(ФОТО) ИЗВРШИТЕЉИ ОТИМАЈУ КАО МАФИЈА! Самохраној мајци плене ствари из куће ЗБОГ ТУЂЕГ ДУГА!

Славици Цветковић (51) из Врања, мајци двоје деце, извршитељи пописали имовину због дуга који је направио син бившег власника њеног стана, који је и даље пријављен на тој адреси * Рекла сам извршитељима да тај човек не живи овде још од 2006, када сам купила стан од нега, али њих је баш брига, каже Славица.

(ФОТО) СКАНДАЛ! КОШАРКАШИМА ПАРТИЗАНА ЗАБРАЊЕН УЛАЗ НА КИМ!

Њој је прошле недеље пописано комплетно покућство и то због дуга који није направила она, већ син бившег власника њеног стана! Он је и даље пријављен на тој адреси, иако се одселио још 2006. године!

Када је Славица покушала да убеди извршитеље да нема ама баш никакве везе са дугом и да читавих 12 година није у контакту с бившим власницима, они су јој одговорили да по прописима имају право да плене ствари из стана у којем је дужник пријављен. Рекли су јој да је морала сама да одјави бившег власника са своје адресе…

Домаћи ЕКСПЕРТИ УПОЗОРАВАЈУ: Албанци 14. децембра ПРАВЕ ВОЈСКУ, а дан после тога УПАДАЈУ НА СЕВЕР КОСОВА

Дошли са полицијом

У исповести за Информер, Славица каже да су извршитељи упали у њен стан у пратњи полиције и преплашили њену ћерку (14) и сина (9), који се још нису опоравили од шока.

ДИЖЕ СЕ ЦРНА ГОРА! Најављени свакодневни протести, Срби не пристају на Милову ТОРТУРУ!

– У уторак 27. новембра на врата су ми дошли извршитељи и рекли како су дошли да обележе ствари које треба да ми заплене?! Била сам у шоку и тражила сам да ми објасне због чега то раде, јер никоме ништа не дугујем. Они су казали да је то због дуга према банци који има син бившег власника овог стана.

Покушала сам да им објасним да смо овај стан купили још 2006. године и да од тада ни претходни власник ни његова породица не живе овде и немају никакве везе са овом некретнином, о чему сведоче и сви рачуни који су на наше име и које редовно плаћамо. Међутим, извршитељи су били неумољиви и тврдили су да је син бившег власника још увек пријављен на мојој адреси. Ништа од тога нисам знала, у години када је купљен стан ми је умро деветогодишњи син и заиста нисам размишљала да проверавам да ли су се бивши власници и њихова деца одјавили – прича нам Цветковићева.

(ВИДЕО) КАД ПУТИН ПОЂЕ КУЋИ: Погледајте како је особље хотела испратило руског председника

Пошто је видела да ће морати нешто да предузме како би спасила своје ствари, Славица је некако успела да пронађе број телефона бивших власника и да их споји са извршитељем. Међутим, упркос томе што је дужник објаснио извршитељу да несрећна жена нема никакве везе са његовим дуговима и да ће се одмах одјавити са њене адресе, они су ипак наставили са пописом имовине.

– Тај човек је сасвим коректно извршитељима објаснио да је реч о његовом дугу, да ја немам ништа са тим. Када је завршен разговор, извршитељ је позвао свог шефа Александра Николића, а он му је рекао да се не обазире на то шта му ја причам и да настави да пописује имовину.

(ФОТО) ЈОШ ЈЕДНА ДРЖАВА ПОВУКЛА ПРИЗНАЊЕ КОСОВА: Нова победа Србија!

ПРОГНОЗА РХМЗ! ДО ВИКЕНДА +15, ПА ЗИМА И МРАЗ СВЕ ДО НОВЕ ГОДИНЕ: Велике промене времена у децембру!

Нису желели да ми дају никакво даље објашњење, већ су ми залепили налепнице на лаптоп, који ми је средство за рад, телефон, телевизор, три комоде, трпезаријски сто и столице на којима једемо моја деца и ја. Само су ме обавестили да имам рок од 15 дана за жалбу и да ће ми након тога ствари бити продате – рекла нам је Цветковићева.

Уплашена деца

Она каже да се није толико уплашила за себе, колико због своје малолетне деце.

(ФОТО) ОДАКЛЕ ТИ, БРЕ, ОВОЛИКЕ ПАРЕ? БАХАТО! Бивши директор Коридора направио себи зграду од ТРИДЕСЕТ МИЛИОНА ЕВРА!

– Ћерка ми има 14 година, а син девет и они су морали да присуствују свему овоме. Толико су се уплашили и потресли да нису смели да изађу из собе. Плашим се како ће на њих да се одрази цела ова ситуација. Уз то, тренутно не радим и ако ми узму све ове ствари, не знам како ћу са децом да живим у готово празном стану – прича нам очајна Славица.

Комора и извршитељ ћуте

Због овог несвакидашњег случаја јуче смо покушали да добијемо јавног извршитеља Александра Николића, али се он није јављао. Уз то смо послали питања и Комори извршитеља, али нам до закључења овог броја нису послали никакав одговор.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЗАБРИНУТ? Папа позвао хомосексуалце међу свештеницима да поштују целибат!

ОТКРИВЕНО: Она је наредила удар на Србију!

ВЕЛИКА АКЦИЈА МУП! Пали због финансијске преваре тешке више од 20.000.000 евра!

Зашто Србија још НЕ ДАЈЕ предност ЋИРИЛИЦИ!

РАМУШ ХАРАДИНАЈ ОДЛУЧИО: Ако падне влада, идемо сви у пакету, ДА ОСЛОБОДИМО КОСОВО!

УСВАЈА СЕ ЗАКОН О ПОРЕКЛУ ИМОВИНЕ: Корумпирани политичари, функционери, директори и општинари у НЕВИЂЕНОЈ ПАНИЦИ!

ВРХУНАЦ ПРОГОНА: Срби у Црној Гори ЖИВЕ ГОРЕ него на КОСОВУ, Мило ПОВАМПИРУЈЕ БРАТОУБИЛАШТВО

Урадио нешто невероватно! Кардиологу из Ниша додељено велико признање

извор: Informer

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име