ФИЛМСКА ОСВЕТА РАДЕТА ЂУКИЋА Албанци су му убили ћерку, а онда је он решио да им пресуди! Отишао је у судницу, извадио пиштољ и кренуо да решета!

Бранка Ђукић (18) из села Метеха код Плава настрадала је на стравичан начин када су двојица Албанаца покушала да је силују, а када им то није пошло за руком, кукавички су пуцали несрећној девојци у главу! Прича о њој већ годинама се преноси и леди крв у жилама свакоме ко је чује.

(ШОК ФОТКЕ) ЗАМЕНИК ГРАДОНАЧЕЛНИКА БОРА БРАНКО ПЕРИЋ (60) ЉУБИО МАЛОЛЕТНИЦУ У УСТА! Невиђени скандал тресе Бор, пала и оставка! А тек како је покушао да се оправда…

Тог 2. септембра 1975. године, Бранка је пошла да се упише у четврти разред гимназије у Пећи. Истог дана по подне вратила се аутобусом на Чакор и, пошто је аутобус саобраћао само до врха планине, један део пута морала је да пређе пешице.

Ту су је пресрели Рустем Х. и Гани К. из околине Пећи и покушали да је силују. Успела је да им се отргне, пљуне једног од њих и лупи му шамар, али су јој они, док је бежала, пуцали и погодили је у главу.

СРБИЈА ПОДИЖЕ ВОЈСКУ?! Влада преломила: Не можемо да гледамо ново етничко чишћење на Косову!

Када су видели шта су учинили, двојица Албанаца је у паници побегла и оставила несрећну девојку. Игра судбине је хтела да сутрадан том стазом прође управо Бранкин отац, Раде, који је пошао ка Пећи да тражи своју мезимицу. Подигао ју је и на рукама однео кући.

Рустем Х. и Гани К. нису порицали кривицу, признајући да су хтели да је силују јер је Српкиња, а од њиховог признања и језиве смирености на суђењу, сви су се следили.

ВРХОВНА РАДА ОДЛУЧИЛА: Украјина и Русија нису више пријатељи! Ратни бродови добили дозволу да пуцају!

ФИЛМСКА ОСВЕТА РАДА ЂУКИЋАБранка Ђукић је трагично настрадала дјевојка, коју су покушали да силују, а потом и убили…

Принцип 发布于 2017年9月29日周五

Последњи дан суђења био је 4. децембра 1975. године. У тренутку кад је адвокат једног од оптужених у завршној речи затражио ослобађајућу пресуду, Раде Ђукић, који је до тада ћутке пратио процес, извукао је пиштољ који је у судницу унео сакривен испод појаса и са два метка убио Рустема Хасанметаја, који је пуцао у његову Бранку. У том тренутку се његов саучесник бацио на колена и само брзом реакцијом полиције, он је преживео.

Када су га ухапсили, Раде је полицајцима рекао:“ Пазите да не убијете некога, метак је још у цеви“, мислећи на свој пиштољ, јер, према речима оних који су га познавали, засигурно му је намера била само да освети смрт своје ћерке, а не да повреди неког недужног.

Ђиласов саборац тотално пролупао: Срби би продали жене, сестре, мајке и ћерке

Прича каже да је приликом хапшења мирно рекао: „Другачије нијесам могао“, а касније се испоставило да се за ову освету дуго спремао, па је чак и смршао да би пиштољ могао да сакрије испод ребара.

Иако је пресуда за свиреп злочин над Бранком већ била донета, 15 година строгог затвора за убицу, а 13,5 година за саучесника, судија је због новонастале ситуације обуставио процес против Рустема.

Првостепени суд квалификовао је ово дело као „убиство из безобзирне освете“ и одредио му казну од осам година затвора, али је Врховни суд Црне Горе прихватио захтев одбране да се Ђукићу суди за „обично убиство“, па је осуђен на пет година.

РУСИЈА ПОСЛАЛА ЗВАНИЧНО УПОЗОРЕЊЕ ПО ПИТАЊУ КОСОВА: Последице ће бити озбиљне!

Уследила је петиција са потписом 75.000 грађана, тражећи његово ослобађање, а адвокати из Београда, Вељко Губерина и његов сарадник Милан Вујин прихватили су се одбране и то бесплатно.

Бранкини посмртни остаци пренети су 25. августа 1991. године у Спуж, где и данас почива, а поред успомене на њу, све ове године живи прича о њеном достојанству , поносу и чедности на коју није дала ни по цену живота.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) РЕКАО ИМ ОВЕ РЕЧИ И ИЗАШАО ИЗ САЛЕ: Погледајте како је Додик напустио састанак у Председништву јер неће да седи без СРПСКЕ ЗАСТАВЕ

(ВИДЕО) ОБЈАВЉЕН ПРВИ СНИМАК НОВОГ ЧУДА ВОЈНЕ ТЕХНИКЕ: Руси разместили ласер ПЕРЕСВЕТ

ШОКАНТНО: ЦИА Албанцима шаље оружје да преузму српски Север, опасан товар преко Атлантика стиже у Драч! Циљ такси јесте да се изазове Београд и испровоцира сукоб

ПАЖЊА! ДЕВОЈЧИЦА ИЗ ВРТИЋА У ВРЧИНУ ПРЕМИНУЛА ЗБОГ “СИДС”!? Ево који су узроци и како да га спречите!

(ФОТО) РУСИ РАЗОТКРИЛИ ТАЈНА ДОКУМЕНТА: УНМИК лагао Србију! Знали су за трговину и вађење органа у Жутој Кући!

Ова хрватска компанија је купила српске производе и сада зарађује МИЛИЈАРДЕ!

извор: Alo.rs

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here