ТРАГЕДИЈА! УМРЛА БЕБА (1) из Врчина, коју су мајка и васпитачица донеле у болницу БЕЗ СВЕСТИ

Беба из Врчина Б.Д. узраста 12,5 месеци коју су јуче мајка и васпитачица довеле у Дом здравља јер нису могле да је пробуде је преминула.

Домаћи ЕКСПЕРТИ УПОЗОРАВАЈУ: Албанци 14. децембра ПРАВЕ ВОЈСКУ, а дан после тога УПАДАЈУ НА СЕВЕР КОСОВА

Девојчица из Врчина Б.Д. узраста 12,5 месеци коју су јуче мајка и васпитачица довеле у Дом здравља јер нису могле да је пробуде, преминула је данас у 16.15 на Одељењу интензивне неге у Педијатријској клиници.

Данас је беба у два наврата реанимирана.

– Током данашњег дана због срчаног застоја у два наврата беба је реанимирана – наводи се у саопштењу Института за здравствену заштиту мајке и детета Србије “Др Вукан Чупић”.

(ФОТО) ИЗВРШИТЕЉИ ОТИМАЈУ КАО МАФИЈА! Самохраној мајци плене ствари из куће ЗБОГ ТУЂЕГ ДУГА!

А све је почело јуче око 12:15 часова у Дому здравља у Врчину, када је мајка, у пратњи васпитачице, улетела носећи малу девојчицу у рукама, помодрелих усана која није давала знаке живота. Њено враћање у живот и транспорт до Института за здравствену заштиту мајке и детета трајало је око 17 минута, где су лекари преузели дете и наставили реанимацију.

Према сазнањима, девојчица никад није боловола од тежих болести, нити је било шта наговештавало да овако нешто може да се деси.

(ФОТО) СКАНДАЛ! КОШАРКАШИМА ПАРТИЗАНА ЗАБРАЊЕН УЛАЗ НА КИМ!

СКАНДАЛЧИНА! Рама: Таксе од 100 одсто су ОЛУЈА коју Срби треба да чују!

Небојша Благојевић, директор Дома здравља у Гроцкој, а којем припада амбуланта у Врчину, каже да је све почело јуче, између 12:10 и 12:15 часова.

– Наша амбуланта је врло близу вртића, на око пет минута хода. Дете је на рукама донела мајка, у пратњи васпитачице. Од информација смо имали да девојчицу нису могли да пробуде из сна. Усне су јој биле модре, а показивала је знакове одузетости тела. То је само по себи било довољно алармантно да се хитно приступи реанимацији на Одељењу педијатрије – описује др Благојевић.

Према његовим речима, одмах су сви лекари Дома здравља отрчали на педијатрију и учествовали у спасавању живота те девојчице.

(ВИДЕО) КАД ПУТИН ПОЂЕ КУЋИ: Погледајте како је особље хотела испратило руског председника

– Истовремено, алармирали смо службу Хитне помоћи из Гроцке, Калуђерице и Београда. Више екипа кренуло је ка нама, а најбржа је била она из Гроцке. Одмах су преузели дете и наставили процес реанимације у колима. Пратили су виталне функције девојчице, одмах је била прикачена на кисеоник, а лекари су успели неколико пута у колима да јој врате срчану радњу, која је престајала – прича тај доктор и додаје да од пријема детета у врчинску амбуланту, па до наставка реанимације у Институту за мајку и дете прошло око 17 минута.

– Дете смо примили око 12:15, а оно је у Институт стигло мало пре 13 часова. У питању је пут дуг око 30 километра, али нико о томе није мислио јер се све сувише брзо дешавало – навео је др Небојша Благојевић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Данас славимо Ваведење пресвете Богородице : Дан када је Богородица предата на службу Богу

(ФОТО) РУСИ РАЗОТКРИЛИ ТАЈНА ДОКУМЕНТА: УНМИК лагао Србију! Знали су за трговину и вађење органа у Жутој Кући!

Вишеструки силоватељ повратник НА СЛОБОДИ, јавност у страху ИГОР ЈУРИЋ УПОЗОРАВА ЖЕНЕ У СРБИЈИ

ЗАГРМЕО РУСКИ ПРЕДСЕДНИК Путин дао завет Србима! За четири године ћу ујединити Републику Српску и Косово са Србијом!

ЗАБРИНУТ? Папа позвао хомосексуалце међу свештеницима да поштују целибат!

ДИЖЕ СЕ ЦРНА ГОРА! Најављени свакодневни протести, Срби не пристају на Милову ТОРТУРУ!

ОТКРИВЕНО: Она је наредила удар на Србију!

Зашто Србија још НЕ ДАЈЕ предност ЋИРИЛИЦИ!

извор: Srbija Danas/Blic

фото: Profimedia

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име