СРБИ СУ У ОЗБИЉНОЈ ОПАСНОСТИ НАТО открио праве намере: Кфор је претходница упада шиптарске војске на север Косова!

Више од 45 возила Кфора ушло је на север Косова и Метохије нешто пре 10 часова. Поред борбених возила, припадници Кфора носе и опрему за блокаде и прављење баријера, попут грађевинских машина, багера, колутова жица.

КОЛОНА ОД 45 ВОЗИЛА КФОРА ЈУТРОС ОКО 10 УШЛА НА СЕВЕР КОСОВА: Иду у правцу Лепосавића, носе опрему за блокаде?! НОВА ПРОВОКАЦИЈА

Бивши официр КОС-а Љубан Каран објашњава за Спутњик да је ово покретање снага Кфора доказ да ће у будућности улога ове војне мисије бити изразито негативна по српски народ на Космету.

„Кфор ће, нажалост, послужити ономе што смо и претпостављали, помоћи ће формирању војске Кфора, и њеном упливу на север Косова. Даљи план је очито да се комплетна власт у војном смислу преда Албанцима, којима ће се у том погледу суфлирати из америчке НАТО базе у Бондстилу“, уверен је наш саговорник.

(ВИДЕО) ВУЧИЋЕВА ПОРУКА СВЕТУ: Наш народ вам неће дозволити да понижавате Србију

Покрети Кфора на северу долазе у тренутку већ подигнутих тензија након потеза које је Приштина повукла мимо ЕУ, а посебно уочи намере да се сутра донесе одлука о формирању косовске војске, уз отворену подршку западних центара политичке и војне моћи.

Каран не сумња да ће до формирања те војске доћи, и верује да је опрема коју је Кфор са собом понео на Север усмерена у два правца.

ПРЕМИНУО БОЖИДАР СТОШИЋ: Одлазак омиљеног лика из домаћих серија

„Бодљикаве жице су обично препрека за цивиле и ствар којом се регулише цивилни отпор. У овој ситуацији, очито, Кфор има улогу да учествује у покоравању српских цивила на северу како би се прихватила паравласт и паравојска Приштине“, каже Каран.

Према његовим речима, због могућег распоређивања паравојске на северу, сукоб је могућ, пре свега цивилни, иако Срби нису наоружани.

(ВИДЕО) ОВО ЈЕ ЗА ДОЖИВОТНУ! Погледајте бруталан старт Милера над Ајаксовим фудбалером

За више информација кликните на слику!

„Срби неће пружати отпор кретању и размештању Кфора јер је то једина легитимна војна сила на Косову. Али ће сигурно пружити отпор неком будућем распореду косовске паравојске. Ту су проблеми могући, мада можда не одмах по формирању. Све ове припреме могу бити и дугорочне. То јест, да се та војска полако преводи на север под маском Кфора. Сви ови догађаји не морају да буду тако интензивни, већ психолошка припрема Срба за њихово размештање“, напомиње наш саговорник.

Он је коментарисао и изјаву команданта здружених снага НАТО-а у Напуљу адмирала Џејмса Фога, који је јуче рекао да је формирање војске нешто о чему „суверено одлучује“ Приштина.

(ВИДЕО) ПОГЛЕДАЈТЕ ВЕЛИКУ АКЦИЈУ ПОЛИЦИЈЕ Хапшења широм Србије због ДРОГЕ, оружја и експлозивних материја

„Изјаве представника НАТО-а, сада то видимо, биле су само маска да помислимо да је улога Кфора на Косову и даље позитивна“, додаје Каран.

У том контексту, присуство Кфора на северу, а посебно састав и опрема возила, указују на страховање од могуће реакције Србије, закључује саговорник.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО) РУСИ ДОНЕЛИ НАЈВЕЋУ СВЕТИЊУ НА КОСОВО! Пред Гаденовским крстом се дешавају чуда, а предање каже да је пре 600 година сишао са небеса

ЦЕЛА СРБИЈА СЕ ЗГРАЖАВАЛА ГЛЕДАЈУЋИ КАКО ПОЛНО УЗНЕМИРАВА ДЕВОЈЧИЦУ У ТРАМВАЈУ: Одлучено је да Михаило (37) неће ићи у затвор!

ЕУ ХИТНО О КОСОВУ! Стиже наредба Албанцима из Брисела! Једна кап је прелила чашу!

ПОЛИЦИЈА ЧЕШЉА ЦЕЛУ СРБИЈУ, НИКО НИЈЕ ЗАШТИЋЕН: Ухапшено још 10 особа, оштетили буџет за више од МИЛИОН ЕВРА!

1 КОМЕНТАР

  1. Srpski narod je sam sebi problem a isto tako Srpski narod je san sebi Rešenje. Navodna američka deržava SAD nije država je je AMERIKA CORPORACIJA ENGLESKE KRUNE. Stoga momentalno zatvoriti našu Ambasadu u Nju Jorku i te pare od prodaje uplatiti na žiro račun PiO fonda Srbije da se vrate novci od Poreskog obaveznika Srbije. On je platio sve to što nosi ime Ambasade države Srbije. Ova tvrdnja proističe iz sledećeg dokumentarnog filma na YuoTubu: CORPORATION OF THE UNITED STATES OF AMERICA – The Act of 1871 by the US CONGRESS. 14:27
    https://www.youtube.com/watch?v=z4PlDfO8sro
    Drugo NATO nije vojska navodne države SAD veče je i ona korporacija koju su formirali bankarske porodice koji su vlasnici FEDeralnih rezervi navodne države SAD-a. Navodna država SAD ima u vlasništvu samo 20% akcija NATO-a. U Srbiji momentalno u jednom danau zatvoriti sve banke koje su pod okrivljem ovih bankarski porodica.
    Srbine krajnje je vreme da iskoračiš na put buđenja i da sabiješ svoje redove i objediniš svoju naciju i svoju nacionalnu energiju isključio u jednu jedinu političku partiju SRPSTVO ZA SRBIJU a ne kao danas imate preko 80 političkih partija. U toj Srpskoj ne slozi i Srpskom ne jedinstunjihova je moć i isključiva proizvela sve uslovljenosti, ograničenjam, sputanosti i ugroženosti opstanka jedinstva u Srpskom narodu. Kako sejete tako i žanjete, a Rešenje postoji. pozz. DRAGAN

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here