ВРЕМЕНСКИ ШОК У СРБИЈИ! Следеће недеље НАГЛИ ПАД ТЕМПЕРАТУРЕ и ЖЕСТОК СНЕГ, а ево какво нас време чека за НОВУ ГОДИНУ!

Почетак наредне недеље доноси нам пад температуре за око 5 степени и снег, а према дугорочној прогнозу РХМЗ, до краја месеца имаћемо минимум 13 снежних дана, колико ће између осталог бити и у Београду.

Куповином ОВИХ ЧОКОЛАДА дајете новац ХРВАТСКОЈ компанији: Грађани Србије мисле да је овај производ у рукама Срба, али се варају

Време као данашње задржаће се у Србији до 9. децембра, за када је у нижим пределима, као што су Београд, Ниш и Крагујевац, прогнозиран снег и пад темепратуре.

Јутарње темепратуре кретаће се око 0, док ће највише дневне бити од 5 до 8 степени. Најзанимљивије је што га, према дугорочној прогнози за децембар на званичном сајту РХМЗ, има и за Нову годину, односно почеће да пада 28. децембра и наставиће и у новогодишњој ноћи. Исто то је прогнозирано и за Ниш и Крагујевац.

За почетак, први наредни снег можемо да очекујемо почетком следеће недеље, тачније 9. и 10. децембра. Јутарње темепартуре кретаће се од 0 до 2 степена у плусу, а током дана ићи ће до око 6 степени.

Потом, према подацима РХМЗ, 11. новембар ће бити суво, али хладније. Јутарња температура ће бити око -2 , а највиша дневна око плус 4. Потом следе два снежна дана. Задржаће се сличне темепратуре – око -2 јутарње, а највише дневне око 4.

ФИЛМСКА ОСВЕТА РАДЕТА ЂУКИЋА Албанци су му убили ћерку, а онда је он решио да им пресуди! Отишао је у судницу, извадио пиштољ и кренуо да решета!

За више информација кликните на слику!

(ШОК ФОТКЕ) ЗАМЕНИК ГРАДОНАЧЕЛНИКА БОРА БРАНКО ПЕРИЋ (60) ЉУБИО МАЛОЛЕТНИЦУ У УСТА! Невиђени скандал тресе Бор, пала и оставка! А тек како је покушао да се оправда…

Опет следе два сува дана, 17. и 18. и скок температуре. Прогнозиране су јутарње од око 0, а највише дневне око 6. Наредног дана, прогнозиран је снег. Јутрања температура око 0, а максимална дневна око 7.

Од 20. децембра, када се прогнозира суво време, темепратуре ће се разликовати за око степен, два, уз повремени снег сваког другог дана, док је за 27. прогнозиран и мали скок, када ће највиша дневна бити изнад 8 степени. Потом се темепратурна кривуља спушта за 2, 3 степена Целзијусових до краја године и од 28. до 1. јанура падаће снег.

Тако показује дугорочна прогноза за децембар, објављена на сајту РХМЗ, међутим, ту су увек могуће осцилације, наглашавају метеоролози.

У понедељак крај „топлом времену“

ВРХОВНА РАДА ОДЛУЧИЛА: Украјина и Русија нису више пријатељи! Ратни бродови добили дозволу да пуцају!

РУСКИ ГЕНЕРАЛШТАБ ОДГОВАРА НА ПРЕТЊЕ: Мета неће бити Америка, већ њени системи у Европи! Правите опасне кораке!

Метеоролог Ђорђе Ђурић каже да је апослутно извесно захлађење од наредне недеље и снег у нижим пределима, и то после викенда за када се прогнозира чак 12 степени.

Према његовим речима, и у понедељак се задржава, условно речено, топло време – од 5 до 10 степени, а одна у уторак следи мање захлађење и услови да киша пређе у снег у нижим пределима.

– Неће бити минуса, већ ће максимална дневна бити који степен изнад нуле. Дакле, од тада нас очекује то захлађење. Тако ће се задржати до наредног викенда. Јутарња мало испод нуле и благи мраз, док ће дневна бити у плусу. Око 19. децембра биће кишовито, снег на планинама, а после тога поново отопљење – навео је Ђурић.

(ВИДЕО) РЕКАО ИМ ОВЕ РЕЧИ И ИЗАШАО ИЗ САЛЕ: Погледајте како је Додик напустио састанак у Председништву јер неће да седи без СРПСКЕ ЗАСТАВЕ

Олакшање – нема више температруних обрта

Како он каже, до краја децембра нећемо имати нагле промене времена, да из плуса идемо у -10, већ ћемо имати средњу масималну 8, минималну око 0.

– Када наступи смена топлог таласа тада би темепературе биле за око 4 степена изнад просека, а захлађење исто толико испод просека. Биће класични децембар – истиче саговорник.

„Нова година можда са снегом“

Како Ђурић прогнозира, за Нову годину он не види снег, јер на 10 година буду две до три снежне у том периоду код нас.

– Сада се не може са сигурношћу рећи да ће бити снега. Наше Нове године су суве, магловите, без снега – наводи он.

И наш познати метеоролог Недељко Тодоровић каже да ове године неће бити јаке зиме.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ШОКАНТНО: ЦИА Албанцима шаље оружје да преузму српски Север, опасан товар преко Атлантика стиже у Драч! Циљ такси јесте да се изазове Београд и испровоцира сукоб

Ова хрватска компанија је купила српске производе и сада зарађује МИЛИЈАРДЕ!

Ђиласов саборац тотално пролупао: Срби би продали жене, сестре, мајке и ћерке

СРБИЈА ПОДИЖЕ ВОЈСКУ?! Влада преломила: Не можемо да гледамо ново етничко чишћење на Косову!

РУСИЈА ПОСЛАЛА ЗВАНИЧНО УПОЗОРЕЊЕ ПО ПИТАЊУ КОСОВА: Последице ће бити озбиљне!

ПАЖЊА! ДЕВОЈЧИЦА ИЗ ВРТИЋА У ВРЧИНУ ПРЕМИНУЛА ЗБОГ “СИДС”!? Ево који су узроци и како да га спречите!

(ФОТО) ИЗВРШИТЕЉИ ОТИМАЈУ КАО МАФИЈА! Самохраној мајци плене ствари из куће ЗБОГ ТУЂЕГ ДУГА!

Зашто Србија још НЕ ДАЈЕ предност ЋИРИЛИЦИ!

извор: Srbija Danas/Blic

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here