(ФОТО) ОДАКЛЕ ТИ, БРЕ, ОВОЛИКЕ ПАРЕ? БАХАТО! Бивши директор Коридора направио себи зграду од ТРИДЕСЕТ МИЛИОНА ЕВРА!

Луксузна зграда код Храма Светог Саве припада фамилији Ђуровић. Има огромне станове, локале и гараже. Некретнине се воде на Дмитра Ђуровића и на његовог брата и синовце.

ЗАГРМЕО РУСКИ ПРЕДСЕДНИК Путин дао завет Србима! За четири године ћу ујединити Републику Српску и Косово са Србијом!

У самом срцу Врачара, на најатрактивнијој локацију у Београду, бивши директор „Коридора Србија“ Дмитар Ђуровић саградио је луксузну зграду од пет спратова, која вреди невероватних 30 милиона евра!

(ВИДЕО) ПЕНТАГОН У ШОКУ: ПРОНАЂЕН МРТАВ КОМАНДАНТ АМЕРИЧКЕ ПЕТЕ ФЛОТЕ У БАХРЕИНУ!

У модерној грађевини, целој од стакла, у Улици Боре Станковића, тик до Храма Светог Саве, има девет огромних станова, четири пословна простора и 28 гаража, а само један квадратни метар стана вреди најмање 2.500 евра, док за издавање једног пословног простора власници сваког месеца добију око 7.000 евра. Процене су да тако Ђуровић и његова породица, само од издавања, месечно згрћу чак 40.000 евра, што је свота за коју човек с просечном платом у Србији ради скоро целу деценију.

ВЕЛИКА АКЦИЈА МУП! Пали због финансијске преваре тешке више од 20.000.000 евра!

На сајту Републичког геодетског завода, у е-катастру, јасно се види да су власници парцеле, станова и локала чланови породице Ђуровић.

(ФОТО) ЈОШ ЈЕДНА ДРЖАВА ПОВУКЛА ПРИЗНАЊЕ КОСОВА: Нова победа Србија!

Рођени брат Дмитра Ђуровића Жарко Ђуровић има пословни простор и седам гаража, његов син Дарко четири стана, два пословна простора и 11 гаража, други син Никола има један стан и две гараже, док се на Дмитра Ђуровића воде један пословни простор и две гараже. Претходно су продата четири велика стана, али у катастру не пише на кога су се станови водили и ко је узео новац од продаје.

РАМУШ ХАРАДИНАЈ ОДЛУЧИО: Ако падне влада, идемо сви у пакету, ДА ОСЛОБОДИМО КОСОВО!


Породични плац

Не може да се не наметне питање одакле некоме новац да купи плац и сагради овако вредну зграду. Управо то смо и питали бившег јавног функционера и члана Српске напредне странке Дмитра Ђуровића.

Зашто Србија још НЕ ДАЈЕ предност ЋИРИЛИЦИ!

– Коме сам толико интересантан кад се више не бавим политиком, нисам јавни функционер, нисам више у „Коридорима Србије“! Тај плац су још 1976. године моји родитељи купили за нашу породицу и за мог најстаријег брата Жарка. Купљен је од приватног лица и постоје сви уговори и документа, које вам нудим на увид.

Процедуру за зидање зграде смо започели 2006. године, а дозволе смо добили 2008, кад је и кренула градња. Толико се дуго градило да су зграду прозвали „Скадар на Бојани“. Завршена је 2012. године, а тек после тога је Српска напредна странка дошла на власт и ја сам постао директор „Коридора Србије“ – каже Ђуровић.

НОВА УЈДУРМА ПРИШТИНЕ! Заустављен аутобус хуманитарне помоћи за српску децу на Јарињу!


Додаје да су неки станови продати, а да за све што његова породица издаје има уговоре и уредно плаћа порез држави.

УСВАЈА СЕ ЗАКОН О ПОРЕКЛУ ИМОВИНЕ: Корумпирани политичари, функционери, директори и општинари у НЕВИЂЕНОЈ ПАНИЦИ!

– Нема ни говора да месечно за издавање моја породица добија 40.000 евра, није ни пола од тога. Ја сам Агенцији за борбу против корупције на време пријавио да сам уговором о поклону добио пословни простор, а могао сам да чекам и да ми истекне мандат, да ми брат то пребаци, али нисам. Управо зато што немам шта да скривам – каже Ђуровић.


Остало од оца

На питање одакле породици новац да купи плац и сагради оволико здање, он одговара:

– Кад је мој отац купио плац, његова вредност је била два стана на подручју Бањице и Миљаковца. Мој отац је завршио правни и економски факултет, годинама је био на руководећем месту, а у то време је био директор фирме „Електроливнице“. Користио је и кредите, никад није имао ни саобраћајни прекршај, а камоли нешто друго – наводи Ђуровић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ВРХУНАЦ ПРОГОНА: Срби у Црној Гори ЖИВЕ ГОРЕ него на КОСОВУ, Мило ПОВАМПИРУЈЕ БРАТОУБИЛАШТВО

Урадио нешто невероватно! Кардиологу из Ниша додељено велико признање

РАДНИЦИ РЕНОВИРАЛИ СТАН, ПА ОСТАЛИ У ЧУДУ: Пронашли икону зазидану још 1970. а порука коју су затекли их је оставила у шоку!

Оштра реакција шефа дипломатије! Дачић: Време је да Европи кажемо ћао!

ЈАВНИ ИЗВРШИТЕЉИ ГОРИ ОД НАЈГОРИХ ЗЕЛЕНАША: Ратном хероју плене све ствари из куће! И то због отплаћеног дуга!

РОД И ОДРОД СВОГ ПЛЕМЕНА: Како је Мило, кад је порастао, постао Црногорац

КАЗНА ЗА ПРИШТИНУ ИЗ ЕУ: Албанци сада плачу, не знају шта их је снашло! ОВО ће их болети!

извор: Kurir

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име