Корисници Дневног боравка “Сунце” у хуманитарној акцији „Играчка за свако дете”

Корисници Дневног боравка “Сунце” из Водица надомак Прокупља, прикључили су се акцији “Играчка за свако дете”, коју реализују Центар за развој локалних услуга социјалне заштите и Центар за медијску транспарентност и друштвену одговорност ЦМТДО из Врања, и донирали плишане и друге играчке намењене деци слабијег имовног стања.

Стручни надзор у Дому здравља показао висок ниво здравствених услуга

-Ово није први пут да помажемо деци слабијег имовног стања, деци без родитељског старања, ђацима и свима којима је помоћ потребна, рекао је секретар Удружења оболелих од мишићних и неуромишићних болести Топличког округа Драгослав Петровић.

Он је подсетио да њихово Удружење, захваљујући донаторима из наше земље и иностранства, а посебно хуманитарном Удружењу “Љуби ближњега свог” из Врњачке Бање, сваке године уочи новогодишњих и божићних празника подели на стотине пакетића са играчкама, гардеробом и слаткишима својим члановима, али и социјално угроженој деци и ђацима нижих разреда свих основних школа на територији града Прокупља.

Милица Ерић: Заједно до најбољих културних садржаја за грађане Прокупља

За више информација кликните на слику!

-Придружили смо се овој акцији јер најбоље знамо колико нашој деци и уопште људима у невољи, помоћ, ма каква она била, много значи, рекао је Петровић.

(ВИДЕО) Радионица глуме за прокупачке гимназијалце

Он је објаснио да су у овој акцији, корисници Дневног боравка “Сунце” прикупили седам џакова плишаних и других играчака, у нади да ће деци која их добију причинити велику радост и постати део њихових новогодишњих и божићних пакетића.

На поклону се корисницима Дневнг боравка захвалила Ивана Тасић, директор Центра за развој локалних услуга.

Ученици пекарског смера Пољопривредне школе у Прокупљу производе првокласна пецива и колаче

Према њеним речима, у овој акцији, Центар је имао велику подршку правних и физичких лица из Врања, али је посебно дирнула пажња и обрадовало то што су се акцији придружиле колеге и из Дневног боравка “Сунце” из Прокупља.

(ProkupljeOnline.com)

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

КОЦ “Топлица” расписује литерарни конкурс за основце

Почело празнично украшавање Прокупља

Град Прокупље помаже социјално угрожене становнике, обезбеђено огревно дрво за породице слабијег имовног стања

Прокупачки ратари убрзали сетвене радове

Црвени крст брине о социјално угроженим становницима током целе године, помоћ најпотребнија у зимским месецима

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here