!

Србија чека Закон о пореклу имовине, још од 2001. године када је покренута иницијатива. У протеклих 16 година, све власти најављивале су правно регулисање тог питања, али ни до дан данас такав текст није стигао до посланика у Скупштини Србије. Али, ускоро ће и то бити промењено, а до 15. јануара 2019. године биће усвојен Закон о пореклу имовине политичара и функционера!

Дачић не прихвата уцене!

Прокупље Онлине 发布于 2018年12月1日周六

Закон би требало да буде пут да се сазна да ли је нечија имовина стечена на легалан начин, због чега су бројни политичари и функционери, али и запослени у јавним и државним предузећима и локалним самоуправама, у страху… Многи су се надали да такав закон неће бити донесен, обзиром на то да је од 2000. до 2015. године најављиван 20 пута. На удару Закона биће сви који обављају, или су обављали јавне функције у последњих 20 година!

ЈАВНИ ИЗВРШИТЕЉИ ГОРИ ОД НАЈГОРИХ ЗЕЛЕНАША: Ратном хероју плене све ствари из куће! И то због отплаћеног дуга!

Познато је да поједини политичари живе у луксузу, далеко изнад нивоа ког би могли да им пруже само обична функционерска или посланичка плата. Сад ће сви имати прилику да докажу одакле им имовина и како су је стекли.

Мета овог закона биће сви, али пре свега они који су имовину и одређена добра стекли волшебно, одједном, нејасно и сумњиво.

РОД И ОДРОД СВОГ ПЛЕМЕНА: Како је Мило, кад је порастао, постао Црногорац

КАЗНА ЗА ПРИШТИНУ ИЗ ЕУ: Албанци сада плачу, не знају шта их је снашло! ОВО ће их болети!

Закон ће бити пут да се сазна да ли је нечија имовина стечена на легалан начин, због чега су бројни припадници политичке елите већ у паници. Многи су се надали да такав закон неће бити донесен, обзиром на то да је од 2000. године најављиван 20 пута.

Поред испитивања имовине политичара и функционера, закон ће обезбедити и већу наплату пореских прихода, што је добро за буџет Србије.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ТЕМПЕРАТУРНИ ПРЕОКРЕТ, ИЗ МИНУСА У ПЛУС! Ево какво нас време очекује у децембру!

ЈАСНУ (15) СУ КИДНАПОВАЛИ И ЗВЕРСКИ УБИЛИ ХАРАДИНАЈЕВИ ТЕРОРИСТИ: Србија НЕ ЗАБОРАВЉА невине жртве АЛБАНАЦА!

Како су МИЛОГОРЦИ започели ПРОГОН СРБА у Црној Гори илити Мило Ђукановић – ПОТУРИЦА КРВАВ ДО РАМЕНА!

КФОР плени српске производе за Шиптаре! Задржали камион са нашом робом у Зубином Потоку!

Оштре мере Запада због сулуде одлуке Приштине: НАТО хапси Харадинаја!

За нас царински рат није ништа ново! Србија је у трговинском сукобу ОБОРИЛА НА ПЛЕЋА силу којој Албанци нису ни до колена

Испливао снимак са ратишта! Погледајте како је Легија војницима утеривао страх у кости

извор: (Kurir.rs)

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име