ПОКРАО БЕОГРАЂАНЕ И ИЗЛОЖИО ИХ ОПАСНОСТИ! Због Ђиласа би људи могли да изгоре!

Док позива на насилни протест против, како каже, тајкунске власти, Драган Ђилас и даље пљачка Београђане и својом бахатошћу директно доводи људе у опасност!

ШОКАНТНО: ЦИА Албанцима шаље оружје да преузму српски Север, опасан товар преко Атлантика стиже у Драч! Циљ такси јесте да се изазове Београд и испровоцира сукоб

Ђилас последњих десет година – дакле, то је радио и док је био на власти – ЈКП „Паркинг сервис“ плаћа једно паркинг-место, а користи чак четири! Најгоре од свега је што је Ђилас, који се енормно обогатио док је водио Београд, прављењем четири паркинг-бокса од једног затворио противпожарни пут и изложио опасности станаре зграде у којој се тај паркинг налази!

(ВИДЕО) ОБЈАВЉЕН ПРВИ СНИМАК НОВОГ ЧУДА ВОЈНЕ ТЕХНИКЕ: Руси разместили ласер ПЕРЕСВЕТ

Наиме, фирма „Мултиком груп”, чији је сувласник Драган Ђилас, оснивач Савеза за Србију и некадашњи градоначелник Београда, још у јулу 2008. године потписала је уговор за коришћење засебног бокса у гаражи у Пожаревачкој улици, у којем је требало да буде паркирано путничко возило БМВ.

Ништа ту не би било спорно да Драган Ђилас поменути бокс није одмах надоградио и на том простору направио још три паркинг-места за своје аутомобиле, још један БМВ, и за возила „фијат“ и „ситроен“. На тај начин је и након што је отишао са функције градоначелника наставио да пљачка Београђане.

(ВИДЕО) КАКО ЈЕ СРБИН УТИШАО ЦЕЛУ ЕНГЛЕСКУ: Дан када је у Лондону настао МУК! Антологијски гол Црвене звезде који се не заборавља!

Да ситуација буде још гора, када је Ђилас дограђивао тај паркинг-простор. заузео је и противпожарни пут и на тај начин довео у опасност станаре у тој згради, који буквално не би имали начин да се евакуишу у случају да не дај боже избије пожар.

ФИЛМСКА ОСВЕТА РАДЕТА ЂУКИЋА Албанци су му убили ћерку, а онда је он решио да им пресуди! Отишао је у судницу, извадио пиштољ и кренуо да решета!

– Моторна возила Драгана Ђиласа улазила су у гаражни простор „Паркинг сервиса“ из Пожаревачке улице, после чега су без задржавања настављала ка сакривеној гаражи. Та поменута гаража је 2008. године интерним договором између руководства „Паркинг сервиса“ и Драган Ђиласа издата предузећу „Мултиком“ као једно паркинг-место. Проблематично је што „Паркинг-сервис“, који је власник, није имао, као што ни сада нема кључ од поменуте гараже. На роло-вратима урађена су и посебна пешачка врата, одакле излазе Драган Ђилас и његово обезбеђење, које користи тај други БМВ – каже наш извор.

ВРХОВНА РАДА ОДЛУЧИЛА: Украјина и Русија нису више пријатељи! Ратни бродови добили дозволу да пуцају!

Чупковић: Наложио сам истрагу!

Коментаришући злоупотребе Драган Ђиласа, директор ЈКП „Паркинг сервис” Андрија Чупковић за „Ало!” каже да је предузео хитне мере, те да ће одмах бити спроведена истрага. Он истиче да је у овој ситуацији најстрашније што је Ђилас својом бахатошћу довео у опасност животе људи!

– Нико не може да користи противпожарни пут. Дао сам налог да се спроведе истрага у оквиру предузећа и да се одмах ослободи противпожарни пут, који се мора користити само као пут за излазак возила у случају ванредних ситуација. Нико никада, ниједна фирма, нити један појединац, па ни „Мултиком”, а ни Драган Ђилас неће узурпирати саобраћајнице у оквиру наших гаража док сам ја директор – поручио је Чупковић.

Ђиласов саборац тотално пролупао: Срби би продали жене, сестре, мајке и ћерке

У потписаном уговору између тадашњег директора „Паркинг сервиса” Живорада Анђелковића, познатог као Жика Паук, који је, иначе, тада био и Ђиласов страначки пајтос, и фирме „Мултиком” јасно се наводи да ће се у поменутом боксу паркирати једно возило БМВ.

– Корисник услуга има право користити бокс у гаражи искључиво за паркирање и смештај путничког возила одређеног у Члану 1 и у друге сврхе га не може користити – наводи се у Члану 6 Уговора о коришћењу бокса у гаражи, у који је „Ало!” имао увид.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СРБИЈА ПОДИЖЕ ВОЈСКУ?! Влада преломила: Не можемо да гледамо ново етничко чишћење на Косову!

РУСИЈА ПОСЛАЛА ЗВАНИЧНО УПОЗОРЕЊЕ ПО ПИТАЊУ КОСОВА: Последице ће бити озбиљне!

ПАЖЊА! ДЕВОЈЧИЦА ИЗ ВРТИЋА У ВРЧИНУ ПРЕМИНУЛА ЗБОГ “СИДС”!? Ево који су узроци и како да га спречите!

ТРАГЕДИЈА! УМРЛА БЕБА (1) из Врчина, коју су мајка и васпитачица донеле у болницу БЕЗ СВЕСТИ

СКАНДАЛЧИНА! Рама: Таксе од 100 одсто су ОЛУЈА коју Срби треба да чују!

(ФОТО) РУСИ РАЗОТКРИЛИ ТАЈНА ДОКУМЕНТА: УНМИК лагао Србију! Знали су за трговину и вађење органа у Жутој Кући!

Вишеструки силоватељ повратник НА СЛОБОДИ, јавност у страху ИГОР ЈУРИЋ УПОЗОРАВА ЖЕНЕ У СРБИЈИ

(ФОТО) ИЗВРШИТЕЉИ ОТИМАЈУ КАО МАФИЈА! Самохраној мајци плене ствари из куће ЗБОГ ТУЂЕГ ДУГА!

Домаћи ЕКСПЕРТИ УПОЗОРАВАЈУ: Албанци 14. децембра ПРАВЕ ВОЈСКУ, а дан после тога УПАДАЈУ НА СЕВЕР КОСОВА

Ова хрватска компанија је купила српске производе и сада зарађује МИЛИЈАРДЕ!

извор: Alo.rs/GovoriSrbija

 

Оставите одговор

You have to agree to the comment policy.