ИСПОВЕСТ СРБОЉУБА КОЈИ ЈЕ ОДБИО ДА ПРЕТУЧЕ БИВШУ ЧЕЛНИЦУ ДВЕРИ: Бошко Обрадовић ми је наредио: Пребиј Јелену и постаћеш посланик! Добио сам адресу, али нисам могао да је бијем, имам женску децу!

Ја сам у први мах рекао да хоћу да пребијем Јелену Ђорђевић, нисам знао шта да кажем друго, добио сам адресу и отишао сам до Ниша, открива Србољуб Мицкић.

ОЗБИЉАН СУКОБ НА ПОМОЛУ! УКРАЈИНСКА ВОЈСКА: Поново шаљемо војне бродове кроз Керчки мореуз!

Након што је бивша челница Двери, а данас Заветника, из Ниша Јелена Ђорђевић открила да је њено пребијање организовао лично лидер покрета Двери, Курир је дошао и до Србољуба Мицкића – човека који је, по сопственом признању, требало да је физички нападне. Мицкић, иначе члан Главног одбора покрета Двери, а једно време и члан Обрадовићевог личног обезбеђења, тврди да је од Бошка Обрадовића добио детаљне инструкције за пребијање Ђорђевићеве.

Куповином ОВИХ ЧОКОЛАДА дајете новац ХРВАТСКОЈ компанији: Грађани Србије мисле да је овај производ у рукама Срба, али се варају

За више информација кликните на слику!

– Јелену сам знао са састанака Двери. Кад је Бошко чуо да она хоће да да оставку и да задржи свој мандат, рекао је да морамо да сузбијемо такво понашање. Мене су „обрађивали“ да се са издајницима на одређени начин разрачунам, и да то мора да се уради па макар и физички. Бошко Обрадовић ми је буквално наложио: „Јелена Ђорђевић треба да добије батине“, председник Извршног одбора Александар Танасковић ми је дао детаљније податке где Јелена живи – започиње причу Мицкић.

Ако купујете “Најлепше жеље”, “Смоки”, “крем бананице” и друге производе Атлантик групе, дајете пензије онима који су протеривали Србе

Као награду, додаје, обећали су ми боље услове и позицију у странци, али и, како је рекао, „пролазно место у парламенту“.

– Био сам у небраном грожђу. Ја сам у први мах њима рекао да хоћу, нисам знао шта да им кажем друго. Добио сам адресу и отишао сам до Ниша. Видео сам где Јелена живи… Искрено да вам кажем, нисам могао то да урадим, ни ја лично, али ни да неком другом наложим. То ми је било крајње неприхватљиво. И ја имам две ћерке – прича Мицкић.

У то време се, додаје, Јелена враћала истим путем кући и имао је свакодневно шансу да је нападне.

– Нисам зато ушао у политику. Одустао сам, а то сам и саопштио Бошку, схвативши да ме користи. Након неког времена, Јелена и ја смо се случајно срели. Нисам могао да ћутим, лакше ми је било да јој кажем. Она је прва увидела да Бошко манипулише људима и да нас је све цедио – каже Мицкић.

СРПСКЕ СЛУЖБЕ ОТКРИЛЕ КО ЈЕ УБИО ОЛИВЕРА ИВАНОВИЋА!

Мучни разговор
Јелена је плакала кад смо је притискали

Први разговор с Јеленом након што је најавила излазак из странке није био пријатан ни Мицкићу, а камоли Јелени, каже Мицкић.

– Испитивали смо је за узроке, да ли је неко утицао на њу. Вршили смо одређени притисак, али у границама прихватљивог. Она се тада и заплакала. Било јој је тешко. Ломила се. Ни мени није било пријатно, а камоли њој – сећа се Мицкић.

ВОЈСКА СРБИЈЕ СПРЕМНА! Целом свету показана “ЦРВЕНА ЛИНИЈА”! Ако Албанци ОВО УРАДЕ, српска армија ће их ЗГАЗИТИ!

Претње породици

С мужем смо обавили жустар разговор

Пошто Јелену нису убедили, Србољуб Мицкић и Александар Танасковић заказали су састанак с Јелениним мужем, покушавши да је преко њега убеде да врати одборнички мандат. Том приликом су и њега застрашивали.

– Он је држао женину страну, ми смо држали страну странке. Био је то жустар разговор, али претње нису биле конкретне, него латентне. Рекли смо да не знамо како могу да реагују неки чланови, симпатизери. Из тога свако иоле интелигентан може да закључи шта то значи – испричао је Мицкић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СКАНДАЛ ТРЕСЕ СРБИЈУ! Покренут ПОСТУПАК против заменика градоначелника Бора који је ЉУБИО МАЛОЛЕТНИЦУ!

Драматична исповест челнице Двери којој су спремали батине! Лично је Бошко Обрадовић наредио да ме пребију! Бесан је викао: Очекуј посету, кад идеш улицом, почни да се осврћеш!

ЈОШ ЈЕДНА ПОБЕДА СРБИЈЕ! ВЕЛИКА ДРЖАВА ПОВУКЛА ПРИЗНАЊЕ КОСОВА!

ШИПТАРИ НАМ ОТИМАЈУ ГУСЛЕ: Амбасадор Албаније покренуо иницијативу у УНЕСКУ, подржале га Хрватска Црна Гора и БиХ?!

ОН ЈЕ ОТАЦ СРПСКЕ УДБЕ: Ликвидирао га је Броз иако је за њега УБИО 60.000 СРБА! Како је превалио пут од изгужваног боема до ПОУЗДАНОГ ТИТОВОГ УБИЦЕ

ПАНИКА НА КОСОВУ! АЛБАНСКИ “ПОЛИТИЧАРИ” СТРАХУЈУ: Специјални суд спремио прву ОПТУЖНИЦУ!

(ВИДЕО) ОБЈАВЉЕН ПРВИ СНИМАК НОВОГ ЧУДА ВОЈНЕ ТЕХНИКЕ: Руси разместили ласер ПЕРЕСВЕТ

Ова хрватска компанија је купила српске производе и сада зарађује МИЛИЈАРДЕ!

извор: Курир / Говори Србија

 

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име